• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Ilk doğum günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi kadis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Defneciğim iyiki doğmuş..mutlu yıllar diliyorum,tatlı yanaklarından öpüyorum..

iyiki dogmuşş defnecimmm.. nice seneleree....
bızımkısıde yaklaşıyor bende ufak tefek almaya başladım.. happy birth day yazan mumlar buldum harf şeklındeler aldım hemen bırde 1 şeklınde mum.. başonları fln alıcam .. yavaş yavaş tamamlamak daha zevklı ıkı ayagımı bı papuca sokmıyam didimmmm :))

inşallah 14 hazıran sıcak guzel bırgunolur..

yalnız davetıyelere fln baktım ben toyıkıde yoktuu .. bı kırtasıyede vardı o da sayısı azdı sızler nerden aldınız...,?

Canım,ben yiğitin doğumgünü davetiyelerini toyikiden aldım,buradaki mağazada parti malzemeleri bölümü var..balonlar,masa örtüleri,tabaklar vb..

Bu arada Nuray'ın tatlı kızı Asya 23 Nisan doğumlu onunda yeni yaşını kutlarım ve hep mutlu olmasını dilerim.ıpeğide buradan yeni yaşını tekrar kutlarım...

Çok heyecan verici işler yaaa..Ben de şimdiden plan yapmaya çalışıyorum ama halaaa yer konusu ve gelecekler meçhul! Kızlar eşime göre bebek o anlamıyacak çok kişi çağırmaya gerek yok aile içi olsun diyor ama ben özel olsun,kalabalık olsun istiyorum sizce hangisi mantıklı? Bir de evde çok curcuna oluyormu,dışarısı daha mı iyi eteğini çırp evine gel misali (çok yorulmamak adına )

Ben oğlum için davetiye tasarlıyorum henüz bitmedi ona özel olsun,üzerinde resmi,ismi ve ona özel bir yazı koyayım istiyorum bakalım ne çıkacak,buradan paylaşırım..

Bu arada doğum günü geçmiş tüm bebişlerimize uzun uzun,mutlu seneler diliyorum.. İyiki varlar!

Xeno pastanız güzelmiş tam istediğim gibi.. Bakalım sanırım bizimde 1 şeklinde ortasında bir yerlerde oğlumun resminin bulunduğu ve süslü bi şeyler istiyorum,tabi not da olmalı pastanın üzerinde (bir ben eksiğim :) )
Bu arada gülce bahsetmişti sanırım şu magnetlerden bende çok istiyorum bulsak bir tanıdık da biz de yaptırsak 1000 tane çok 50 yeter hem de hatıra kalır..

bende 1 şeklınde ıstıyorum ama uzerınde aralın resmıde olsun dıyorum bakalım o gun bı gelsındee...

cemre deniz sen aylardır hazırlanıyordun, merak ettim nasıldı dogum gününüz? resim koysan da baksak olmaz mı?
yeni yaşınızı da kutlarım , mutlu yıllar...

Back