• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece korkusu:( Nolur yardım edinnnnnnnnn

benim eşimde anlayışlı yoksa bu zamana kadar beklermi ? bilmiyorum ne zaman olacak ya hiç olmazsa die üzülüyorum yapabilenler ne kadar mutlu ama ben yapamıyorum :(

siz de öyle deneseniz? tam olmadı tabi ki ama ağrımadığına bizzat şahit olunca insan rahatlıyor.seni o kadar iyi anlıyorum ki, düğüne aylar varken korkudan ölüyordum, bunun içinmiş mi dedim.bunun için mi hayatı kendime zehir etmişim.canım korkma nolur... bunları yazabildiğime inanamıyorum, ne kadar inandırmışım kendimi olmayacağına

canım merhaba, kayganlaştırıcı bişey varmış onunla denedik.oldu galiba, çok az kan geldi ve ağrı da olmadı.sızladı sanki biraz.nasıl oldu anlamadım.o kadar kolaymış mı oldu mu yani çok şaşkınım

evet sonunda çok şükür sevindim sizin adınıza...artık bu durumu korkuyu yaşayanlar konunun başında yazdıklarınızı birde bunları okusun ne kadar gereksiz yere kendilerini kastıklarını görsünler değil mi?
başlarda kayganlaştırıcı kullanmak normal sonrakilerde yine girişte zorluk yaşarsanız kullanın derim zaten zamanla vajina genişliyor gerek kalmıyor :)

Bizim nikah oldu, yurt dışında eşim düğün haziranda 1 kere denedik olmadı artık bir daha ne zaman deneriz bilmiyorum ama korktum biraz
sanırım en önemli şey cesaret

düğünden sonra deneyin o zaman hem daha rahat etmiş olursun...cesaret kadar büyük birşeye gerek yok burda inanki..sadece eşinle birbirinizi sevmeniz yeterli..
sana tavsiyem şimdiden bu tür konuları boşyere okuyup kafanı bulandırma...zamanı gelince kayganlaştırıcı yanınızda olsun yeter :34:

siz de öyle deneseniz? tam olmadı tabi ki ama ağrımadığına bizzat şahit olunca insan rahatlıyor.seni o kadar iyi anlıyorum ki, düğüne aylar varken korkudan ölüyordum, bunun içinmiş mi dedim.bunun için mi hayatı kendime zehir etmişim.canım korkma nolur... bunları yazabildiğime inanamıyorum, ne kadar inandırmışım kendimi olmayacağına

Melekpamukipek bu yazdığın sanki kendim başarmışım kadar mutlu etti beni. Umarım bende başarırım. Baştaki korkun ve şimdi bunun içinmiymiş demen bir harika. Detayları paylaşırsan sevinirim kayganlaştırıcının adını nasıl sakin olabildiğini fln

Arkadaşım sakin ve rahat olmak önemli bence.Kendini ağrı olur diye şartlandırırsan öyle olur.İyi düşün iyi olsun.Hem böyle şeyler dayanılmayacak kadar olsaydı örneğin eskiden kadınlar birsürü çocuk doğurmazlardı.Bi de ne insanlar estetik amaçlı ne acılara dayanıyorlar bazen hem de kaç defa... Demek ki herşey o anlık.Bir de herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok.sevgilerimle...

Melekpamukipek bu yazdığın sanki kendim başarmışım kadar mutlu etti beni. Umarım bende başarırım. Baştaki korkun ve şimdi bunun içinmiymiş demen bir harika. Detayları paylaşırsan sevinirim kayganlaştırıcının adını nasıl sakin olabildiğini fln

ok adı canım, hatta çilekliymiş çilek kokuyo:) nasıl olsa yine olmayacak diye düşünürken oldu nasıl oldu anlamadım canım inan.gerçekten gözümüzde çok büyütüyoruz.lütfen o üründen al.ama tam birleşme ne zaman olacak bilmiyorummmmmm

evet sonunda çok şükür sevindim sizin adınıza...artık bu durumu korkuyu yaşayanlar konunun başında yazdıklarınızı birde bunları okusun ne kadar gereksiz yere kendilerini kastıklarını görsünler değil mi?
başlarda kayganlaştırıcı kullanmak normal sonrakilerde yine girişte zorluk yaşarsanız kullanın derim zaten zamanla vajina genişliyor gerek kalmıyor :)

canım peki tam birleşme ne zaman oluyor:19:

Cesaretlendirdin Beni :10::16:

kızlarr bzde aralık sonu gibi nikah kıyıyoruz 4 5gnlük balayına gidicez zaman yaklaştkça korkularım artıyoo :/ ilk başta hiç korkmuyodum ama giderek korkmaya başlıyorm

Melekpamukipek ne durumdasın bizi habersiz bırakma

geldim:) 2haftadır yurtdışındaydım görev icabı yani 2hafta bişey olmadı:) normalde nasıl oluyor bilmiyorum, bizimki yavaş ilerliyor ama acı çekmedim hiç.zaten evleneli 5hafta oldu,2haftası yurtdışındaydım sonra adet falan,başlarda korkudan yaklaşmıyordum, anca:) fakat en önemlisi artık korkmuyorum çünkü ağrımadığını biliyorum.

cok mu kasıyorum acaba durexin kayganlaştırıcısını da kullandık ama neden öyle yanma ve zorlanma oldu ve ilerleyemedik bıraktık anlayamadım

cok mu kasıyorum acaba durexin kayganlaştırıcısını da kullandık ama neden öyle yanma ve zorlanma oldu ve ilerleyemedik bıraktık anlayamadım

kastığın için yaşıyorsun bunları, şöyle düşün hem birşey yerleştırmeye zorluyorsun hemde biryandan karşısına duvar örüyorsun.. e bu hissettiklerin normal oluyor boylece, , sıkma hiç anlamıcaksn bile,, ancak ileriki zamnlarda yanma devam eder ise yine de doktora gitmeni tavsıye ederim en azndan sorun sıkmandan kaynaklımı anlarsın

Back