sevhancım kolay gelsin sana
hakkaten çok kalabalıkmışsınız ama ne güzel yakın dostum dedğin komşuların var
çok özeniyorum ama benim hiç yakınlığım yok komşularımla, hepsi yaşı büyük ev hanımları
bizim anneannemiz geleck, arkadaşlarımı çağırıcam
yapılıyorsa ben da şeker hamurundan pasta istiyorum
1 yaş şekerleri yaptım, buraya da koyacağım resmini
evi de süsleriz, tamamdır
bir de hediye bulabilsem
viola şu yürüme arabasını koysana buraya veya link de olur canım, ona da bakalım
viola merhaba canım,Yiğit ile Efe aynı gün doğmuşlardı,isimlerinin anlamı da aynı şimdi farkediyoum:) bende çok heyecanlanmaya başladım,tam bir hafta kaldı,ne çabuk geçti dimi 1 yıl.bizde aile arasında yapmayı düşünüyoruz bakalım daha tam karar veremedim nasıl olacak.doğum günü olan tüm bebişlere nice yıllaraaaaaa...
Çarşamba günü oğlum doğum günü bende pasta siparişi vereyim ve ilham verdin bana canım pasta konusunda.Benim sıkıntım var bu konuda iki ydan fazla zamandır yanlız bakıyorum taylana annemin işleri var kayınvaldem çok rahatsız bu aralar tabi kendim baktığım için her işe yetişemiye biliyorum ve kalabalık olacak en son sayı 45 kişi idi ve ben daha doğru düzgün kimseyi çağırmadım bu insanların çoğu komşularım ve komşularım aynı zamanda yakın dostlarım komşularım dışında arkadaşlarımda var evime temizlik için yardıma gelen bayan işini çok aksatınc gelmemesini söyledim,nasılsa arkadaşım birini tavsiye etti onu çağıracam diye güvenirken kadının tek boşgünü yok annem dışında kimseden yardım almak istemem yani bilmesinler o kadar özelimi ama çok fena sıkıştım oğluma çok şık bir kıyafet aldım kravat takıcak çok mutluyum ama bakalım kaldırbilecekmiyim.
sevhancım kolay gelsin sana
hakkaten çok kalabalıkmışsınız ama ne güzel yakın dostum dedğin komşuların var
çok özeniyorum ama benim hiç yakınlığım yok komşularımla, hepsi yaşı büyük ev hanımları
bizim anneannemiz geleck, arkadaşlarımı çağırıcam
yapılıyorsa ben da şeker hamurundan pasta istiyorum
1 yaş şekerleri yaptım, buraya da koyacağım resmini
evi de süsleriz, tamamdır
bir de hediye bulabilsem
viola şu yürüme arabasını koysana buraya veya link de olur canım, ona da bakalım
merhaba kızlar,
haftaya cumartesi oğlumun doğum günü sizden güzel fikirler aldım.
ama hala oğluma ne alacağıma kara veremedim ..
biz sanırım çok kalabalık olucaz, bakalım nasıl üstesinden gelicem .
bu arada şunu da sorucam 1 yaş mumu nu alıyor musunuz? yoksa onuda pastayla mı yapıyorlar.
merhaba kızlar,
haftaya cumartesi oğlumun doğum günü sizden güzel fikirler aldım.
ama hala oğluma ne alacağıma kara veremedim ..
biz sanırım çok kalabalık olucaz, bakalım nasıl üstesinden gelicem .
bu arada şunu da sorucam 1 yaş mumu nu alıyor musunuz? yoksa onuda pastayla mı yapıyorlar.
Elanur'a nice sağlıklı yıllar diliyorum. Çooooookkk mutlu olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?