• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece korkusu:( Nolur yardım edinnnnnnnnn

kızlar allah yardımcınız olsun ya gerçekten :26: evlenmeden önce çok korkuturlardı bizi hani başkasıyla yapmayalım diye.bende o yüzden çok korkuyordum.o zamanlar nişanlıydık tabi imam nikahlıydıkta.evimizde eşya hazırlarken oldu bizimki birden yani.ve hiç acımadı çok şükür.bende kist olduğu için sonradan acımaya başladı yani hastalığımla alakalı.ama bende şok oldum yani aniden gelişiyor bunlar.kasmayın demek kolay biliyorum ama bu korkuyla yapamazsınız.gevşeyin evinizi odanızı güzel kokularla süsleyin abdest alın ve eşinize sımsıkı sarılın yavaşça başlayın işte.orda eşinizin durumu çok önemli.sonra dua edin ve başlayın.allah yardımcınız olsun rahatlamaya çalışın bol bol.ve kızlar afedersiniz ama kremlerden bile etkili olan birşey varsa oda tükürük.eşiniz tükürüğüyle orayı yumuşatabilir.merak etmeyin alışırsınız azcık daha rahatlayın tamamm mı :49:

sevdiğin adamın kollarında o duyguyu yaşamak harika birşey..başa dönsek keşke yaşasam diyorum 6 ay oldu bizimde...
acele etmeyin ön sevişmeden sonra yavaş yavaş içine girmeye başlasın eşin bacaklarını iyi aç kasma kendini gözlerinizin içine bakın anın tadını çıkarınbgüzel şeylerden konuşun daha biçok şey hepsini anlatmayayım :) ..gerekirse kayganlaştırıcı vazelin filan kullanın faydası dokunuyor...ama erteleme inan harika bu duygu..lütfen geciktirmeeeee.....

peki ağrı oldu mu?

kızlar allah yardımcınız olsun ya gerçekten :26: evlenmeden önce çok korkuturlardı bizi hani başkasıyla yapmayalım diye.bende o yüzden çok korkuyordum.o zamanlar nişanlıydık tabi imam nikahlıydıkta.evimizde eşya hazırlarken oldu bizimki birden yani.ve hiç acımadı çok şükür.bende kist olduğu için sonradan acımaya başladı yani hastalığımla alakalı.ama bende şok oldum yani aniden gelişiyor bunlar.kasmayın demek kolay biliyorum ama bu korkuyla yapamazsınız.gevşeyin evinizi odanızı güzel kokularla süsleyin abdest alın ve eşinize sımsıkı sarılın yavaşça başlayın işte.orda eşinizin durumu çok önemli.sonra dua edin ve başlayın.allah yardımcınız olsun rahatlamaya çalışın bol bol.ve kızlar afedersiniz ama kremlerden bile etkili olan birşey varsa oda tükürük.eşiniz tükürüğüyle orayı yumuşatabilir.merak etmeyin alışırsınız azcık daha rahatlayın tamamm mı :49:

keşke bizimki de birden olsaydı:43::43::43::43::43: yurtdışında küçücük kızlar yapıyor diyordu bi psikolog, gerçekten çok acı veren bişey olsaydı kimse yapmazdı değil mi:43::43::43::43::43: peki çok kanıyor mu? sonradan ağrı oluyor mu oturup kalkarken:25:

Canim bnde ayni durumdayim 2.5 aylik evliyim ama henuz iliskiye giremedik. Benm korkum yuzunden sorun su ki bn denemeyede korktugumdan kendimi hep geri cekiorum. Esim anlayisli ama onun anlayisi altinda eziliyorum. Bu hafta bunu basarmak istiyorum. Bunun icin bu gun bi antidepresan ve kas gevseti almaya basladim. Birde iliski oncesi sicak bi dus alip emla adinda uyusturucu krem surucem. Iliskiden 1 saat once yarim tup kadar suruluyo. Bu sekilde denic3m umarim basarili olurum dua edin bana lutfen..:2:

