İlk gece kan gelmedi

Özel jinekologlar bakıyormuş bilmiyorum gidelim derse gidebilirim kurtulmak için bu suçtan
Birkaç kere denemişsiniz doktor sen hiç sevismedigin halde bakire değil derse n'olacak? Belkide 1 2 damla zevk suyu ile karışık aktı siz fark etmediniz. Esin utanmandan, bocalamandan bile anlamış olması lazım deneyimsiz olduğunu.

Anladım. Peki siz o doktor kontrolünden sonra eskisi gibi olabilecek misiniz? Travmayı geçtim ama evliliğiniz evlilik olmaz ömür boyu bu kırgınlık yüreğinizde kalır hele yaş aldıkça daha da ağırınıza gidecek. Doktora gittim kendimi ispatladım deyip göğsünüzü gere gere mi gezeceksiniz. Ne zaman birlikte olsanız size ima ettiği şey gelecek aklınıza bir süre sonra bu çekilmez bir hal alır. Ne diyeyim hakkınıza hayırlısı...

Çok doğru bir tespit ama bana kalırsa ne yazık ki biraz eksik.
Sizin fikrinize sahip biri gerçekten de bunu bir hakaret olarak algılar ve kendisini kanıtlamak için doktor kontrolü fikrini aklına bile getirmez. Ki gerçekten de bir hakaret olarak görmeli ve bu konunun açılmasına bile izin vermemeliydi.

Ancak sanırım ki konu sahibinin bakış açısını kaçırmışsınız. Hani demişsiniz ya "Doktora gittim kendimi ispatladım deyip göğsünüzü gere gere mi gezeceksiniz" diye, konu sahibi işte tam da bu düşüncede biri. Evet, doktora gidip kendimi ispatladım diye göğsünü gere gere gezecek. Anladığım kadarıyla onun asıl korktuğu nokta muayenenin zor olup olmadığı. Yoksa hiç düşünmeden gidip kendini ispatlayacak. Ne diyelim, herkesin kendi hayatı. Kendi değerimizi kendimiz belirliyoruz bu hayatta.

Çok doğru bir tespit ama bana kalırsa ne yazık ki biraz eksik.
Sizin fikrinize sahip biri gerçekten de bunu bir hakaret olarak algılar ve kendisini kanıtlamak için doktor kontrolü fikrini aklına bile getirmez. Ki gerçekten de bir hakaret olarak görmeli ve bu konunun açılmasına bile izin vermemeliydi.

Ancak sanırım ki konu sahibinin bakış açısını kaçırmışsınız. Hani demişsiniz ya "Doktora gittim kendimi ispatladım deyip göğsünüzü gere gere mi gezeceksiniz" diye, konu sahibi işte tam da bu düşüncede biri. Evet, doktora gidip kendimi ispatladım diye göğsünü gere gere gezecek. Anladığım kadarıyla onun asıl korktuğu nokta muayenenin zor olup olmadığı. Yoksa hiç düşünmeden gidip kendini ispatlayacak. Ne diyelim, herkesin kendi hayatı. Kendi değerimizi kendimiz belirliyoruz bu hayatta.
Ya aslında öyle birisi değilim bilinçliyim kendimi o duruma düşürmek de istemiyorum hastaneye gidip bakire olduğumu kanıtlasam nolcak belki daha bile kötü olabilir aramız bana bunu yaşattığı için ama başka çare bulamıyorum kavga mı etmeliyim

Özel jinekologlar bakıyormuş bilmiyorum gidelim derse gidebilirim kurtulmak için bu suçtan
Bugün bekaretini ispatlarsın yarın başka şeylerin ispatını ister çünkü bu adam için senin sözün teminat değil, itimat ettiği şeyler kendi ilkel düşünceleri ve ilkel egosu,bunu bilin de yaşayaçagnız hayatı az çok kestirin.

Son düzenleme:
Yani evet olmadığını söylüyor ben ona inanıyorum kan gelmedi niye gelmedi falan dedi imalı bi şekilde baktı gözlerime kimseyle olmadım dedim o gündür şüpheci yaklaşıyor doktora gidip kurtulsam mı diye düşündüm
Doktora onu götür, sonra da mahkemeye git. Senin değerini bu zar parçası mı belirliyor? İkiniz de zır cahilsiniz 😡

Ya aslında öyle birisi değilim bilinçliyim kendimi o duruma düşürmek de istemiyorum hastaneye gidip bakire olduğumu kanıtlasam nolcak belki daha bile kötü olabilir aramız bana bunu yaşattığı için ama başka çare bulamıyorum kavga mı etmeliyim
Böyle zayıf davrandığın için hiç bir zaman sözünü geçiremeyeceksin bu dedigini şimdi kabul edip yaparsan hep ezileceksin.Saĝlam bir duruş sergileyip adama haddini bildirirsen bir halt yapamaz.Hiçbir şeyide kanıtlamak zorunda değilsin zorunda hissetme.

Yani evet olmadığını söylüyor ben ona inanıyorum kan gelmedi niye gelmedi falan dedi imalı bi şekilde baktı gözlerime kimseyle olmadım dedim o gündür şüpheci yaklaşıyor doktora gidip kurtulsam mı diye düşündüm
Doktor yerine boşanma protokolüyle adliyeye gidin.

Kızlar geçen hafta evlendim bakireyim ilk gecemde kan gelmedi eşim de şüphelenir gibi oldu 3 4 kere daha yaptık yine gelmedi başına böyle bir şey gelen var mı eşleriniz basıl karşıladı hastaneye gitmek de istemiyorum korkuyorum hastaneye gitmek isterse gitmeli miyim kimseyle ilişkiye girmediğimi söyledim ona
E kiminde kanama olmuyor canım bu zırto ne diye şüpheleniyor? Hiç mi esnek zar diye bir şey duymamış

Sizin hiç bir zaman mı gelmedi ben şaşırdım gelmemesine gelmememe ihtimalini duydum da o niye gelmedi falan deyince esnektir demek istemedim önceden ayarlamışım da söylüyormuşum gibi
Benim de esnekti ve kan hic bir zaman gelmedi, hamile kaldidigimda vajinal muayene esnasinda zar’im yirtildi ve doktor söyledi hatta ekledi bazi zarlar cok esnek oldugunda dogumla birlikte yirtilir .

Duymamış valla benim bildiğim gelir herkesten dedi
Vay kafasız vay. Canım bu herifle ne yapacaksın sen böyle? Yani hastanede de öyle kızlığa bakma diye bir şey yok benim bildiğim kadarıyla, sadece esnek mi falan filan onu söylüyorlar diye biliyorum. Bana kalsa böyle biriyle evlenmen en başından hata olmuş ama böyle bir sebepten boşanmak da ne bileyim sana yazık olur yani. Daha dakika bir gol bir yani ilk günden ne bu şüphe eşek herif

Vay kafasız vay. Canım bu herifle ne yapacaksın sen böyle? Yani hastanede de öyle kızlığa bakma diye bir şey yok benim bildiğim kadarıyla, sadece esnek mi falan filan onu söylüyorlar diye biliyorum. Bana kalsa böyle biriyle evlenmen en başından hata olmuş ama böyle bir sebepten boşanmak da ne bileyim sana yazık olur yani. Daha dakika bir gol bir yani ilk günden ne bu şüphe eşek herif
İnanın bilmiyorum ya bu tarz biri değildi

X