- Konu Sahibi melekpamukipek
Kasma kendini cnım ya alışıyo insan tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok az kaldı :18::18:
Insallah daha sonradan "amann bunu mu takmisim kafama, stres yapmayin, kasmayin" diyee icimizdeki endişeye su serpeceğin zamanlar gelir canim =)
Selam kizlar korkular endiseler derken bende baya bi uzatmistim,esim o arbede esnasinda nasil oldu bilemiyorum tabiri caizsse gafil avladi beni.)minicik bi cizlama hepsi bu inanin hicbi manasi yok korkularin endiselerin..
Valla canim nasil soylim bi sure bende cekindigimden olmamisti,sarildik uyuduk daha cok isindik birbirimize...Nasıl özendim anlatamam tebrik ederim nasıl gafil avlıyor onu anlamadım ben girme aşamasında tedirgin oluyorum hayatta gafil avlanamam keşke öyle bi şansım olsa tetikteyim resmen
bende cok korkuyorum tedirginim 5 gün sonra düğünüm var..korkum acımasından değil dee..ilk defa yaşıcam kız olmucam artık kadın olucam o yüzden tedirginim..
İnşallaahhhhh
eee diomusun canımm???
Hep cevre zaten ole bole diyorlar korku sariyor icimizi ama o gece ne olcak ne bitceklerle doluyo kafamiz ama korkma cunku kendini kasarsan o zaman acir ama kasmaz esinde kasmassa hic bisi olmaz bittikten sonra niye ben bu kadar korkmusum ki dersin ben yasminle korunuyorum her bunyede ayri etkisi olabilir ama bende ole yan etkileri olmadi dr.larda en hafifi oldunu soyluyor sakin ol her aninin tadini cikar canimmcanım doğru söylüyorsun değil mi? inanamıyorum bi türlü içim soğumuyor keşke erkek olsaydım hep çok ağrır diyorlar çevremde
Diyorumm Amaan takmayın kafanıza hiiç valla.. Öyle korkulcak birşey değilmiş
Tabi ki dee.. Öyle dayanılmaz bir acı,ağrı yok.. O kadar da çıt kırıldım olmayın canıımciddimisin canımm_?:18: