- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.771
- 133
- Konu Sahibi witch hunt
-
witch yüzyüze tanışıklığımız, hatta telefon konuşmamız bile olmadı ama nedense ben senin travmanı ço içimde hissediyorum. Banlı olunca nasıl oluyor ki.. Yani sana özelden telefon numaramı yazsam okuyamıyor musun? Bilemedim ama deneyeceğim. Okuyabiliyorsan sen bana sadece bir mesaj at. Hangi şehirdeydin bilmiyorum. Ben şu anda izmirdeyim. Yanına sağlık karneni, kedini, ve bir çanta rahat kıyafetini, mayonı, kitaplarını al.. Internet'ten biletini gönderir seni ve minnoşu izmirde karşılayacağım. Kuşadası'na götüreceğim sizi. Minik bir bahçem var ve bahçede şu anda anne kedi ile yavruları da varmış. Geçen hafta misafirlerim kaldılar evde , onlar söylediler. Ben neden gidiyorum? Sessiz sakin kafa dinlemeye. Havuz evin önünde. İstediğin gibi güneşlenme. Bahçede kedine oyna. İstediğin saatte yat kalk. Misafirlik ev sahiplik kuralları yoktur benim evimde.. Kendi evin gibi. Canımız istediğinde konuşuruz, canımız isterse ağlarız. Kuşadası devlet hastanesi evime çok yakın. Çok iyi bir psikiyatri servisi var. Atlar gideriz iyi bir doktorla görüşürüz hemen. İlaçların ilk onbeş günü önemlidir. İşte onu da yalnız kalmadığın ama sana sıkıntı da yaratmayacak huzurlu bir yerde, ister güneşlenme ister yüzer ister uyur ister yemek yapar ister kitap okur.. İstediğin gibi geçirirsin. Yaş olarak benim epey küçüğüm olduğunu düşünüyorum. Yani bir abla kolu açık burada sana. Maddi durumum müsait değil deme. Zaten yaz vakti .. Allah bana ve minnoşu ile misafir kedilerimize ne verirse o yenilip gidilecek. Bu hiç sorun değil. Gezme dersen, belki sahilde yürüyüş, bir yerde kahve veya dondurma. Bunlar da benim için masraf değil lütfen önemseme. Çok açık yazdım kusura bakma. Ama kendini baştan rahat hissedesin diye mecburdum. O ortamı. Dışına çıkmak sana iyi gelecek diye hissediyorum. Bana Ulaş.. Öpüyorum..
böbrek.avi olmasın bu
p.s banlanmış
Witch sen bu kadını şikayet ettiğinde eşine söylediğinde, eşinin evi tert etmesinin tek sebebi olabilir. Kadınla aralsrında bir bağ var. Kadınla ilişkisi varken neden senle peki? Bağlantıdan bağlantıya gitmen lazım. Bence senınle maddi bı cıkar ılıskısı olabikir. Bence bunların bi ilişkisi var. Eşin kızı buna ikna etti. Ama kıxı kontrol altında tutamadı kız sana dadandı. Kız kıskanıyo eşinle senin bi an bile birlikte olmanızı istemıyor. ve eşin bu görüşüğün adamı bikiyor. Arkadaşın kesinlkle soyledi. Senı de bos bos tehdit ediyor eşinden uzaklaşman için.Bende hayir gelmeyecegini dusunuyorum elbette
1 ay oldu öldü mu kaldi mi diye soran yok ..
figen teyze sen önüne gelene ne diye telefon yolluyonProfil mesajlarına gönderdim telefon numaramı ..
witch yüzyüze tanışıklığımız, hatta telefon konuşmamız bile olmadı ama nedense ben senin travmanı ço içimde hissediyorum. Banlı olunca nasıl oluyor ki.. Yani sana özelden telefon numaramı yazsam okuyamıyor musun? Bilemedim ama deneyeceğim. Okuyabiliyorsan sen bana sadece bir mesaj at. Hangi şehirdeydin bilmiyorum. Ben şu anda izmirdeyim. Yanına sağlık karneni, kedini, ve bir çanta rahat kıyafetini, mayonı, kitaplarını al.. Internet'ten biletini gönderir seni ve minnoşu izmirde karşılayacağım. Kuşadası'na götüreceğim sizi. Minik bir bahçem var ve bahçede şu anda anne kedi ile yavruları da varmış. Geçen hafta misafirlerim kaldılar evde , onlar söylediler. Ben neden gidiyorum? Sessiz sakin kafa dinlemeye. Havuz evin önünde. İstediğin gibi güneşlenme. Bahçede kedine oyna. İstediğin saatte yat kalk. Misafirlik ev sahiplik kuralları yoktur benim evimde.. Kendi evin gibi. Canımız istediğinde konuşuruz, canımız isterse ağlarız. Kuşadası devlet hastanesi evime çok yakın. Çok iyi bir psikiyatri servisi var. Atlar gideriz iyi bir doktorla görüşürüz hemen. İlaçların ilk onbeş günü önemlidir. İşte onu da yalnız kalmadığın ama sana sıkıntı da yaratmayacak huzurlu bir yerde, ister güneşlenme ister yüzer ister uyur ister yemek yapar ister kitap okur.. İstediğin gibi geçirirsin. Yaş olarak benim epey küçüğüm olduğunu düşünüyorum. Yani bir abla kolu açık burada sana. Maddi durumum müsait değil deme. Zaten yaz vakti .. Allah bana ve minnoşu ile misafir kedilerimize ne verirse o yenilip gidilecek. Bu hiç sorun değil. Gezme dersen, belki sahilde yürüyüş, bir yerde kahve veya dondurma. Bunlar da benim için masraf değil lütfen önemseme. Çok açık yazdım kusura bakma. Ama kendini baştan rahat hissedesin diye mecburdum. O ortamı. Dışına çıkmak sana iyi gelecek diye hissediyorum. Bana Ulaş.. Öpüyorum..
Sabah aklima dustun yine
Ne alemdesin witch?
BANLI olduğu için yazamıyor ne yaptı acaba?
Alla alla cok enteresan yaKizlar tesekkur ederim ..
3_4 gun once es kisisiyle disarida bulustuk
Kendisi sinirli ,asabi ,ters ,hot hot konusmadi
Bende konusmadim .
Ikimizde gayet kibardik (bence samimiyetsizdik )
Otelde kaliyomus
Simdilik eve dönmeyecekmiş
Biraz daha zaman gecsinmis ?!?!
Faturalari odeyecegini soyledi
Bi miktar para tutusturdu elime sonra da ayrıldık ..
Simdilik durum böyle .
Bugunde bi is icin beni aradi .
Falan
sen onca zaman parasız dur adam otele para ödesin , kazancı çok mu iyi bunun , yoksa gereksiz bir yalan mı var.Kizlar tesekkur ederim ..
Bende konusmadim .
Otelde kaliyomus
Simdilik durum böyle .
Falan
Pff paraya ihtiyacın olabileceği yeni mi aklına gelmiş. 1 aydır neredeydin derler adama.Kizlar tesekkur ederim ..
Bende konusmadim .
Otelde kaliyomus
Simdilik durum böyle .
Falan
Tum bunlari iyi niyetle yazdiginizi dusunmek istiyorum.
Banliydim tel numaranizi iyi ki gormedim .
Lutfen boyle seyler bir daha yapmayin .
Kirmak istemem ama yaptiginiz son derece mantik dışı .
Ne ben alip basimi bilmedigim birinin evine giderim
Ne de siz tanimadiginiz birini eve alin ..
Size benden yasca kucuk bir insanin uyarisi olsun .
Bakin ben kimsesiz ,caresiz ,issiz gucsuz,bos beles ve cok aykiri yasayan biri degilim .
Tek basima da degilim ..
Etrafimda ailem ve arkadaslarim var .
Her neyse beni ve kendinizi tehlikeye atmanizi heyecaniniza veriyorum .
Iyi gunler ..
Figen Ayten teyze..teyze diyorum çünkü “yanına sağlık karneni al”demişsin sağlık karnesimi kaldı ki??? Ehliyet varsa onu alsın bence:)))
Benim herşeyden çok güzel kalbiniz dikkatimi çekti. Ne kadar iyi bir insansınız yardıma ihtiyacı olduğunu düşünerek kalp kirmayarak çok kibarca bir teklif sunmussunuz. Verilen cevap karşısında şok oldum açıkçası. Sizin gibi yüce gönüllü insanların olduğunu bilmek ümit verici.Konuyu artık takip etmeyeceğim ancak çıkmadan önce mesajınızı gördüm, çok güldüm, çok hoştu.. Sağlık karnesi lafı şöyle birşey, gençliğimden beri anneannemden, annemden hep duyarım sağlık karnesi lafı.. Tabii benim öyle bir karnem hayatta olmadı. Yani o kadar da yaşlı değilim. Ama şimdi sayenizde sistemi öğrendim. Biraz geç oldu ama olsun. Hastanelere gidildiğinde kimlik numarası yeterli oluyormuş. Peki siz hiç mi hastaneye gitmiyorsunuz ya da yurtdışında mı yaşıyorsunuz da bunu hala öğrenememişsiniz de diyebilirsiniz ama ben gerek banka müdürü olarak çalıştığım yıllarda gerekse istifa ettikten sonra hep özel sağlık sigortası kullandım ve kullanıyorum. Sağlık karnesi işlerini o yüzden bilemedim.. Neyse.. Sevgilerimle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?