İlk gece kan gelmedi

Adamın ağzına mıçıp çenesini kapatacağına bu duruma kendini nasıl düşürürsün ya

Siz en iyisi doktora gidin ama o kapıdan çıktıktan sonra hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyin. Ömür boyu unutulmayacak bir hakarettir bu.
Gideceğim de korkuyorum sadece bekaret testi yapanlar travmatik bir şey olduğunu söylüyorlar

Kendisinin bu güne kadar bakir kaldığı yalanına inanmazsın herhalde?Diyelim ki doğru söyledi ee?Sen onu suçlarmısın?Hayır geçmişinde olmuş bir şey senden önce dememelisin.Neden onun seni suçlamasîna ya da hakaret etmesine izin veresin ki korkman için hic bir sebeb yok senin geçmişin onu ilgilendirmez.
Ama orta da böyle bir geçmişte yok bu senin ilk ilişkin.Senin dedigin söze inanmayıp altında bir şeyler arıyorsa zaten o adamdan bir halt olmaz.Erkeğim ben yaparım kadınsın sen hiç bir şey yapamazsın kafasında olan dangalaklardandır.

Benim de gelmedi mesela ama sorun olmadı. Eşim şüphelendi ne demek? Nasıl bir adamla evlisiniz acaba çok ilginç. Bazı kadınların kızlık zarı esnek olabiliyor ya da kan gelmeyebiliyor. Bunlar normal şeyler. Ama eşinizin sizden şüphelenmesi normal değil söyleyeyim.

Ama şüphelenip duruyo

23 yaşındayım aileler aracılığıyla tanıştık 3 senedir tanışıyoruz
Anladım. Peki siz o doktor kontrolünden sonra eskisi gibi olabilecek misiniz? Travmayı geçtim ama evliliğiniz evlilik olmaz ömür boyu bu kırgınlık yüreğinizde kalır hele yaş aldıkça daha da ağırınıza gidecek. Doktora gittim kendimi ispatladım deyip göğsünüzü gere gere mi gezeceksiniz. Ne zaman birlikte olsanız size ima ettiği şey gelecek aklınıza bir süre sonra bu çekilmez bir hal alır. Ne diyeyim hakkınıza hayırlısı...

Sizin hiç bir zaman mı gelmedi ben şaşırdım gelmemesine gelmememe ihtimalini duydum da o niye gelmedi falan deyince esnektir demek istemedim önceden ayarlamışım da söylüyormuşum gibi

Eee adamdan da kan gelmedi bekaretini nasıl anlıyacan

Sizin hiç bir zaman mı gelmedi ben şaşırdım gelmemesine gelmememe ihtimalini duydum da o niye gelmedi falan deyince esnektir demek istemedim önceden ayarlamışım da söylüyormuşum gibi
Gelmedi valla. Ama eşim niye gelmedi diye sormadı hiç aksine ben dedim çok garip kan gelmedi diye. Şuan doktora gitseniz bile bakire değilsiniz. Yani gitmenizin bir anlamı yok. Ama bana bu imayı kocam yapsaydı camı çerçeveyi indirir baba evine döner dava açardım.

Benimde ilk ilişkide olmadı kan yoktu yani, bir sonraki ilişkiye girdiğimizde geldi çok değildi 5 6 damla şeklindeydi. Gelmese de dert etmezdim.

Ama bu seferde gitmezsem ileride yüzüme vurabilir bakire değildin evlendiğimizde diye
Kardeş yarışmaya Orta Çağ’dan mı katılıyorsun? Nasıl kafalar bunlar? Ben de aynı şeyi yaşadım, eşim sallamadı bile ki tutucu bir adamdır. Ama beni biliyor işte.

Testte ilişkiye girsem bile zarım esnekse yırtılmadıysa doktor hala bakire olduğumuzu söylüyormuş

Gideceğim de korkuyorum sadece bekaret testi yapanlar travmatik bir şey olduğunu söylüyorlar
Doktorların da işi gücü yok, böyle işsizlerin ego tatminiyle uğraşacak. Boşuna gidip de kendinizi rezil etmeyin. Çoğu doktor bakmıyor böyle şeylere.

Doktorların da işi gücü yok, böyle işsizlerin ego tatminiyle uğraşacak. Boşuna gidip de kendinizi rezil etmeyin. Çoğu doktor bakmıyor böyle şeylere.
Özel jinekologlar bakıyormuş bilmiyorum gidelim derse gidebilirim kurtulmak için bu suçtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…