Eşiniz nasıl tepki verdi kan gelmemesineBenim de esnekti ve kan hic bir zaman gelmedi, hamile kaldidigimda vajinal muayene esnasinda zar’im yirtildi ve doktor söyledi hatta ekledi bazi zarlar cok esnek oldugunda dogumla birlikte yirtilir .
Böyle zayıf davrandığın için hiç bir zaman sözünü geçiremeyeceksin bu dedigini şimdi kabul edip yaparsan hep ezileceksin.Saĝlam bir duruş sergileyip adama haddini bildirirsen bir halt yapamaz.Hiçbir şeyide kanıtlamak zorunda değilsin zorunda hissetme.
Benim ne suçum var şu an hala olayın etkisindeyim genç bir kızım böyle bir şeyi beklemiyordum siz olsanız ne yapardınız onu sormaya heldimDoktora onu götür, sonra da mahkemeye git. Senin değerini bu zar parçası mı belirliyor? İkiniz de zır cahilsiniz
Hayır tabikide hanımefendi muayene değil olay ben daha genç birisiyim böyle bir şeyin başıma geleceğini hiç düşünmemeliyim ne yapmam gerektiği konusunda arkadan karışık sizlere de bunu sormak istedim ne yapardınız diye akıl almak için göğsümü gere gere bakireyim diye gezme amacımda yok ama kötü bir durumdayım o kadarÇok doğru bir tespit ama bana kalırsa ne yazık ki biraz eksik.
Sizin fikrinize sahip biri gerçekten de bunu bir hakaret olarak algılar ve kendisini kanıtlamak için doktor kontrolü fikrini aklına bile getirmez. Ki gerçekten de bir hakaret olarak görmeli ve bu konunun açılmasına bile izin vermemeliydi.
Ancak sanırım ki konu sahibinin bakış açısını kaçırmışsınız. Hani demişsiniz ya "Doktora gittim kendimi ispatladım deyip göğsünüzü gere gere mi gezeceksiniz" diye, konu sahibi işte tam da bu düşüncede biri. Evet, doktora gidip kendimi ispatladım diye göğsünü gere gere gezecek. Anladığım kadarıyla onun asıl korktuğu nokta muayenenin zor olup olmadığı. Yoksa hiç düşünmeden gidip kendini ispatlayacak. Ne diyelim, herkesin kendi hayatı. Kendi değerimizi kendimiz belirliyoruz bu hayatta.
Suç mu? Size her şey müstahak.Özel jinekologlar bakıyormuş bilmiyorum gidelim derse gidebilirim kurtulmak için bu suçtan
Genç bi kız değilsiniz koskoca kadınsınız. Beklemediğiniz şey kanama olmaması değil, eşinizin öküz çıkması olmalıydı ama siz bilirsinizBenim ne suçum var şu an hala olayın etkisindeyim genç bir kızım böyle bir şeyi beklemiyordum siz olsanız ne yapardınız onu sormaya heldim
Oturup mevzuyu masaya yatırıp kritik mi yaptınız?İkna için çabaladın yani bir de. Bak bu gizliden anasına ablasına da sorar tam o cehalette.Duymamış valla benim bildiğim gelir herkesten dedi
Karı koca güzel bir azar yiyip dönerler inş. Vajili bi arkadaşın kaynanasını bi güzel haşlamıştı bi tanesi ne güzel olmuştu.Doktorların da işi gücü yok, böyle işsizlerin ego tatminiyle uğraşacak. Boşuna gidip de kendinizi rezil etmeyin. Çoğu doktor bakmıyor böyle şeylere.
Vajinismusu ben de yaşadım. Eşim ve annem dışında hiçkimse bilmiyordu yav. Kaynana neden bilir ki bunu tam çıldırmalık…Karı koca güzel bir azar yiyip dönerler inş. Vajili bi arkadaşın kaynanasını bi güzel haşlamıştı bi tanesi ne güzel olmuştu.
