• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Ilk doğum günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi kadis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Bizim doğum günümüzde 10 martta çoook heyecanlıyız inanamıyorum hala büyüdürlerde 1. yaşlarında ne yapsak onu düşünüyoruzz biz üzerinde resmi ve ismi olan magnet yaptırdık şu buzdolabına yapışan şeylerden çok şeker oldu eşim bir arkadaşına rica etti normalde 1000den az yapmıyorlarmış ama 50 tane yaptırdık.Allah bütün bebişlere sağlık sihhat uzun ömürler versin

evet çok güzel geçti doğum günümüz
o gün her anı tekrar yaşadım
akşam 8 de suyum gelmişti misafirlikte
9 da ameliyata girip 9.30 gibi odama gelişim
miniğim uyuyodu pastayı dağıtıp gidip yatırdım onu ve her anı hayal ettim
babası farklıydı o yoktu bile biz mumları söndürürken eve geldiğinde ise benim gibi değildi
biz anneler çok farlıyız çok

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar
anne olmanın ayrıcalığını yaşadığımız için ne mutlu bize

doğum günü geçenlerin ve gelecek olanları kocaman öpüyorum

ve evet zaman ne çabuk geciyor

bende sabırsızlıkla bekliyorum aylardır hesaplıyorum zaten pastası, hediyesi, elbisesi
füsfüs bende senin gibi doğumda şeker veremedim onun için doğum gününde vermeyi düşünüyorum kalp kalbe karşıymış bende senin gibi 1 yaşa özel olmasını istiyorum sitenin ismini banada yazarmısın

inci baktım bloğuna
çok güzel olmuş doğum gününüz, nice senelere
blog da çok güzel bu arada

inciboncuk oğluşuna nice mutlu sağlıklı yaşlar dilerim.
ailece mutluluğunuz daim olsun

bloğun da çok hoş gerçekten tebrikler
bende blog açmıştım bir zamanlar ama hala elim gitmiyor nedense:(

bende yaptım doğum gününü hafta sonu.. füsfüs bebek şekeri sipariş edemedim geç kaldım teşekkürler ilgin için..

valla bizimki de yaklaşıyor,dün füsfüsden bebek laptopu mu alsak dediğini duydum bugun de burdakileri okuyunca ben de heyecanlandım şimdi.

Merhaba kızlar,

oğlum kısmet olursa haftaya ilk yaşına giriyor. ben hala kimi çağıracağıma karar veremedim. çok kalabalık oluyoruz, acaba o kadar kalabalık mı yapsam üff...

canım bıdığım benim tin tinimmm , yaşına giriyor. siz neler yaptınız, değişik fikirleri olan paylaşabilir mi?

Benim oğlum 1 nisanda bir yaşıan giriyor çok heyecanlı ve mutluyum yapacaklarım kafamda dağınık parça parça daha tam toparlayamadım.Evde kutlamaya karar verdik ama kalabalık olcak bakalım nasıl başa çıkıcam güzel yiyecekler hazırlıcam ogün için oğlum için özel müzikler hazırlıcam her tarafı süslücem mumlarda olucak yanan mumları çok seviyor oğlum tabi yükseklerde olucak çok güzel bir kıyafet aldım ilk defa kravat takıcak pastası nasıl olsa henüz karar veremedim...doğum gününde video kayıtını CD ye kaydedip tanıdıklarıma ve doğum gününe katılanlara hatıra olarak vericem.

doğum günü için özel balonlar var onlardan aldım.. balon çubuğuda aldım, pastasını şeker hamurundan yaptırdık, 1 yaş mumu aldım, happy birtday yazılı 1 metre boyunda bi süs aldım onlarla kendimiz süsledik, çocuklar içinde özel şeker aldım dağıtmak için giderken balonlarlardan verdim, bukadar geldi geçti bütün yorgunluğa değerdi

doğum günü için özel balonlar var onlardan aldım.. balon çubuğuda aldım, pastasını şeker hamurundan yaptırdık, 1 yaş mumu aldım, happy birtday yazılı 1 metre boyunda bi süs aldım onlarla kendimiz süsledik, çocuklar içinde özel şeker aldım dağıtmak için giderken balonlarlardan verdim, bukadar geldi geçti bütün yorgunluğa değerdi

