Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Tektek her şeyi okudum.konu çok acaip yerlere gelmiş. Bence de arkadaşınızla kocanız arasında kesin bi şey var.adam paniklemiş.durumunuza çok üzüldüm. Allah sabır versin. İnşallah her şey yoluna girer tez zamanda.

böbrek.avi olmasın bu
p.s banlanmış

Peki o deli kadın napıyor? Tırsıp köşesine mi sindi? Hırsı indi mi davalık olunca? Kafayı yemiş kıskançlıktan. Belli eşinize hisleri vardı yada aralarında birşey geçti. Kocanız neden korkup kaçsın yoksa? Komşum dese neden derim yani sormadan gitmiş tuhaf. Eşinizle resmi nikah yaptınız mı tekrardan? Ona mı güveniyorda kaçabiliyor böyle. Borçlarını ödetmiş ödetmiş kaçmış pis herif. Çom sinirlendim ya Allah korusun böyle ruh hastası arkadaşlardan. Benim başımda da vardı yapışık bağımlı gerizekalının biri zor kurtuldum. Kıskançlıktan ölüyorlar beyin terk

Bende hayir gelmeyecegini dusunuyorum elbette
1 ay oldu öldü mu kaldi mi diye soran yok ..
Witch sen bu kadını şikayet ettiğinde eşine söylediğinde, eşinin evi tert etmesinin tek sebebi olabilir. Kadınla aralsrında bir bağ var. Kadınla ilişkisi varken neden senle peki? Bağlantıdan bağlantıya gitmen lazım. Bence senınle maddi bı cıkar ılıskısı olabikir. Bence bunların bi ilişkisi var. Eşin kızı buna ikna etti. Ama kıxı kontrol altında tutamadı kız sana dadandı. Kız kıskanıyo eşinle senin bi an bile birlikte olmanızı istemıyor. ve eşin bu görüşüğün adamı bikiyor. Arkadaşın kesinlkle soyledi. Senı de bos bos tehdit ediyor eşinden uzaklaşman için.

Bence eşin seni sevmıyo. Ama bunu enniyi sen bilirsin. Cinsel hayatınız nasıldı, bosandıktan snra neden barıstınız, kım adım attı sana ilgisi nasıldı bu olaylardan once. Her seyı değerlendirmen lazım.kendine dürüst davranman cok onwmlı bu durumu analiz edebilmen için bence. Sonucta sen hukukı bi savas vsrıyosun eşin senın yanında değil. Bu cok cok anormal. Durumuna cok uzuluyorum ya. Bu durumu cozmen lazım. Bi de bu kız arkadaşım güzel bi kadın mı

Tum bunlari iyi niyetle yazdiginizi dusunmek istiyorum.
Banliydim tel numaranizi iyi ki gormedim .
Lutfen boyle seyler bir daha yapmayin .
Kirmak istemem ama yaptiginiz son derece mantik dışı .
Ne ben alip basimi bilmedigim birinin evine giderim
Ne de siz tanimadiginiz birini eve alin ..
Size benden yasca kucuk bir insanin uyarisi olsun .
Bakin ben kimsesiz ,caresiz ,issiz gucsuz,bos beles ve cok aykiri yasayan biri degilim .
Tek basima da degilim ..
Etrafimda ailem ve arkadaslarim var .
Her neyse beni ve kendinizi tehlikeye atmanizi heyecaniniza veriyorum .
Iyi gunler ..

Sabah aklima dustun yine
Ne alemdesin witch?

BANLI olduğu için yazamıyor ne yaptı acaba?

Kizlar tesekkur ederim ..
3_4 gun once es kisisiyle disarida bulustuk
Kendisi sinirli ,asabi ,ters ,hot hot konusmadi
Bende konusmadim .
Ikimizde gayet kibardik (bence samimiyetsizdik )
Otelde kaliyomus
Simdilik eve dönmeyecekmiş
Biraz daha zaman gecsinmis ?!?!
Faturalari odeyecegini soyledi
Bi miktar para tutusturdu elime sonra da ayrıldık ..
Simdilik durum böyle .
Bugunde bi is icin beni aradi .
Falan

Alla alla cok enteresan ya
Ne diyor peki evden gitmesine yonelik?
Nedenini soyledi mi?

Bu konuya hiç yorum yazmamıştım. İlk bir kaç sayfa okuyup çıkmıştım. 76 sayfada gelinen nokta beni çok şaşırttı.. Güncellemelere baktım sadece..

