- 11 Eylül 2015
- 391
- 211
- 33
- 37
- Konu Sahibi Pirayeeeee
Hicte ayibi sen etmemissin ayibi 40 yasinda görümcelerin ve esin yapmis.Dogum yapan lohusa kadina yemek yemege mi gidilir.İnsan yeni bebegi olunca kendi karnini zor doguruyor.Esinde madem corba yapsaydin diyor sende gitseydin madem hazir kiymali pide yaptirsaydin deseydin.Asil ayip onlarin yaptigi.Böyle dusuncesiz insanlara deli oluyorum.Ben ilk ogluma hamileyken hastaneye yattim yedinci ayimda cikinca annem gelip iki tencere yemek yapti bana. Kaynana eltiler aksam bana guya gecmis olsuna geldiler.Aksam yemegine gelmisler yediler ictiler gittiler servisi bile o halimle ben yaptim eltilerim oturdular.Bu olayi hic unutmam halen sinirleniyorum.Aklima geldikceAynen oyle baş agrıyor sonrasizin fıkrunızu almak istiyorum . Cok değil, yakın zamanda dogum yaptım ve sezeryan. 13. Gunumde ki benegım yogun bakımda kalmıstı 10 gun, eve geldıgının 3. Gunu esimin kardeslerı ( bekar 40lı yaskarda) geldiler ve ben dünden kalan yemeklerı koydum. Gelmekerıne yarım sa kala haberım oldu. Neyse, geldiler ve cok açız dedıler , ben de anlayıssızlık olarak gordum cok sınırlendım. Ne varsa o kondu. Kac ay oldu daha dün eşim yine kavgasını yaptı. Kalkıp corna yapsaydın sdamları dovmedıgın kaldı falan dedi. Sizce cok mı Ayıp etmısım.