Yırtılmış ama kanamamış olursa ne yapmayı düşünüyorsun ? Bir kere yapmamışsınız ki bir kaç kere yapmışsınız bu kısmı düşündün mü hiç?Testte ilişkiye girsem bile zarım esnekse yırtılmadıysa doktor hala bakire olduğumuzu söylüyormuş
Onlara herşey mubahOnun yediği pklar nasıl anlaşılcakmış?
Yani o an kan gelmeyince kendisi sordu neden gelmedi falan diye ben de gelmiyormuş bazı kadınlardan dedim bi şüphelendiOturup mevzuyu masaya yatırıp kritik mi yaptınız?İkna için çabaladın yani bir de. Bak bu gizliden anasına ablasına da sorar tam o cehalette.
benimde gelmemişti. benimde ilk ilişkimdi ama gelmedi yani ne yapabilirim . kendimi otel odasından aşağımı atsaydım . eşimde olabilir böyle şeyler dedi konu kapandı. tabi bir tık ulan niye gelmedi dedim ama kısa sürdü. unuttuk gitti. herkesten gelecek diye bir şey yok. zaten bu kan dediğiniz şey aşırı açık pembe ve az miktarda da olabiliyor. gelmiş ve farketmemiş bile olabilirsiniz.Kızlar geçen hafta evlendim bakireyim ilk gecemde kan gelmedi eşim de şüphelenir gibi oldu 3 4 kere daha yaptık yine gelmedi başına böyle bir şey gelen var mı eşleriniz basıl karşıladı hastaneye gitmek de istemiyorum korkuyorum hastaneye gitmek isterse gitmeli miyim kimseyle ilişkiye girmediğimi söyledim ona
Son 1 hafta içinde yırtıldıysa doktor yeni yırtık diyormuşYırtılmış ama kanamamış olursa ne yapmayı düşünüyorsun ? Bir kere yapmamışsınız ki bir kaç kere yapmışsınız bu kısmı düşündün mü hiç?
Sonralarda da gelmedi mi ne güzel eşleriniz hiç sıkıntı yapıp sizi zor duruma düşürmemişbenimde gelmemişti. benimde ilk ilişkimdi ama gelmedi yani ne yapabilirim . kendimi otel odasından aşağımı atsaydım . eşimde olabilir böyle şeyler dedi konu kapandı. tabi bir tık ulan niye gelmedi dedim ama kısa sürdü. unuttuk gitti. herkesten gelecek diye bir şey yok. zaten bu kan dediğiniz şey aşırı açık pembe ve az miktarda da olabiliyor. gelmiş ve farketmemiş bile olabilirsiniz.
hayır canım hamileyim şu anda hatta 2 sene geçti ilk ilişkinin üzerinden halaaa gelmedi. bu çoook normal bir şey. eşin bunu anlayışla karşılamadıysa doktor videoları falan izlet.Sonralarda da gelmedi mi ne güzel eşleriniz hiç sıkıntı yapıp sizi zor duruma düşürmemiş
Yani ben de arkadaşlara katılıyorum insan anatomisini hiç mi bilmiyor herkesten gelmez ki geçmişinde bir şeyler yaşamış da olabilirsin kocanı ondan sonrası ilgilendirir öncesi değilYani o an kan gelmeyince kendisi sordu neden gelmedi falan diye ben de gelmiyormuş bazı kadınlardan dedim bi şüphelendi
Canım eşleri güzel falan değil normal İNSAN. Senin ki haysiyetsiz bir öküz olduğu için şu an bu duruma şaşırıyorsun. Kendine gel be ne kadar meraklısınız elin sümsük oğullarını pışpışlamaya. Derdin neydi de hem erken evlendin hem böyle bir cahil öküz buldun. Sana da müstehak.Sonralarda da gelmedi mi ne güzel eşleriniz hiç sıkıntı yapıp sizi zor duruma düşürmemiş