canım ben de eşimin anlayışı karşısında eziliyorum:43: kendimi eksik hissediyorum:43:

ewlendin demekki en cok seni merak ediyordum siteden kkaderimi bul o yardım eder sana benimde 5 ay oldu hala olmadı :(

eşim de korktuğumu bildiği için yaklaşamıyor bana, öyle anlayışlı ki.iyi ki onunla evlenmişim diyorum.ama onu mutlu edemiyorum:43: demek ki olmayınca 5ay da geçse olmuyormuş:43: nasıl başaracağız biz bunu:43::43::43::43::43::43::43:

İşte o elde değilki masesef kasmamanın bir formülü olsa keşke[/Q

Bende başta kendimi kastım sonra bu bana acı, eşime üzüntü verdiğini anladım rahat olursam herşeyin daha iyi olucagına inandım başta kendimizi inandırmalıyız herşey de öyle değil midir :) yeni evli olan arkadaşlarımında dedikleri kendimi ilk gece cok kasmısım keşke kasmasaydım...

bi de evlilerin anlattıkları var ya nefret ediyorum.insan daha cesaretlendirir.yok çok ağrıyo yok bilmem ne

eşim de korktuğumu bildiği için yaklaşamıyor bana, öyle anlayışlı ki.iyi ki onunla evlenmişim diyorum.ama onu mutlu edemiyorum:43: demek ki olmayınca 5ay da geçse olmuyormuş:43: nasıl başaracağız biz bunu:43::43::43::43::43::43::43:

birincisi arkadaslar kafanizdan esimi mutlu edemiyorum bilmem ne gibi sacma dusunceleri atacaksiniz. esinizin cok afedersiniz de sertlesme problemi olsaydi onu terk mi edecektiniz? hayirr! cok normal bir problem, bizim gibi dogu toplumlarinda cinsellik tu kaka kabul edildigi icin oluyor. oysaki sevdiginle sevismek dunyanin en guzel duygusu. ilk once kendi bedenini tanimalisin. korkmadan esinin bedenine dokun, cinsel organina vs. en basta penis korkunu yen, yoksa bu korku buyur dag gibi olur.

ikincisi emla krem al. ben lazer icin kullanmistim. lokal uyusturan bir krem, pahalidir ama deger. iliskiden 1- 1.5 saat once sur. vajenin iclerine dogru da sur ki uyussun.

icki iciyorsan bir bira veya bir kadeh sarap ic, seni rahatlatir.

kayganlastirici krem evde ne varsa sur.

tuvalete gittiginde idrarini biraz yap, sonra tut. birkac saniye sayip sonra birak. bu egzersiz vajen kaslarinin gelismesi icin. hem agrini azaltir hem de ilerde kolay orgazm olmani saglar.

velhasil cinsellik 1 gunde olup bitecek bir sey degil. bu bir surec. sen kendi bedenini tanidikca zevk almaya baslayacaksin ve esinle paylasmaktan kesinlikle utanma. bunu ancak konusarak asabilirsin. yoksa aylarca bekler durursun.

son olarak da aci olayi herkes de degisiyor. cok acir az acir gibi seyleri aklindan cikar. sakince ben bunu basaracagim diyerek kendine gaz ver.

kolay gelsin, yazarsin sonucu :)))))))))))))

Son düzenleme:
keşke bizimki de birden olsaydı:43::43::43::43::43: yurtdışında küçücük kızlar yapıyor diyordu bi psikolog, gerçekten çok acı veren bişey olsaydı kimse yapmazdı değil mi:43::43::43::43::43: peki çok kanıyor mu? sonradan ağrı oluyor mu oturup kalkarken:25:

canım üzülme 1-2 damla kanadı benimki kırmızı değil pembe geliyor zaten.kalkar kalkmazda geçiyor afedersin byük abdest yapıp kakltığın gibi yani:)

canım üzülme 1-2 damla kanadı benimki kırmızı değil pembe geliyor zaten.kalkar kalkmazda geçiyor afedersin byük abdest yapıp kakltığın gibi yani:)

çok afedersiniz ama benim kanamam sizin ki gibi olmadı aralıklarla geldi ve en son ilişkimizde yine geldi azda değildi :( acaba başka bir sorun mu var sonrasında yanma ve batma oldu acaba yara oluşmuş olabilir mi?randevu alıp doktora gidicem bakalım dr ne diyecek.

