Eşin için senin sözün teminat değilse doktor bakire dese ne fayda adamın ruhu orspu.Kızlar geçen hafta evlendim bakireyim ilk gecemde kan gelmedi eşim de şüphelenir gibi oldu 3 4 kere daha yaptık yine gelmedi başına böyle bir şey gelen var mı eşleriniz basıl karşıladı hastaneye gitmek de istemiyorum korkuyorum hastaneye gitmek isterse gitmeli miyim kimseyle ilişkiye girmediğimi söyledim ona
Kendinize bu hakareti nasıl yakıştırırsınız? Siz kendinizi biliyorsunuz o karşınızdaki hanzoya bir kez söylemişsiniz hastaneye gitmek ne ya mağarada mu yaşıyor bu insan her kadında kanama olacak diye bir kaide yok. Kaldı ki ilişkiniz de olmuş olabilir geçmiş geçmiştir böylesi bir canlıyla ömür geçirecek olmanıza gerçekten üzüldüm. Sizi hiç mi tanımamış ?Kızlar geçen hafta evlendim bakireyim ilk gecemde kan gelmedi eşim de şüphelenir gibi oldu 3 4 kere daha yaptık yine gelmedi başına böyle bir şey gelen var mı eşleriniz basıl karşıladı hastaneye gitmek de istemiyorum korkuyorum hastaneye gitmek isterse gitmeli miyim kimseyle ilişkiye girmediğimi söyledim ona
Bekaret testi yapacaklar zağar rezalettttAy ne münasebet ya kan mı geliyor ne oluyor diye bakmamalı bile. 3-4 kez yapabildiğine göre ilk seferde esneksin sanırım. Ben ilk gecede 3-4 kez yapanı duymamıştım.
Hastaneye gitmek ne demek sakın kendinizi bu duruma düşürmeyin. Herkesten kan gelecek diye bir şey yok esnek olabilir. Ki bakire olmasanız ne olacak yani. Sizin vücudunuz. Sonuçta şu an eşinizle evlendiniz geçmiş değil sonrası önemli olmalı. Ayrıca hastaneye gitseniz doktor ne diyecek ? Zaten ilişkiye girmişsiniz. Sizin hangi tarihte kaç kere ilişkiye girdiğinizi gösterecek bir sistem yok.Kızlar geçen hafta evlendim bakireyim ilk gecemde kan gelmedi eşim de şüphelenir gibi oldu 3 4 kere daha yaptık yine gelmedi başına böyle bir şey gelen var mı eşleriniz basıl karşıladı hastaneye gitmek de istemiyorum korkuyorum hastaneye gitmek isterse gitmeli miyim kimseyle ilişkiye girmediğimi söyledim ona
Ama bu seferde gitmezsem ileride yüzüme vurabilir bakire değildin evlendiğimizde diyeEğer sözünüze itimat etmiyorsa yanlış bir evlilik yapmışsınız demektir. Size inanmayan güvenmeyen biriyle olmayın.
Hastaneye gitmek de ne demek, ne münasebet?!
Siz birlikte olmuşsanız zaten doğru sonuç çıkmaz. Ve çok onur kırıcı bir şey. Bunu nasıl düşünebilirsin saçmalama. Sen kendinden eminsen karşındakinin senin hakkındaki yargıları kendi düşüncelerinin iğrençliğidir. Senin sorunun değil bu.Ama bu seferde gitmezsem ileride yüzüme vurabilir bakire değildin evlendiğimizde diye
Eşin muhafazakar biri mi? Kendisinin birlikteliği olmamış mı hiç?Ama bu seferde gitmezsem ileride yüzüme vurabilir bakire değildin evlendiğimizde diye
Ama bu seferde gitmezsem ileride yüzüme vurabilir bakire değildin evlendiğimizde diye
Yani evet olmadığını söylüyor ben ona inanıyorum kan gelmedi niye gelmedi falan dedi imalı bi şekilde baktı gözlerime kimseyle olmadım dedim o gündür şüpheci yaklaşıyor doktora gidip kurtulsam mı diye düşündümEşin muhafazakar biri mi? Kendisinin birlikteliği olmamış mı hiç?
Hanfendi bakiresiniz ya da değil bu kimseyi ilgilendirmez. Madem bu kadar kana susamıştı evlenmeden önce sorsaydı bi zahmet. Ama sizde bu zihniyet oldukça o testi yaptırırsınız.Ama bu seferde gitmezsem ileride yüzüme vurabilir bakire değildin evlendiğimizde diye
Sen de ne pısırık çıktın ya böyle devam edersen sana daha ne yakıştırmalar yapar. Ağzına tükür bakalım nasıl kıymetli oluyorsun. Bunlar öyle kızlardan anlar.Yani evet olmadığını söylüyor ben ona inanıyorum kan gelmedi niye gelmedi falan dedi imalı bi şekilde baktı gözlerime kimseyle olmadım dedim o gündür şüpheci yaklaşıyor doktora gidip kurtulsam mı diye düşündüm
Siz en iyisi doktora gidin ama o kapıdan çıktıktan sonra hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyin. Ömür boyu unutulmayacak bir hakarettir bu.Yani evet olmadığını söylüyor ben ona inanıyorum kan gelmedi niye gelmedi falan dedi imalı bi şekilde baktı gözlerime kimseyle olmadım dedim o gündür şüpheci yaklaşıyor doktora gidip kurtulsam mı diye düşündüm
Biz 1 i 2 günde zor yaptıkAy ne münasebet ya kan mı geliyor ne oluyor diye bakmamalı bile. 3-4 kez yapabildiğine göre ilk seferde esneksin sanırım. Ben ilk gecede 3-4 kez yapanı duymamıştım.