İlk gece kan gelmedi

Ama bu seferde gitmezsem ileride yüzüme vurabilir bakire değildin evlendiğimizde diye
Kardeşim o zaman boşa sana o kelimeyi kullanırsa direk git gözünü bile kırpma. Herkesde o leke gelecek diye birşey yok. Sana ve senin sözüne inanmayan biriyle ömür mü geçer Allahını seversen. Sen kendini biliyorsun. Eşinin de sana inanması gerekiyor .inanmıyorsa o evlilik başta yanlıştır. Ve bitirilmeli.

Ya arkadaşlar boşa konuşuyoruz bence çünkü konu sahibi doktora gidecek zarın ne zaman yırtıldığını kocasına ispatlayacak kadın göğsünü gere gere gezecek kocası da seni ilk ben becerdim diye erkeklenecek ve bir kaç ay-yıl sonra kadın kocasının geçmişi ile ilgili bir şey soracak veya öğrenecek kocası da sanane benim geçmişim seni alakadar etmez ben erkeğim nefsim var diyip sıyrılıp çıkacak işin içinden konu sahibi kadın da bu hanzo için kendini ispatladığı ile kalacak ben bu evlilikten bunu gördüm 🤷‍♀️

Ben de bakireydim benim de gelmedi. Biz de bayağı bekliyorduk gelmesini çünkü ikimiz de acemiydik ve beceremiyorduk 🤣 kan gelse hah oldu diyecektik yani. Ama gelmedi ilerleyen süreçlerde de. Eşim bekarete önem veren birisi ama takmadı sözüme güvendi. Eğer hastane falan deseydi bilmiyorum çok alçaltıcı bir şey. Eşinize bence bu konuda uzmanların görüşlerini gösterin çocukken dahi bilmeden yırtılmış olabiliyormuş o zar. Ya da zaten esnekse de kanama yapmıyor.

Kızlar geçen hafta evlendim bakireyim ilk gecemde kan gelmedi eşim de şüphelenir gibi oldu 3 4 kere daha yaptık yine gelmedi başına böyle bir şey gelen var mı eşleriniz basıl karşıladı hastaneye gitmek de istemiyorum korkuyorum hastaneye gitmek isterse gitmeli miyim kimseyle ilişkiye girmediğimi söyledim ona
Her kadında gelmeyebilir canım, bazılarının aşırı esnek oluyor doğumda yırtıyor bazılarının yırtılma olduğu halde hiç kanaması olmayabiliyor incecik birşey çünkü

Adam seni kullandi evlilik ayaginda bosansa onun bir kaybi olmayacak ki koca diye aldiginiz insanlara bakin yaa hic mi konusmadin tanimadin bu adami sanki gorucu usulu evlenmissiniz bu insanlari nerden buluyorsunuz kendisi evlenmeden kac kisiyle olmustur hastalik bile kapabilirsin sonradan yalsndan kimseyle olmamis ayagina yatarlar erkekler cidden igrencler

Benim de ilk ilişkimde hiç kan gelmedi ama o zaman birlikte olduğum erkek arkadaşım yalan söylediğimden hiç şüphelenmedi. O kişiyle evlilik sizin için çok zor olacak

Kızlar geçen hafta evlendim bakireyim ilk gecemde kan gelmedi eşim de şüphelenir gibi oldu 3 4 kere daha yaptık yine gelmedi başına böyle bir şey gelen var mı eşleriniz basıl karşıladı hastaneye gitmek de istemiyorum korkuyorum hastaneye gitmek isterse gitmeli miyim kimseyle ilişkiye girmediğimi söyledim ona
Aynısı benim başıma geldi 40 yaşındayım böyle bir kanama hiç geçirmedim ama evlenmeden öncede bir beraberlik yaşamadım çok kötü bir durum
Bazı kızlık zarları yırtılmıyor yada bazısı doğum esnasında yırtılıyormuş bunu anlayan ve inanan erkek maalesef ki az çünkü toplumumuzda ilk gece kanı gelmezse yada olmazsa buna inanmıyorlar

Aynısı benim başıma geldi 40 yaşındayım böyle bir kanama hiç geçirmedim ama evlenmeden öncede bir beraberlik yaşamadım çok kötü bir durum
Bazı kızlık zarları yırtılmıyor yada bazısı doğum esnasında yırtılıyormuş bunu anlayan ve inanan erkek maalesef ki az çünkü toplumumuzda ilk gece kanı gelmezse yada olmazsa buna inanmıyorlar
Sizede eşiniz imada mi bulundu?

Merak ettim. Evliliğiniz boyunca ilk gece kan gelmemesi için kaç defa kavga ettiniz? Bunun konusunu sürekli açtı mı?
Kavga etmedik ama hep bir şüpheli yaklaşımı olurdu. Ve bu benş son derece rahatsı ederdi zamanla da bu kuşkucu şüpheci tavırları yön değiştirdi.

Benimde ilk gecemden gelmedi hakikatten de eşim ilkimdi, ama bana bir kere bile sormadı nasıl bu şekilde düşünür, bunu normal karsilamayin ne münasebet doktora ne dicek ilk gece kan gelmedi mi ?

Endiselenme . Simdi bile doktora gitsen anlasilir. Benim de kan gelmemisti ben kendi isteğimle doktora gitmek istedim. Amacim yalanci olmadığımı ispatlamakti. 2 dr. bakti. Biri anlayamadi digerini çağırdı. Bakire demediler ama şunu dediler cok dar ve onceden iliskiye girilmedigi cok belli... Bu benim icin yeterliydi. Hangi cağdayiz dimi bakire olmasaydim ben bunu acikca soylerdim. Kimseye kendimi yamama durumum da asla söz konusu olamazdi. Rahatsiz oluyorsan doktora git ve kendini ispatla.

X