çok afedersiniz ama benim kanamam sizin ki gibi olmadı aralıklarla geldi ve en son ilişkimizde yine geldi azda değildi :( acaba başka bir sorun mu var sonrasında yanma ve batma oldu acaba yara oluşmuş olabilir mi?randevu alıp doktora gidicem bakalım dr ne diyecek.

canım sen yinede doktora git korkma önemli birşey yoktur.biz kendimizi sıktığımız için oluyor genelde :)

birincisi arkadaslar kafanizdan esimi mutlu edemiyorum bilmem ne gibi sacma dusunceleri atacaksiniz. esinizin cok afedersiniz de sertlesme problemi olsaydi onu terk mi edecektiniz? hayirr! cok normal bir problem, bizim gibi dogu toplumlarinda cinsellik tu kaka kabul edildigi icin oluyor. oysaki sevdiginle sevismek dunyanin en guzel duygusu. ilk once kendi bedenini tanimalisin. korkmadan esinin bedenine dokun, cinsel organina vs. en basta penis korkunu yen, yoksa bu korku buyur dag gibi olur.

ikincisi emla krem al. ben lazer icin kullanmistim. lokal uyusturan bir krem, pahalidir ama deger. iliskiden 1- 1.5 saat once sur. vajenin iclerine dogru da sur ki uyussun.

icki iciyorsan bir bira veya bir kadeh sarap ic, seni rahatlatir.

kayganlastirici krem evde ne varsa sur.

tuvalete gittiginde idrarini biraz yap, sonra tut. birkac saniye sayip sonra birak. bu egzersiz vajen kaslarinin gelismesi icin. hem agrini azaltir hem de ilerde kolay orgazm olmani saglar.

velhasil cinsellik 1 gunde olup bitecek bir sey degil. bu bir surec. sen kendi bedenini tanidikca zevk almaya baslayacaksin ve esinle paylasmaktan kesinlikle utanma. bunu ancak konusarak asabilirsin. yoksa aylarca bekler durursun.

son olarak da aci olayi herkes de degisiyor. cok acir az acir gibi seyleri aklindan cikar. sakince ben bunu basaracagim diyerek kendine gaz ver.

kolay gelsin, yazarsin sonucu :)))))))))))))

Uyusturucu krem kullanmak kendı zevkını de götürür sankı hıssetmen lazım kı hersey guzel olsun tek taraflı yasanan bırsey deıl cunku acı kısmı kısıden kısıye değişir yapıya bağlı hıc bırsey bile hissetmeyebılırsın tecrubelerle şahsi fikrim :)

yahu arkadaşlar Allah aşkına aceleniz ne? panikten olmayacak endişesinden kuruyup kalıyorsunuz belli ki.. ilk gece diye bir kaide yok.. hayvan değil ya eş adaylarınız.. hadi olacak ille olacak şu an olacak diye zorlasın.. ilk gece olmaz ertesi gece olur 1 hafta sonra olur 1 ay sonra olur nolur ki yani?
siz yeter ki o süreç içinde eşlerinizle sevişin koklaşın.. soğuk olduğunuzu sanmasınlar yeter..
düğün gecesi denedik canım acıdığı için durduk ertesi gün balayına gittik orada birden sevişirken oluverdi.. canım da yandı ama öyle parçalanmış kesilmiş gibi değil..
eşlerinizle konuşun sevişmeyi uzun tutun.. sonunda canınızın acıyacağını değil sevdiğinizle bir bütün olacağınızı düşünün hanımlar.. endişeyle başlamayın.. bismillah çekin anın tadına varmaya çalışın..
her yolu denedikten sonra acı hali ya da kuruluk hali devam ediyorsa o zaman uzman yardımı alın ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum..
kocalarınız canavar değil inanın korktuğunuz gibi olmayacak.. :34:

