• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Ilk doğum günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi kadis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
elifnaz pastalara bayıldım canım
bu arada kutlamamış olabilirim
elanura nice mutla yıllar

bızde dogumgunumuzu kutladık 28 martta.o gun yasadıgım bır cok probleme ragmen guzeldı,gercı ben hızmet etmekten pek bısey anlamadım ama olsun.

Bizde dün gece doğumgünümüzü kutladık.Evi balonlarla süsledim,iyiki doğdun süsü astım,ayrıca mumlarla çeşitlilik kattım.DVD'den gece boyu Taylan'nın resimlerini TV'de izledik,ve sık sık Candan Erçetinin Melek şarkısı vardı.Taylan beyaz gömlek,lacivert kravat ve lacivert pantolan giydi kravatlı olmasına rağmen aynı zamanda spor görünümlü bir kıyafetti,eşimde bende şıkır şıkır süslendik.Pastamız karayip korsanları figürleri kullanıldı,çeşit çeşit yiyecekler yaptım ve misafirlerimiz gelmeye başladı toplam 26 kişi idik.Taylan o kıyafetlerle emeklerken o kadar tatlıydıki eridim bittim.Güzel ve eğlenceliydi gecenin sonunda dışarıda havai fişek gösterimi yaptık daha doğrusu eşim organize etti.Birazcık abarttık ama ilk doğum günüydü oğlumuzun.Meleğim şimdi bir yaşında olmuş oldu.ıyiki doğdun Taylan,ve bütün doğum günü kutlayan bebeklerimizi iyiki doğurmuşuz.

bızde dogumgunumuzu kutladık 28 martta.o gun yasadıgım bır cok probleme ragmen guzeldı,gercı ben hızmet etmekten pek bısey anlamadım ama olsun.
Ben bütün gün boyu zaten uğraştıımdan gece hzimet yapmadım birazcık self servis olmuş oldu masaya bütün yiyecekleri ve içecekleri koydum,tabak,çatal vs...misafirlerimiz kendileri srvislerini aldılar zaten genelde çok yorulduğum için gayet anlayışlılardı.
Derin Deniz'in doğumgününü kutlarım,İyi doğurmuşuz sizi,sizin sayenizde,yaşamımız mutlulukla,sevinçle doldu.

kızlarrrr bızımde daha 2,5 ayımız var amaa sımdıeen hazırlanmak ıstıyorum ben .. cunku kafamöda taasarladıgım seylerı bır duzene sokmak hazırlamak sunak vs.. derken zaman su gıbı akıp gecıcek ve ben son ana kalmak ıstemıyorummmm....

bız cok guzel bahcesı cardakları olan kucuk bır sıtede oturuyoruz bahcemızde yuzme havuzumuzda var acaba dıyorum oglumun dogum gununu cardakların altında yapsam mı ..
malum hazıranın 14 ü olunca hava bıraz sıcak olucagı ıcın aksam uzerı baslarız dıyorum ben partıye..
su top seklınde rengarenk ısıklar varya bahce ısıkları onlardan alırım aydınlatma ıcın .. gercı bahceının ısıkları var ama yeterlı olmazsa dıye bırazda farklı bır hava katmak ıcın .. bunu dusundum ..
pasta fln onlar kola ısler netten secıp yaptırılır.
bırd eben davetıye hazırlamk ıstıyorum sembolık olarak .. kucuk kartlar alıp kendım suslesem mı ??

ay banada akıl verın bu dusunduklerım nasıl...
bırde bnm oglum yuruyor .. yurume derdımız yok allahtan şu mınık bısıkletlere bınebılırmı alsam ??

kızlarrrr bızımde daha 2,5 ayımız var amaa sımdıeen hazırlanmak ıstıyorum ben .. cunku kafamöda taasarladıgım seylerı bır duzene sokmak hazırlamak sunak vs.. derken zaman su gıbı akıp gecıcek ve ben son ana kalmak ıstemıyorummmm....

