İlk gece korkusu:( Nolur yardım edinnnnnnnnn

Hayatımın en unutulmaz gecesiydi, acı mı??? Pardon ne acısı, ben öyle bir şey hissetmedim hiç, hissettiğim şeyler çok daha güzeldi. Sahiplenilmek, sevdiğine sahip olmak, tek olmak, şefkat, sevgi, aşk, muhteşemdi her şey. Ve nasıl başladıysa da öyle de gidiyor emin olun. Eşimle cinsel anlamda beraber olmak hayatımın en zevkli şeylerinden biri. Kendinizi boşuna korkutmayın hiç. İlk adımı nasıl atarsanız gerisi öyle gelir.

bendeee cokkk korkuyorummm bundan yaaa daha cokk acısından degilde ilk defaa cıplak görcen özelini falan ayy ne hissederim bilmiyorumkiii:26:

Utanmazsın utanmazsın hiç merak etme. Nasıl oluyor, Allah nasıl içinize o rahatlığı veriyor bilmiyorum ama inanın öyle tahmin ettiğiniz gibi olmuyor. Eşinize bırakın kendinizi, iş ona düşüyor çünkü. Yaklaşımı, şefkati, sevgisi ve sizi ilişkiye hazırlaması çok önemli. Eğer yeterli kıvama gelirseniz, acı değil çok daha hoş duygular hissedersiniz.Tadını çıkartın.

Hayatımın en unutulmaz gecesiydi, acı mı??? Pardon ne acısı, ben öyle bir şey hissetmedim hiç, hissettiğim şeyler çok daha güzeldi. Sahiplenilmek, sevdiğine sahip olmak, tek olmak, şefkat, sevgi, aşk, muhteşemdi her şey. Ve nasıl başladıysa da öyle de gidiyor emin olun. Eşimle cinsel anlamda beraber olmak hayatımın en zevkli şeylerinden biri. Kendinizi boşuna korkutmayın hiç. İlk adımı nasıl atarsanız gerisi öyle gelir.

Utanmazsın utanmazsın hiç merak etme. Nasıl oluyor, Allah nasıl içinize o rahatlığı veriyor bilmiyorum ama inanın öyle tahmin ettiğiniz gibi olmuyor. Eşinize bırakın kendinizi, iş ona düşüyor çünkü. Yaklaşımı, şefkati, sevgisi ve sizi ilişkiye hazırlaması çok önemli. Eğer yeterli kıvama gelirseniz, acı değil çok daha hoş duygular hissedersiniz.Tadını çıkartın.

Allah razı olsun ne güzel anlatmıssın canım senin adınaaa cok sevindim inşallah bizimdee öyle olurr:26:

yaa hiç korkmayın kızlar bence . ön sevişmeyi uzatın ıslaklık olunacaya kadar. hem o anda insanın aklına acı gelmez ki .ön sevişmeyi uzatmak biraz da senin elinde . eşini vücudunda dokunulmasından hoşlandığın bölgelere yönlendir böylece daha zevk alırsın ve acıma olmaz korkma bence.....

evet hanımlar, korkulacak bir şey yok, sadece her şeyin bir ilki var. yalnız bu konuda olumsuz şeyler dinlemekten ve burada da okumaktan (vajinismus gibi) kaçının ki endişeniz büyümesin.

Benim için zordu sanırım kişiden kişiye farklılık var kuzenim hiç sıkıntı yaşamamış ama ben çok rahat biri olmama rağmen benimki zordu eşim de çok sabırlıydı sonuçta oldu ama biraz acılıydı... Anatomik yapıyla ilgili herhalde . Kiminin hiç olmuyo kiminin oluyor. Bunlar bile çok güzel şeyler arkadaşlar sonuçta sevdiğiniz kişiylesiniz farklı duygular ... Ben hiç nasıl olur diye düşünmedim an gelince zaten yaşıyorsunuz .

Uzun zaman oldu yazmayalı, ilk yazdıklarımı okudum da, resmen kendi kendime işkence yapmışım. hiç öyle büyütecek bişey değilmiş ve evlilik sevgiden anlayıştan ibaretmiş. eşimi çok seviyorum çok mutluyum ben:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: lütfen benim yaptığım hatayı yapıp kendi kendinize işkence yapmayın...

benim aşırı derece bir korkum yoktu ama çok gergin ve tedirgindim.ama eşim sağolsun cok yardımcı oldu beni çok rahatlattı.gerçektende korkulacak birşey değilmiş.

Allah eşlerin arasında özel bir bağ kuruyor.o yüzden utanma falan olmuyor.benim ilk gecem balayımız çok güzeldi :1:
iyiki varsın kocişim seni seviyorum:69::16::16::16:

Melekpamukipek seni cok metak ediyordum demekki yendin cok sewindim :) bende o korkuyu yendim hamileyim bile...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar benim düğünüme son 1 ay kaldı ve bende tedirginim öyle çook bir korkum yok ama utanıyorum eşim vücudumu beğenmez diye birazcık kiloluyum da :(( napıcam bilmiyorum :((

Arkadaşlar benim düğünüme son 1 ay kaldı ve bende tedirginim öyle çook bir korkum yok ama utanıyorum eşim vücudumu beğenmez diye birazcık kiloluyum da :(( napıcam bilmiyorum :((

Canim oda ne demek ya ne begenmemesi sakin ole düşünme seni bu sekilde begenen o degil mi bende kiloluyum 1.58 kilom 68 dusun yani ama asla oyle düşünmüyorum beni boyle kabul edecekse boyle begenecek sakin kendini oyle yipratma

Canım inş öyle olur bende 1.64 boyum kilom 68 di simdi 64 e düştüm ama kendimi beğenmiyorum ben basenlerim çok geniş belim ince çok kötü duruyor eşiminde beğenmemesinden korkuyorum inş öyle olmaz :(

Canım inş öyle olur bende 1.64 boyum kilom 68 di simdi 64 e düştüm ama kendimi beğenmiyorum ben basenlerim çok geniş belim ince çok kötü duruyor eşiminde beğenmemesinden korkuyorum inş öyle olmaz :(

Canim bisey soyleyimmi eger erkege kendini begenmedigini hissetirirsen sogur senden bilirsin erkekler her zaman ozguvenli ve kendini begenen kadinlari begenirler onlarin pesinden kosarlar sakin ama sakin kendine guvenini yitirme ...

Yani bilmiyorum nasıl davranıcağımı sonuçta ilk defa birinin yanında çıplak olucam ve cook utanıyorum :( ya hayal kırıklığına uğrarsa beni beğenmezse diye :( Allaha şükür sevdiğim adam çook seviyorum ama çokda utanıyorum :(

Yani bilmiyorum nasıl davranıcağımı sonuçta ilk defa birinin yanında çıplak olucam ve cook utanıyorum :( ya hayal kırıklığına uğrarsa beni beğenmezse diye :( Allaha şükür sevdiğim adam çook seviyorum ama çokda utanıyorum :(

Emin ol hersey zamanla hallolacak .. sonra bu durumlarina guleceksin :)) senin dugunun 1 ay sonra miydi

Back