İlk gece birlikte olmak zorunda değilsiniz ki.. belli çok korkuyorsun, o vakit kendine zaman tanı.. bu korkuların sonucu vajinusmusa gitmesin dikkat et. ilk geceni düşünüp durma, başka şeyler düşün:1:

benim eşimde anlayışlı yoksa bu zamana kadar beklermi ? bilmiyorum ne zaman olacak ya hiç olmazsa die üzülüyorum yapabilenler ne kadar mutlu ama ben yapamıyorum :(

Keşke dedğiniz kadar güzel olsa insan kendini çok kasıyor kasmamayı nasıl başarabiliyorsunuz en çok bunu merak ediyorum

bende evlenmeden önce vajinsmsla ilgili yazılanları okumuştum bikaç kez..bende olucam die korkuodum kendime dert ediodum arada..eşim saolsun hiç zorlamadı acele etmedi balayındayken..ilk denemede tam olmadı zaten..yavaş yavaş açıldı benim...sanki uzun bi yolu yavaş yavaş katediyor gibi düşünüoduk bi oyun gibi : )
şöle düşün doğduğumuzda ne yürüyebiliyorduk ne konuşabiliyorduk dimiii herşey zamanla oluyor veee güzel de oluyor...o an başka şeyler düşün eşinle konuş o bana iyi gelmişti kötü şeyler getirmemiştim aklıma..belimin altına yastık koyuyorduk başlarda eşim öle daha iyi olduğunu söylüyordu...

benim eşimde anlayışlı yoksa bu zamana kadar beklermi ? bilmiyorum ne zaman olacak ya hiç olmazsa die üzülüyorum yapabilenler ne kadar mutlu ama ben yapamıyorum :(

yapamıyorum kelimesini çıkar bikere aklından..böle düşündükçeee kendine zarar verirsin hiç yoktan yere...hiç bir neden olmadığını kasman için nasıl inandırsam bilmiyorumkiiiibak hiç tanımıyorum seni ama inan başarmanı çok istiyorum boş yere üzülüyorsun çünkü inan bana..vazelin kullanın işe yarıyor ve biranda olup bitsin die acele etmeyin eşinle konuş tüm düşüncelerini bugün yarın diye ertelenecek bi durum yok..

bende evlenmeden önce vajinsmsla ilgili yazılanları okumuştum bikaç kez..bende olucam die korkuodum kendime dert ediodum arada..eşim saolsun hiç zorlamadı acele etmedi balayındayken..ilk denemede tam olmadı zaten..yavaş yavaş açıldı benim...sanki uzun bi yolu yavaş yavaş katediyor gibi düşünüoduk bi oyun gibi : )
şöle düşün doğduğumuzda ne yürüyebiliyorduk ne konuşabiliyorduk dimiii herşey zamanla oluyor veee güzel de oluyor...o an başka şeyler düşün eşinle konuş o bana iyi gelmişti kötü şeyler getirmemiştim aklıma..belimin altına yastık koyuyorduk başlarda eşim öle daha iyi olduğunu söylüyordu...

Bizim nikah oldu, yurt dışında eşim düğün haziranda 1 kere denedik olmadı artık bir daha ne zaman deneriz bilmiyorum ama korktum biraz
sanırım en önemli şey cesaret

canım merhaba, kayganlaştırıcı bişey varmış onunla denedik.oldu galiba, çok az kan geldi ve ağrı da olmadı.sızladı sanki biraz.nasıl oldu anlamadım.o kadar kolaymış mı oldu mu yani çok şaşkınım

Back