• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Ilk doğum günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi kadis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
sevhancım kolay gelsin sana
hakkaten çok kalabalıkmışsınız ama ne güzel yakın dostum dedğin komşuların var
çok özeniyorum ama benim hiç yakınlığım yok komşularımla, hepsi yaşı büyük ev hanımları
bizim anneannemiz geleck, arkadaşlarımı çağırıcam
yapılıyorsa ben da şeker hamurundan pasta istiyorum
1 yaş şekerleri yaptım, buraya da koyacağım resmini
evi de süsleriz, tamamdır
bir de hediye bulabilsem
viola şu yürüme arabasını koysana buraya veya link de olur canım, ona da bakalım

fusfuscum bızde almıstık ılk arabamdan.gercekten yurumesıne cok yardımcı oldu.ılk gunden gezmeye basladı onunla,15-20 gun sonrada kendı yurumeye basladı

viola merhaba canım,Yiğit ile Efe aynı gün doğmuşlardı,isimlerinin anlamı da aynı şimdi farkediyoum:) bende çok heyecanlanmaya başladım,tam bir hafta kaldı,ne çabuk geçti dimi 1 yıl.bizde aile arasında yapmayı düşünüyoruz bakalım daha tam karar veremedim nasıl olacak.doğum günü olan tüm bebişlere nice yıllaraaaaaa...

Canım,merhaba..evet bizimkiler aynı gün doğumlu..ben efeyide çok düşünmüştüm,sonra yiğit oldu..Doğumgünü konusunda bende çok heyecanlıyım canım..aile arasında kutluyoruz biz.özel olsun istiyorum,heyecanlanıyorum..

Çarşamba günü oğlum doğum günü bende pasta siparişi vereyim ve ilham verdin bana canım pasta konusunda.Benim sıkıntım var bu konuda iki ydan fazla zamandır yanlız bakıyorum taylana annemin işleri var kayınvaldem çok rahatsız bu aralar tabi kendim baktığım için her işe yetişemiye biliyorum ve kalabalık olacak en son sayı 45 kişi idi ve ben daha doğru düzgün kimseyi çağırmadım bu insanların çoğu komşularım ve komşularım aynı zamanda yakın dostlarım komşularım dışında arkadaşlarımda var evime temizlik için yardıma gelen bayan işini çok aksatınc gelmemesini söyledim,nasılsa arkadaşım birini tavsiye etti onu çağıracam diye güvenirken kadının tek boşgünü yok annem dışında kimseden yardım almak istemem yani bilmesinler o kadar özelimi ama çok fena sıkıştım oğluma çok şık bir kıyafet aldım kravat takıcak çok mutluyum ama bakalım kaldırbilecekmiyim.

Bende çok düşündüm bu pasta konusunu,sonra 1 şeklinde olsun dedim.ilk doğumgünümüz ne de olsa..benim komşularımın hepsi emekli ve yaşları tabi büyük.biz aile arasında kutluyoruz.en fazla 15 kişi olucaz..cumartesi akşamı kutluyoruz..davetiyeler almıştım,onları verdim geleceklere hatıra olsun diye.bir tanede kendimize ayırdım:)
ikramlar konusunda sağolsun annem yardım edicek,temizliğe de bayan geliyor..kıyafetlerimizi bende aldım,oğluşum yakışıklı olsun diye..
Sende halledersin canım ya.hergün az az temizlik yaparsın..soğuk ikramlarını önceden yap,dolaba koy.mesela ben mozaik pasta yapıcam,bir gece önce yapıp koyarım dolaba.şimdiden allah yardımcın olsun canım..

sevhancım kolay gelsin sana
hakkaten çok kalabalıkmışsınız ama ne güzel yakın dostum dedğin komşuların var
çok özeniyorum ama benim hiç yakınlığım yok komşularımla, hepsi yaşı büyük ev hanımları
bizim anneannemiz geleck, arkadaşlarımı çağırıcam
yapılıyorsa ben da şeker hamurundan pasta istiyorum
1 yaş şekerleri yaptım, buraya da koyacağım resmini
evi de süsleriz, tamamdır
bir de hediye bulabilsem
viola şu yürüme arabasını koysana buraya veya link de olur canım, ona da bakalım

Canım,ben bu yürüme arabasını aldım,tabi daha çok düğmeleriyle oynuyor..4 tane bölüm var.düğmelere basınca dört ayrı winnie karakteri çıkıyor,müzikli sesli,çok hoş.direksiyonu sesli,tren sesi çıkarıyor ilerlerken..ve düğmesine basınca önünden kimyasal olmayan baloncuklar çıkarıyor..
bu da linki:
Toyiki - WINNIE BALONCUKLU TREN

merhaba kızlar,

haftaya cumartesi oğlumun doğum günü sizden güzel fikirler aldım.
ama hala oğluma ne alacağıma kara veremedim ..
biz sanırım çok kalabalık olucaz, bakalım nasıl üstesinden gelicem .
bu arada şunu da sorucam 1 yaş mumu nu alıyor musunuz? yoksa onuda pastayla mı yapıyorlar.

merhaba kızlar,

bu arada şunu da sorucam 1 yaş mumu nu alıyor musunuz? yoksa onuda pastayla mı yapıyorlar.

Canım,benim oğlumunda haftaya cumartesi doğumgünü.ben pasta siparişini verirken,bir şeklinde de mum istediğimi söyledim.tamam dediler ama satılan yerlerde var..

bu trenden bızde alacaktık ama onun aynı zamanda yurume arabası oldugunu bılmıyordum bızde yurume arabası var bunu almıyım barı

merhaba kızlar,

Ben oğlumun pastasını özsütte yaptırmıştım. Ordan hem 1 mum, bol miktarda üzerinde happy britday yazan mum ve maytap verdiler. Her yerde satılıyor ayrıca.

Çınar'ın uçuk mavi 1 şeklindeydi pastası. Özsütten yaptırdım. Özsütün üretim müdürü arkadaşım sağlsun katalog dışı extra şeyler yapıldı. Üzerinde kelebekler, uğur böcekleri, palyaço ve çiçekler vardı rengarenk. Bir köşesinde bir nazarlık vardı şeker hamurundan ve ortasında vesikalık resimden de ufak Çınar'ın yüzü vardı. Yazı olarakta hayata böyle bir güzellik lazım :) yazıyordu. Biz hediye olarak gelenlere bir yüzünde kendi bebeklerinin resmi, diğer yüzünde Çınar'ın resmi olan ve üzerinde friends are forever yazan anahtarlıklar yaptırdı eşim. Hatıra olarak onu vermiştik. Çınar'ın hastalığı dolayısı ile ancak yazabildim. Belki fikir alırsınız işinize yarar diye..Hepinize kolay gelsin. Çok hırpalamayın kendinizi ve tadını çıkarın

yazdıklarınız bir solukta okudum süper fikirler edindim...o kadar güzel paylaşımlar kii inanın hepsi gözümde canlandı..benim oğlum henüz 8 aylık ama bende şimdiden neler yapabilirim diye düşünüyorum.çook özel olsun istiyorum.bütün bebişlere nice mutlu saglıklı seneler dilerim...

kızlar benim pasta buna benziyordu tabi bunun kadar dört dörtlük değildi ama yinede beklediğimden daha iyiydi fikir olsun diye ekliyorum diğer beğendiğim pastalarıda eklemeye çalışacağım

Back