- 28 Eylül 2023
- 384
- -15
Kardeşim o zaman boşa sana o kelimeyi kullanırsa direk git gözünü bile kırpma. Herkesde o leke gelecek diye birşey yok. Sana ve senin sözüne inanmayan biriyle ömür mü geçer Allahını seversen. Sen kendini biliyorsun. Eşinin de sana inanması gerekiyor .inanmıyorsa o evlilik başta yanlıştır. Ve bitirilmeli.Ama bu seferde gitmezsem ileride yüzüme vurabilir bakire değildin evlendiğimizde diye
Sana güvenmeyen biriyle evlenmek ile hatta etmişsinAma bu seferde gitmezsem ileride yüzüme vurabilir bakire değildin evlendiğimizde diye
Her kadında gelmeyebilir canım, bazılarının aşırı esnek oluyor doğumda yırtıyor bazılarının yırtılma olduğu halde hiç kanaması olmayabiliyor incecik birşey çünküKızlar geçen hafta evlendim bakireyim ilk gecemde kan gelmedi eşim de şüphelenir gibi oldu 3 4 kere daha yaptık yine gelmedi başına böyle bir şey gelen var mı eşleriniz basıl karşıladı hastaneye gitmek de istemiyorum korkuyorum hastaneye gitmek isterse gitmeli miyim kimseyle ilişkiye girmediğimi söyledim ona
evet kesin esnek.Ay ne münasebet ya kan mı geliyor ne oluyor diye bakmamalı bile. 3-4 kez yapabildiğine göre ilk seferde esneksin sanırım. Ben ilk gecede 3-4 kez yapanı duymamıştım.
Biz 2.3 gün sonra anca yapabildikevet kesin esnek.
Aynısı benim başıma geldi 40 yaşındayım böyle bir kanama hiç geçirmedim ama evlenmeden öncede bir beraberlik yaşamadım çok kötü bir durumKızlar geçen hafta evlendim bakireyim ilk gecemde kan gelmedi eşim de şüphelenir gibi oldu 3 4 kere daha yaptık yine gelmedi başına böyle bir şey gelen var mı eşleriniz basıl karşıladı hastaneye gitmek de istemiyorum korkuyorum hastaneye gitmek isterse gitmeli miyim kimseyle ilişkiye girmediğimi söyledim ona
Sizede eşiniz imada mi bulundu?Aynısı benim başıma geldi 40 yaşındayım böyle bir kanama hiç geçirmedim ama evlenmeden öncede bir beraberlik yaşamadım çok kötü bir durum
Bazı kızlık zarları yırtılmıyor yada bazısı doğum esnasında yırtılıyormuş bunu anlayan ve inanan erkek maalesef ki az çünkü toplumumuzda ilk gece kanı gelmezse yada olmazsa buna inanmıyorlar
Tabiki bulundu ama zaten ben bundan 10 sene önce boşandım kendisinden bu sebepten değil fakat Buda çok tartışma ve kopma sebebiniz olmuştur.Sizede eşiniz imada mi bulundu?
Merak ettim. Evliliğiniz boyunca ilk gece kan gelmemesi için kaç defa kavga ettiniz? Bunun konusunu sürekli açtı mı?Tabiki bulundu ama zaten ben bundan 10 sene önce boşandım kendisinden bu sebepten değil fakat Buda çok tartışma ve kopma sebebiniz olmuştur.
Üzüldüm sizin adınıza cok kırıcı olmuştur.Tabiki bulundu ama zaten ben bundan 10 sene önce boşandım kendisinden bu sebepten değil fakat Buda çok tartışma ve kopma sebebiniz olmuştur.
Kavga etmedik ama hep bir şüpheli yaklaşımı olurdu. Ve bu benş son derece rahatsı ederdi zamanla da bu kuşkucu şüpheci tavırları yön değiştirdi.Merak ettim. Evliliğiniz boyunca ilk gece kan gelmemesi için kaç defa kavga ettiniz? Bunun konusunu sürekli açtı mı?
Ben çoktan unuttum inanın tekrar evlendim şuanda 6 senelik evliyimÜzüldüm sizin adınıza cok kırıcı olmuştur.
Benimde ilk gecemden gelmedi hakikatten de eşim ilkimdi, ama bana bir kere bile sormadı nasıl bu şekilde düşünür, bunu normal karsilamayin ne münasebet doktora ne dicek ilk gece kan gelmedi mi ?Kızlar geçen hafta evlendim bakireyim ilk gecemde kan gelmedi eşim de şüphelenir gibi oldu 3 4 kere daha yaptık yine gelmedi başına böyle bir şey gelen var mı eşleriniz basıl karşıladı hastaneye gitmek de istemiyorum korkuyorum hastaneye gitmek isterse gitmeli miyim kimseyle ilişkiye girmediğimi söyledim ona
Eee konu yeni açılmış.Ben çoktan unuttum inanın tekrar evlendim şuanda 6 senelik evliyim