bız cok guzel bahcesı cardakları olan kucuk bır sıtede oturuyoruz bahcemızde yuzme havuzumuzda var acaba dıyorum oglumun dogum gununu cardakların altında yapsam mı ..
malum hazıranın 14 ü olunca hava bıraz sıcak olucagı ıcın aksam uzerı baslarız dıyorum ben partıye..
su top seklınde rengarenk ısıklar varya bahce ısıkları onlardan alırım aydınlatma ıcın .. gercı bahceının ısıkları var ama yeterlı olmazsa dıye bırazda farklı bır hava katmak ıcın .. bunu dusundum ..
pasta fln onlar kola ısler netten secıp yaptırılır.
bırd eben davetıye hazırlamk ıstıyorum sembolık olarak .. kucuk kartlar alıp kendım suslesem mı ??

ay banada akıl verın bu dusunduklerım nasıl...
bırde bnm oglum yuruyor .. yurume derdımız yok allahtan şu mınık bısıkletlere bınebılırmı alsam ??
Dışarıda yapma fikri çok iyi bende dışarıda yapmak istedim ama bizim hava musait olmadı.

Canım,ben toyikiden winnie li doğumgünü davetiyeleri aldım..zarflarıda var minik..içlerini yazıp,geliceklere verdim,hem güzel bir hatırada olur diye..kendinde süslü güzel birşey hazırlayabilirsin.bir tanede kendinize saklamayı unutma..:)

Bizde dün gece doğumgünümüzü kutladık.Evi balonlarla süsledim,iyiki doğdun süsü astım,ayrıca mumlarla çeşitlilik kattım.DVD'den gece boyu Taylan'nın resimlerini TV'de izledik,ve sık sık Candan Erçetinin Melek şarkısı vardı.Taylan beyaz gömlek,lacivert kravat ve lacivert pantolan giydi kravatlı olmasına rağmen aynı zamanda spor görünümlü bir kıyafetti,eşimde bende şıkır şıkır süslendik.Pastamız karayip korsanları figürleri kullanıldı,çeşit çeşit yiyecekler yaptım ve misafirlerimiz gelmeye başladı toplam 26 kişi idik.Taylan o kıyafetlerle emeklerken o kadar tatlıydıki eridim bittim.Güzel ve eğlenceliydi gecenin sonunda dışarıda havai fişek gösterimi yaptık daha doğrusu eşim organize etti.Birazcık abarttık ama ilk doğum günüydü oğlumuzun.Meleğim şimdi bir yaşında olmuş oldu.İyiki doğdun Taylan,ve bütün doğum günü kutlayan bebeklerimizi iyiki doğurmuşuz.
ay çok güzel oluş
nice nice yıllar dilerim mutlu huzurlu

Canım,ben toyikiden winnie li doğumgünü davetiyeleri aldım..zarflarıda var minik..içlerini yazıp,geliceklere verdim,hem güzel bir hatırada olur diye..kendinde süslü güzel birşey hazırlayabilirsin.bir tanede kendinize saklamayı unutma..:)
evet çok güzel bir fikir bu arıtk 2. yaş gününe denerim

ya annelerin sorunu bu
babamız kaçtı gitti bizim hep komşular gelince eşleri gelmemişlerdi
gerçi aile arasında da yaptık daha önce o güzeldi

selam ,

benim de minik oğlum Ege nin doğum günü cumartesi akşamıydı.
ev o kadar kalabalıktı ki hizmet etmekten bişey anlamadım, balonlar süsler evin heryerindeydi. ama oğlum çpk şaşkındı yaa...
hele kocamna pastasını görünce .....

