- Emoji Skoru
- 3.483
- Puanlar
- 178
- Konu Sahibi melekpamukipek
Hayatımın en unutulmaz gecesiydi, acı mı??? Pardon ne acısı, ben öyle bir şey hissetmedim hiç, hissettiğim şeyler çok daha güzeldi. Sahiplenilmek, sevdiğine sahip olmak, tek olmak, şefkat, sevgi, aşk, muhteşemdi her şey. Ve nasıl başladıysa da öyle de gidiyor emin olun. Eşimle cinsel anlamda beraber olmak hayatımın en zevkli şeylerinden biri. Kendinizi boşuna korkutmayın hiç. İlk adımı nasıl atarsanız gerisi öyle gelir.
Utanmazsın utanmazsın hiç merak etme. Nasıl oluyor, Allah nasıl içinize o rahatlığı veriyor bilmiyorum ama inanın öyle tahmin ettiğiniz gibi olmuyor. Eşinize bırakın kendinizi, iş ona düşüyor çünkü. Yaklaşımı, şefkati, sevgisi ve sizi ilişkiye hazırlaması çok önemli. Eğer yeterli kıvama gelirseniz, acı değil çok daha hoş duygular hissedersiniz.Tadını çıkartın.
bendeee cokkk korkuyorummm bundan yaaa daha cokk acısından degilde ilk defaa cıplak görcen özelini falan ayy ne hissederim bilmiyorumkiii:26:
Utanmazsın utanmazsın hiç merak etme. Nasıl oluyor, Allah nasıl içinize o rahatlığı veriyor bilmiyorum ama inanın öyle tahmin ettiğiniz gibi olmuyor. Eşinize bırakın kendinizi, iş ona düşüyor çünkü. Yaklaşımı, şefkati, sevgisi ve sizi ilişkiye hazırlaması çok önemli. Eğer yeterli kıvama gelirseniz, acı değil çok daha hoş duygular hissedersiniz.Tadını çıkartın.