İlk gece kan gelmedi

Millet kan gelmiyor diye sorun yapıyorken benim eşim de benim aşırı kasmamdan dolayı çok kanamam olduğu için çok fazla kanıyorsun doktora gidelim mi fln demişti 🤣🤣
Ay valla bak ben de benzerini yaşadım. Eşimle o zamanlar sevgiliydik ve kendisi aşşırı nazik davranmasına rağmen çarşaf çarşaf kanadım kendi de korktu ben de korktum reglken sevişmeye çalışıyor gibiydim ve berbat bir durumdu. Kimse yaşamaz umarım çok utandırıcı. Eşimle aramızda asla bekaret konusu olmamıştı normal bir şekilde ilişkimizi yaşıyorduk sadece. Yok ilkim sonumsun kara toprağımsın falan baya cahiliyeden kalma resmen.

Ki şu da bana garip geldi eşin gelecek kana çok meraklı madem ilk yaptığında gelmedi neden iki üç kere daha yapmaya devam etti nefis böyle bir şey işte kendi nefsini tatmin etti sonra sende kusur bulmak için kan yok demeye başladı çok cahilce zihniyet ya

Son 1 hafta içinde yırtıldıysa doktor yeni yırtık diyormuş
İyide bir kere ilişki yaşamadınız birden fazla yaşadınız doktor bunu nerden anlasın belki önceden yırtılmış derse o an ne yapacaksın çünkü bir ilişki yaşayıp gitsen zarın yırtıldığı anlar ama birden fazla yaşadığınız için anlaması zor olur diye düşünüyorum tabi doktorlar daha iyi bilir

Belki diğer ilişkide gelir diye
Ki şu da bana garip geldi eşin gelecek kana çok meraklı madem ilk yaptığında gelmedi neden iki üç kere daha yapmaya devam etti nefis böyle bir şey işte kendi nefsini tatmin etti sonra sende kusur bulmak için kan yok demeye başladı çok cahilce zihniyet ya
yaptı
Fizyoloji bilgisi olmayan insanlar evlenmese mi ya acaba, kanama %100 olacak diye kim dedi size komşu Fadime teyze mi?
interneti açıp okudu %1 veya 2 kadından kan gelmiyormuş sadece ikna olası gelmedi

Kızlar geçen hafta evlendim bakireyim ilk gecemde kan gelmedi eşim de şüphelenir gibi oldu 3 4 kere daha yaptık yine gelmedi başına böyle bir şey gelen var mı eşleriniz basıl karşıladı hastaneye gitmek de istemiyorum korkuyorum hastaneye gitmek isterse gitmeli miyim kimseyle ilişkiye girmediğimi söyledim ona
Kiminin kızdıkları çok geride oluyor kiminin çok esnek oluyor kiminin çok kalın oluyor doğumda kızlıkları tam rica izde bozulan insanlar var endişemizi anlıyorum korkunuzu da anlıyorum bu kadar kafaya takacak bir şey değil ama eğer ilişkinizde riske atacağını düşünüyorsanız bir özel muayenehaneye gidin onlar bakıyor bu arada Kiminle sadece leke şeklinde geliyor

Hanımlar maalesef bu kızın da içide yaşadığı aile bu.
Kocası öküz evet ve hatta bir çok kadınla da yaşamıştır bunu zaten ama karısı bakire olsun isteyenlerden.
Konu sahibesi de bu duruma gayet alışık, tepki koyabilecek durumda degil.
Kocası da bunu başına kakacak birisi belli ki. Adam bildiginiz canavar. Bu kız da bunu boşamaz zaten.
Konu sahibesi istersen bir jinekologa git, salak kocanı o ikna eder belki.

Kızlar geçen hafta evlendim bakireyim ilk gecemde kan gelmedi eşim de şüphelenir gibi oldu 3 4 kere daha yaptık yine gelmedi başına böyle bir şey gelen var mı eşleriniz basıl karşıladı hastaneye gitmek de istemiyorum korkuyorum hastaneye gitmek isterse gitmeli miyim kimseyle ilişkiye girmediğimi söyledim ona

Ay ölürümde gitmem.
Şüpheleniyorsa boşansın.

