- 18 Temmuz 2013
- 119
- 35
- 48
- Konu Sahibi melekpamukipek
-
benim eşimde anlayışlı yoksa bu zamana kadar beklermi ? bilmiyorum ne zaman olacak ya hiç olmazsa die üzülüyorum yapabilenler ne kadar mutlu ama ben yapamıyorum
canım merhaba, kayganlaştırıcı bişey varmış onunla denedik.oldu galiba, çok az kan geldi ve ağrı da olmadı.sızladı sanki biraz.nasıl oldu anlamadım.o kadar kolaymış mı oldu mu yani çok şaşkınım
Bizim nikah oldu, yurt dışında eşim düğün haziranda 1 kere denedik olmadı artık bir daha ne zaman deneriz bilmiyorum ama korktum biraz
sanırım en önemli şey cesaret
siz de öyle deneseniz? tam olmadı tabi ki ama ağrımadığına bizzat şahit olunca insan rahatlıyor.seni o kadar iyi anlıyorum ki, düğüne aylar varken korkudan ölüyordum, bunun içinmiş mi dedim.bunun için mi hayatı kendime zehir etmişim.canım korkma nolur... bunları yazabildiğime inanamıyorum, ne kadar inandırmışım kendimi olmayacağına
Melekpamukipek bu yazdığın sanki kendim başarmışım kadar mutlu etti beni. Umarım bende başarırım. Baştaki korkun ve şimdi bunun içinmiymiş demen bir harika. Detayları paylaşırsan sevinirim kayganlaştırıcının adını nasıl sakin olabildiğini fln
evet sonunda çok şükür sevindim sizin adınıza...artık bu durumu korkuyu yaşayanlar konunun başında yazdıklarınızı birde bunları okusun ne kadar gereksiz yere kendilerini kastıklarını görsünler değil mi?
başlarda kayganlaştırıcı kullanmak normal sonrakilerde yine girişte zorluk yaşarsanız kullanın derim zaten zamanla vajina genişliyor gerek kalmıyor :)
canım peki tam birleşme ne zaman oluyor
siz de öyle deneseniz? tam olmadı tabi ki ama ağrımadığına bizzat şahit olunca insan rahatlıyor.seni o kadar iyi anlıyorum ki, düğüne aylar varken korkudan ölüyordum, bunun içinmiş mi dedim.bunun için mi hayatı kendime zehir etmişim.canım korkma nolur... bunları yazabildiğime inanamıyorum, ne kadar inandırmışım kendimi olmayacağına
canım peki tam birleşme ne zaman oluyor
Melekpamukipek ne durumdasın bizi habersiz bırakma
kızlarr bzde aralık sonu gibi nikah kıyıyoruz 4 5gnlük balayına gidicez zaman yaklaştkça korkularım artıyoo :/ ilk başta hiç korkmuyodum ama giderek korkmaya başlıyorm
Canım okadar korkulacak bir durum yok o gece cinsel ilişkiyi atlattıktan sonra birşey olmaz boş yere korkuya kapılma tadını çıkar.
cok mu kasıyorum acaba durexin kayganlaştırıcısını da kullandık ama neden öyle yanma ve zorlanma oldu ve ilerleyemedik bıraktık anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?