Elanur'a nice sağlıklı yıllar diliyorum. Çooooookkk mutlu olur inşallah

Bende pasta siparişimizi az önce verdim:)haftaya cumartesi kutlama yapıcaz,aile arasında..mavi ve bir şeklinde şeker hamurundan olucak pastamız..üzerinde winnie karakterleri olucak ve iyiki doğdun yiğit yazıcak..bir şeklinde de mum istedim üzerine..
bir sürü balon ve süs aldım evi süslemek için..winnieli davetiyeler aldım,misafirlerimize vermek için:)ikramlar konusunda neler yapıcağımı daha düşünüyorum..
Bu arada beğendiğim resimleri cd ye aktarıp,doğumgünü boyunca ekranda dönsünler istiyorum ama becerebilecekmiyim bilemiyorum..oğluşuma güzel bir gömlek,pantolon ve pantolon askısı aldım:)doğumgünü kıyafeti olarak..umarım hepsinin doğumgünleri çok güzel geçer..Bütün bebeklerimiz doğumgünlerini şimdiden kutluyorum..sağlıklı,güzel bir hayat onların olsun..

viola merhaba canım,Yiğit ile Efe aynı gün doğmuşlardı,isimlerinin anlamı da aynı şimdi farkediyoum:) bende çok heyecanlanmaya başladım,tam bir hafta kaldı,ne çabuk geçti dimi 1 yıl.bizde aile arasında yapmayı düşünüyoruz bakalım daha tam karar veremedim nasıl olacak.doğum günü olan tüm bebişlere nice yıllaraaaaaa...

Bende pasta siparişimizi az önce verdim:)haftaya cumartesi kutlama yapıcaz,aile arasında..mavi ve bir şeklinde şeker hamurundan olucak pastamız..üzerinde winnie karakterleri olucak ve iyiki doğdun yiğit yazıcak..bir şeklinde de mum istedim üzerine..
bir sürü balon ve süs aldım evi süslemek için..winnieli davetiyeler aldım,misafirlerimize vermek için:)ikramlar konusunda neler yapıcağımı daha düşünüyorum..
Bu arada beğendiğim resimleri cd ye aktarıp,doğumgünü boyunca ekranda dönsünler istiyorum ama becerebilecekmiyim bilemiyorum..oğluşuma güzel bir gömlek,pantolon ve pantolon askısı aldım:)doğumgünü kıyafeti olarak..umarım hepsinin doğumgünleri çok güzel geçer..Bütün bebeklerimiz doğumgünlerini şimdiden kutluyorum..sağlıklı,güzel bir hayat onların olsun..
Çarşamba günü oğlum doğum günü bende pasta siparişi vereyim ve ilham verdin bana canım pasta konusunda.Benim sıkıntım var bu konuda iki ydan fazla zamandır yanlız bakıyorum taylana annemin işleri var kayınvaldem çok rahatsız bu aralar tabi kendim baktığım için her işe yetişemiye biliyorum ve kalabalık olacak en son sayı 45 kişi idi ve ben daha doğru düzgün kimseyi çağırmadım bu insanların çoğu komşularım ve komşularım aynı zamanda yakın dostlarım komşularım dışında arkadaşlarımda var evime temizlik için yardıma gelen bayan işini çok aksatınc gelmemesini söyledim,nasılsa arkadaşım birini tavsiye etti onu çağıracam diye güvenirken kadının tek boşgünü yok annem dışında kimseden yardım almak istemem yani bilmesinler o kadar özelimi ama çok fena sıkıştım oğluma çok şık bir kıyafet aldım kravat takıcak çok mutluyum ama bakalım kaldırbilecekmiyim.

sevhancım kolay gelsin sana
hakkaten çok kalabalıkmışsınız ama ne güzel yakın dostum dedğin komşuların var
çok özeniyorum ama benim hiç yakınlığım yok komşularımla, hepsi yaşı büyük ev hanımları
bizim anneannemiz geleck, arkadaşlarımı çağırıcam
yapılıyorsa ben da şeker hamurundan pasta istiyorum
1 yaş şekerleri yaptım, buraya da koyacağım resmini
evi de süsleriz, tamamdır
bir de hediye bulabilsem
viola şu yürüme arabasını koysana buraya veya link de olur canım, ona da bakalım

bızımde yarın dogumgunumuz.bu aksam pastasını sıparıs edıcez.1 seklınde seker hamuruyla yapılmıs mavı renk ve suslemelı bır pasta yaptırıcam.bız aıle arasında kutlayacagız.hedıye bende almadım henuz.sanırım laptop alıcaz cunku bızımkıne salca oluyor.

Back