İlk gece korkusu:( Nolur yardım edinnnnnnnnn

Selam kizlar korkular endiseler derken bende baya bi uzatmistim,esim o arbede esnasinda nasil oldu bilemiyorum tabiri caizsse gafil avladi beni.)minicik bi cizlama hepsi bu inanin hicbi manasi yok korkularin endiselerin..

Selam kizlar korkular endiseler derken bende baya bi uzatmistim,esim o arbede esnasinda nasil oldu bilemiyorum tabiri caizsse gafil avladi beni.)minicik bi cizlama hepsi bu inanin hicbi manasi yok korkularin endiselerin..

Nasıl özendim anlatamam tebrik ederim nasıl gafil avlıyor onu anlamadım ben girme aşamasında tedirgin oluyorum hayatta gafil avlanamam keşke öyle bi şansım olsa tetikteyim resmen

Nasıl özendim anlatamam tebrik ederim nasıl gafil avlıyor onu anlamadım ben girme aşamasında tedirgin oluyorum hayatta gafil avlanamam keşke öyle bi şansım olsa tetikteyim resmen
Valla canim nasil soylim bi sure bende cekindigimden olmamisti,sarildik uyuduk daha cok isindik birbirimize...
Bigun yine denerken afdersin basini yerlestirme denmesi yapiyorduk biraz one kay falan dedi esim ben kalcami oynatirken hoop dedi p.ni daldirdi ve simsiki sarildi bana eklerimi tuttu ve hic hareket etnedik inanamadim ama tamamini almustim.bikac kez git gel yaptik biraktik.bikacgun ara verdik
Ijincide krem kullandik..
Ama inan herseye dger.ilk bosalmasini asla unutulmaz.her anini hissediyosyn.
Bunun icin herseye dergr diyorum ben..

bendeee cokkk korkuyorummm bundan yaaa daha cokk acısından degilde ilk defaa cıplak görcen özelini falan ayy ne hissederim bilmiyorumkiii:26:

benide deligibi korkutulardı. ilk gece korkudan kendimde değil gibiydim.eşimin kuzeninin eşi yanıma geldi pazar günü akşam kokuyomusun ayyy bayılanlar bilee varmış dedi. dahada korkuttu hiç alakası yok . olup bittikten sonra bumuydu dedim. hatta yapamadık bile sandım o kadar yani. hiç korkmayın kadınlardan da buna dair hikayeler dilemeyin. tek söyleyebilecegim bu.

Bir de kulaktan duyma seylerden cok internet diye bir nimet var cnm elinin altinda otur arastir

korkulcak hiçbirşey yok canımmm :16::16:
bende cook korktum ama gercekten bosuna korkmusum :17:

canım doğru söylüyorsun değil mi? inanamıyorum bi türlü içim soğumuyor:( keşke erkek olsaydım:( hep çok ağrır diyorlar çevremde
Hep cevre zaten ole bole diyorlar korku sariyor icimizi ama o gece ne olcak ne bitceklerle doluyo kafamiz ama korkma cunku kendini kasarsan o zaman acir ama kasmaz esinde kasmassa hic bisi olmaz bittikten sonra niye ben bu kadar korkmusum ki dersin ben yasminle korunuyorum her bunyede ayri etkisi olabilir ama bende ole yan etkileri olmadi dr.larda en hafifi oldunu soyluyor sakin ol her aninin tadini cikar canimm

Back