doğum günü için özel balonlar var onlardan aldım.. balon çubuğuda aldım, pastasını şeker hamurundan yaptırdık, 1 yaş mumu aldım, happy birtday yazılı 1 metre boyunda bi süs aldım onlarla kendimiz süsledik, çocuklar içinde özel şeker aldım dağıtmak için giderken balonlarlardan verdim, bukadar geldi geçti bütün yorgunluğa değerdi
Çarşamba günü oğlum doğum günü bende pasta siparişi vereyim ve ilham verdin bana canım pasta konusunda.Benim sıkıntım var bu konuda iki ydan fazla zamandır yanlız bakıyorum taylana annemin işleri var kayınvaldem çok rahatsız bu aralar tabi kendim baktığım için her işe yetişemiye biliyorum ve kalabalık olacak en son sayı 45 kişi idi ve ben daha doğru düzgün kimseyi çağırmadım bu insanların çoğu komşularım ve komşularım aynı zamanda yakın dostlarım komşularım dışında arkadaşlarımda var evime temizlik için yardıma gelen bayan işini çok aksatınc gelmemesini söyledim,nasılsa arkadaşım birini tavsiye etti onu çağıracam diye güvenirken kadının tek boşgünü yok annem dışında kimseden yardım almak istemem yani bilmesinler o kadar özelimi ama çok fena sıkıştım oğluma çok şık bir kıyafet aldım kravat takıcak çok mutluyum ama bakalım kaldırbilecekmiyim.Bende pasta siparişimizi az önce verdim:)haftaya cumartesi kutlama yapıcaz,aile arasında..mavi ve bir şeklinde şeker hamurundan olucak pastamız..üzerinde winnie karakterleri olucak ve iyiki doğdun yiğit yazıcak..bir şeklinde de mum istedim üzerine..
bir sürü balon ve süs aldım evi süslemek için..winnieli davetiyeler aldım,misafirlerimize vermek için:)ikramlar konusunda neler yapıcağımı daha düşünüyorum..
Bu arada beğendiğim resimleri cd ye aktarıp,doğumgünü boyunca ekranda dönsünler istiyorum ama becerebilecekmiyim bilemiyorum..oğluşuma güzel bir gömlek,pantolon ve pantolon askısı aldım:)doğumgünü kıyafeti olarak..umarım hepsinin doğumgünleri çok güzel geçer..Bütün bebeklerimiz doğumgünlerini şimdiden kutluyorum..sağlıklı,güzel bir hayat onların olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?