- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi melekpamukipek
kasarsan ağrıyor kasmadığın sürece bunun için mi korktum dersın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonucunu da yazsan
Korkudan ölüyorum nolur yardım edin uyuyamıyorum yemek yiyorum hep aklımda utancımdan kimseye diyemiyorum da ve nasıl korunuyorsunuz doğum kontrol hapları?????? çok ağrımaz değil mi
evleneli 1hafta oldu. 3.günü adet oldum zaten. olmadı korktum yapamadım adetim bitti ama ben bitmedi diye kaçıyorum nolur yardım edinnnnnnnnn
evleneli 1hafta oldu. 3.günü adet oldum zaten. olmadı korktum yapamadım adetim bitti ama ben bitmedi diye kaçıyorum nolur yardım edinnnnnnnnn
Canim bnde ayni durumdayim 2.5 aylik evliyim ama henuz iliskiye giremedik. Benm korkum yuzunden sorun su ki bn denemeyede korktugumdan kendimi hep geri cekiorum. Esim anlayisli ama onun anlayisi altinda eziliyorum. Bu hafta bunu basarmak istiyorum. Bunun icin bu gun bi antidepresan ve kas gevseti almaya basladim. Birde iliski oncesi sicak bi dus alip emla adinda uyusturucu krem surucem. Iliskiden 1 saat once yarim tup kadar suruluyo. Bu sekilde denic3m umarim basarili olurum dua edin bana lutfen..:2:
sevdiğin adamın kollarında o duyguyu yaşamak harika birşey..başa dönsek keşke yaşasam diyorum 6 ay oldu bizimde...
acele etmeyin ön sevişmeden sonra yavaş yavaş içine girmeye başlasın eşin bacaklarını iyi aç kasma kendini gözlerinizin içine bakın anın tadını çıkarınbgüzel şeylerden konuşun daha biçok şey hepsini anlatmayayım :) ..gerekirse kayganlaştırıcı vazelin filan kullanın faydası dokunuyor...ama erteleme inan harika bu duygu..lütfen geciktirmeeeee.....
benim evlenmeden önce pek korkum yoktu herkes farklı seyler söylüyor kimisi cok acıdı kimisi acımadı bu durum kişinin yapısıyla ve eşinin tutumuyla alakalı.ilk gece insan ister istemez kendini kasıyor bu da acı verir haliyle o yüzden korkuyu beyninize yerleştirmeyin..
İşte o elde değilki masesef kasmamanın bir formülü olsa keşke[/Q
Bende başta kendimi kastım sonra bu bana acı, eşime üzüntü verdiğini anladım rahat olursam herşeyin daha iyi olucagına inandım başta kendimizi inandırmalıyız herşey de öyle değil midir :) yeni evli olan arkadaşlarımında dedikleri kendimi ilk gece cok kasmısım keşke kasmasaydım...