çok güzel yaa, çok mutluluk vericei şeyler bunlar onların yavaş yavaş büyüyo olduklarını görmek çok mutluluk verici;)

Tüm yeni yaşına giren bebeklerinize mutlu uzun ömürler diliyorum.
bizde arkadaşımın bebeği Nisan ınımızın doğumgününü kutlayacağız haftaya. arkadaşım da dışarda yapacakmış ben bugün ilk kez bişi duydum Pinyata diye hönk oldum belki biliyorsunuzdur. ondan sipariş vermişler çocuklar hayvan figuru şeklindeki bu pinyataya sopalarla gözü kapalı yada açık vurup parçalıyorlarmış içindende etrafa şekerler saçılıyormuş. baktım çeşitlerine çok güzell. fikir olsun diye paylaşmak istedim..

Tüm yeni yaşına giren bebeklerinize mutlu uzun ömürler diliyorum.
bizde arkadaşımın bebeği Nisan ınımızın doğumgününü kutlayacağız haftaya. arkadaşım da dışarda yapacakmış ben bugün ilk kez bişi duydum Pinyata diye hönk oldum belki biliyorsunuzdur. ondan sipariş vermişler çocuklar hayvan figuru şeklindeki bu pinyataya sopalarla gözü kapalı yada açık vurup parçalıyorlarmış içindende etrafa şekerler saçılıyormuş. baktım çeşitlerine çok güzell. fikir olsun diye paylaşmak istedim..

Pinyata'nın içine koyulacak şekerleri sizin seçme şansınız yoksa pek tavsiye etmiyorum. Çınar'ın pinyatası palyaço şeklindeydi. Partiyi yaptığımız merkez ayarlamıştı ama Çınar tüm şekerleri ağzına tıkınca boğulma tehlikesi geçirdi partisinde. Daha ufaklar anlamıyorlar.Biz birde minik arabalardan koydurmuştuk çocuk sayısı kadar birtek onlar işe yaradı ama renk kavgası çıktı bu seferde :çok üzgünüm: Bide Çınar ve arkadaşları yardımla vurdular. Anladık ki 1 yaş için pinyata çok erken.

ay pinyata o muymuş yaa
parti malzemeleri sipariş verirken görmüştüm, baya da pahalı birşeydi de merak etmiştim
çok gerekli değil bence, tehlikeli olabilir, sopalar falan
birbirlerine de vurabilir çocuklar

ben de çok özendim ilk doğumgününe
bu cts kutlayacağız inşallah
1 yaş şekerleri yaptım, onları misafirlere dağıtacağım
partidünyasından şirin şirin peçeteler, masa örtsü, balonlar, süsler aldık
tv için doğumundan 1 yaşına kadar resimleri olan slayt hazırlayacak babası
ve doğumgününe gelen herkesle resmini çekip onları photoscape le süsleyip dha sonra gelenlere vericem
menü olarak da patatesle börek, mercimek köftesi, mozaik pasta, çubukta çiçek kurabiyeler, patatesli renkli toplar, mor lahana salatası, düşünüyorum
fikirlerin çoğunu burdan aldım, herkese teşekkürler

ve doğumgününe gelen herkesle resmini çekip onları photoscape le süsleyip dha sonra gelenlere vericem
menü olarak da patatesle börek, mercimek köftesi, mozaik pasta, çubukta çiçek kurabiyeler, patatesli renkli toplar, mor lahana salatası, düşünüyorum

Ellerine sağlık. Yarın kutlayacağım ama şimdiden mutlu yıllar:teytey::teytey:

Baby Shower yani bizim dogum günü partilerimiz için çok güzel fikirlere rastladım,onları düzenleyip yeni bir başlık altında paylaşmayı düşünüyorum inşallah..
Kadis ciğim Rabbim cc yavruşuna hayırlı sağlıklı mutlu umutlu bereketli bir ömür versin
Ailenizle nice mutlu senelere..
Sevgiler

Güzel mutlu,sağlık dolu yıllar dilerim.İyiki doğmuş Defne..(benimkide biraz erken oldu ama bu sıralar farklıyız atlamaktan korktumyerimseniben)

Back