Kocası öküz evet ve hatta bir çok kadınla da yaşamıştır bunu zaten ama karısı bakire olsun isteyenlerden.
Kocası da bunu başına kakacak birisi belli ki. Adam bildiginiz canavar. Bu kız da bunu boşamaz zaten.
O koymasın tepki. Yollasın buraya biz koyarız dkrkrk

doktorlar adli bir vaka olmadıkça bekaret kontrolü yapmaz. benim de kan gelmedi. hatta esim sakasını yaptı beceremedim galiba diye 😂 yani illa kan gelecek diye bir kural yok. gelmeyedebilir. esim o gün doktora gidip baktıralım vs deseydi boşanma davasını açardım. siz de esinize karşı hep dürüst olduysanız korkacak, çekinecek bir seyiniz yok. minicik bir sey bu kadar korkutmamalı insanları artık.
Hiç gelmedi mi o günden sonra kan

Korkulacak bişey yok. Benim ilk gecemde de kan gelmedi sarımsı bi sıvı geldi

Eşiniz hiç bir şey demediyse çok şanslısınız sizce hastaneye gitmeli miyim
kuzum gidip ne diyeceksin doktora? bir ağrın, bir şikayetin yoksa neden gideceksin? eğer sen dürüstsen ve esin sana inanmıyorsa bu durum esinin sorunudur ve zaten sağlıklı bir evlilik değildir. gercekten doktora gidip benim zarım kanamadı diyebilecek misin? kendini bu durumda hayal edebiliyor musun? esim de ben de evlenmeden önceki hayatımız hakkında birbirimize dürüsttük o yüzden şüphe etmedi benden çünkü her seyimi biliyordu zaten ve en önemlisi onun için bir önemi yoktu. sadece dürüst olmamamam üzerdi onu. ama dediğim gibi esin internette bir girip araştırsa kanama yaşamamış bir çpk kadın var. kendine bunu yapma lütfen. kendini bu konuda suçlu hissetmen için bir sebep yok ki eğer kendinden eminsen. eğer böyle yaparsan esin tabii ki her fırsatta bunu kullanır. sen kendinden sorumlusun canım benim. eğer senin için rahatsa esin de sana inanmanın bir yolunu bulmak zorunda.

Eşiniz hiç bir şey demediyse çok şanslısınız sizce hastaneye gitmeli miyim
Ay yeter. Gidip şu adama eğer düzgün bir duruş sergileyemeyeceksen ömrün boyunca boyunduruk altında eziklikle yaşayacaksın bu evliliği demektir. Doğulu musunuz nedir mevzu ? Böyle bir evlilik yaşayacağına yaşama daha iyi. Çünkü bu konuyu çözüp kendini kanıtlasan bile ilerleyen süreçte o adam bu kafa yapısıyla emin ol çok çektirecek sana.

Şüphelendi derken ne ima etti ki?
İlla gelecek diye birşey yok bende de gelmedi zorunluluk yok ki?

Ya aslında öyle birisi değilim bilinçliyim kendimi o duruma düşürmek de istemiyorum hastaneye gidip bakire olduğumu kanıtlasam nolcak belki daha bile kötü olabilir aramız bana bunu yaşattığı için ama başka çare bulamıyorum kavga mı etmeliyim

İnanın sizi yargılamak istemiyorum. Ne yazık ki bu ülkede hala bu nedenle öldürülen, düğünün ertesi günü kolundan sürüklenerek muayeneye götürülen kadınlar var. Bunun farkındayım.
Ancak ne yazık ki kendini "kanıtlama" peşinde olan kadınlar da çok. İşte o kadınları yargılıyorum. Bu platformda bile kadının namusunu (!) iki bacak arasında arayan çok kişi var. Pek çoğumuzun kültürel kodlarına işlemiş bir konu bu. Ve biz kadınlar değişmeden kendilerinde hesap sorma hakkını bulan koca bozuntularının "neden kan gelmedi" sorusunu bile soramayacaklarını anlamasını beklemek mümkün değil.

Kendi koşullarınızı, eşinizle olan dinamiklerinizi siz biliyorsunuz. Bu yüzden muayene gitmek ya da kavga etmek arasındaki seçimi yapacak olan sizsiniz. Ancak şunu bilin ki şu anki tutumunuz ilişkinizin bundan sonraki dinamiklerini değiştirecek. Bu değişimin ne yönde olacağına karar vermek de size kalmış.

Bende bu yoruma katılıyorum. Bu konu mevzu olduysa ve kadında bunu kabullenmişse demek ki buna kanıksamis.
Benimde kanaman olmadi bu konu hakkında konuşulmadı nedeni nicini hic kafaya takilmadi. Ben kendi anneme ve kuzenime söyledim neden olmadı acaba diye onlarda olabilir demişti

X