Hele eşinize hiç anlam veremedim. Adam evden gitmek için bahane mi arıyormuş anlamadım..
Gitmesi daha hayırlı olmuş gerçi.
İnşallah yasal yoldan gerekli cezayı alıp susar o şahıs..

sen onca zaman parasız dur adam otele para ödesin , kazancı çok mu iyi bunun , yoksa gereksiz bir yalan mı var.

şimdilik eve dönmeyecek otelde kalmaya devam edecek ya sonra
yani canı isterse dönebilir sizde alırsınız eve öyle mi...
ben sizi anlayamadım neden kararı onun keyfini bekliyorsunuz ha diyeceksiniz ki almıcam belki nerden biliyorsun
o zaman diyecektin belki sen dönmek isteyeceksin ama evin kapısı ben açarsam girebilirsin
siz ki çine kocayı bırakıp gitmiş bir insansınız neden hayatınız hakkında karar verme yetkisini
ilk fırsatta sizi beş parasız bırakıp gitmiş birine bırakıyorsunuz
üzgünüm bu adam sizi sevmiyor evlilik bu değil....

Pff paraya ihtiyacın olabileceği yeni mi aklına gelmiş. 1 aydır neredeydin derler adama.

Sevgili witchhunt kendimden küçüklerden "uyarı almak " demeyelim de, hem küçüklerimin hem de hala büyüklerimin düşünce ve olabildiğince yaşam deneyimlerine saygı ve sevgi ile yaklaştım , elbette kendimce çıkarımlar yaptım hep, yaparım da.. Evet sizi gerçekten merak ettim. Bir yerde haklısınız ki heyecanlandım. Ama o heyecan , Kafanı dağıtmana yardımcı olabilmek , senin o psikolojik durumdan çıkman için acaba bir el uzatabilir miyimin heyecanıydı.

Dediğiniz gibi Yazdığınız satırlarla beni kırmış değilsiniz. Kıramazsınız da.. Zira Sizin yaptığınız Ilk cümlenizden , son cümlenize dek kendinizce bana haddimi bildirmek olmuş. "Tel numaranızı iyi ki görmedim ." diye yazmışsınız. Görseydiniz, burada yazdıklarınızın dışında acaba daha neler söyleyecek olabilirdiniz ki? Ama varsa hala içinizde kalan birşeyler Sevgili Kazen Bey ile görüşebilirsiniz. Gerçek kimliğim, telefonum hepsi kendisinde mevcut.

Sizin ilk cümlenizle bitirmek zorundayım maalesef.
Bana, "tüm bunları iyi niyetle yazdığınızı düşünmek istiyorum" demişsiniz.
Keşke böyle bir cümleyi, gerçekten aslında kime yazdığınızı bilerek yazmış olsaydınız.
Kazen Beyi aramanız yeterdi.
Ama Ben Sizi "uyar"mayacağım.
Sadece bir tavsiye niteliğinde söylemek istedim.

Konunuzu şu ana kadar takip etmiştim.
Ihtiyacınız olmasa da Ümid ediyorum ve diliyorum ki en kısa sürede sorunlarınız da bir çözüme ulaşır.
Size sevgilerimle ..

Figen Ayten teyze..teyze diyorum çünkü “yanına sağlık karneni al”demişsin sağlık karnesimi kaldı ki??? Ehliyet varsa onu alsın bence:)))

Konuyu artık takip etmeyeceğim ancak çıkmadan önce mesajınızı gördüm, çok güldüm, çok hoştu.. Sağlık karnesi lafı şöyle birşey, gençliğimden beri anneannemden, annemden hep duyarım sağlık karnesi lafı.. Tabii benim öyle bir karnem hayatta olmadı. Yani o kadar da yaşlı değilim. Ama şimdi sayenizde sistemi öğrendim. Biraz geç oldu ama olsun. Hastanelere gidildiğinde kimlik numarası yeterli oluyormuş. Peki siz hiç mi hastaneye gitmiyorsunuz ya da yurtdışında mı yaşıyorsunuz da bunu hala öğrenememişsiniz de diyebilirsiniz ama ben gerek banka müdürü olarak çalıştığım yıllarda gerekse istifa ettikten sonra hep özel sağlık sigortası kullandım ve kullanıyorum. Sağlık karnesi işlerini o yüzden bilemedim.. Neyse.. Sevgilerimle,

Benim herşeyden çok güzel kalbiniz dikkatimi çekti. Ne kadar iyi bir insansınız yardıma ihtiyacı olduğunu düşünerek kalp kirmayarak çok kibarca bir teklif sunmussunuz. Verilen cevap karşısında şok oldum açıkçası. Sizin gibi yüce gönüllü insanların olduğunu bilmek ümit verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…