• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Kizlar son durum savcilik koruma karari istemisti bu kadindan .
1 aylik bir koruma karari verilmis .
Babam esimle gecen persembe bir kez daha konusmus .
O da 1 hafta daha sure istemis .
1 hafta sonra konusurum gibi sacma sapan bir sey soylemis .
Ne olacaksa bu bir haftada ..

umarım her şey düzelir witch her bela bize bir hayat dersidir bundan sonra adımlarımızı daha dikkatli atmamız için böyle böyle buyürüz

Kizlar son durum savcilik koruma karari istemisti bu kadindan .
1 aylik bir koruma karari verilmis .
Babam esimle gecen persembe bir kez daha konusmus .
O da 1 hafta daha sure istemis .
1 hafta sonra konusurum gibi sacma sapan bir sey soylemis .
Ne olacaksa bu bir haftada ..

Bir hafta oldu seni merak ettim canım inşallah herşey yolundadır maddi manevi biraz daha iyi hissediyosundur

Eşinle hiç iletişim kurmadınız mı insan arar sorar yalnız bıraktığı karısını hiç merak etmez mi nekadar kızgın olursa olsun

Bir hafta oldu seni merak ettim canım inşallah herşey yolundadır maddi manevi biraz daha iyi hissediyosundur

Eşinle hiç iletişim kurmadınız mı insan arar sorar yalnız bıraktığı karısını hiç merak etmez mi nekadar kızgın olursa olsun

Hayir iletisim kurmadik ..
Maddi olarak annemler bakiyor iste .
Is ariyorum haldir haldir ama nerde ara ki bulasin .
Icim sıkılıyor oylece oturuyorum evde

Hayir iletisim kurmadik ..
Maddi olarak annemler bakiyor iste .
Is ariyorum haldir haldir ama nerde ara ki bulasin .
Icim sıkılıyor oylece oturuyorum evde

İnşallah iyi bir fırsat çıkar önüne tez zamanda iş bulursun
Tabiki sen en doğrusunu bilirsin ama benim gördüğüm bu adamdan sana hayır gelmez canım
(bunu dediğim için kızmassın inşallah ama) inşallah en kısa zamanda değerini bilen biri çıkar karşına gerçekten sevgi ve mutluluğu onunla yaşarsın

İnşallah iyi bir fırsat çıkar önüne tez zamanda iş bulursun
Tabiki sen en doğrusunu bilirsin ama benim gördüğüm bu adamdan sana hayır gelmez canım
(bunu dediğim için kızmassın inşallah ama) inşallah en kısa zamanda değerini bilen biri çıkar karşına gerçekten sevgi ve mutluluğu onunla yaşarsın

Bende hayir gelmeyecegini dusunuyorum elbette
1 ay oldu öldü mu kaldi mi diye soran yok ..

Anladım ki bu konudan herkesin kendine çıkarmasi gereken bir ders var. O da şu; Mesafenizi koruyun arkadaslar! Yoksa haddini aşan çok olur.
Geçmiş olsun.

Sorun tek birinde degil ki
Cok ozenirdim evlilerin esleriyle toplu toplu gorusmesine
Yahut bekar arkadaslari ile de sosyallesmesine
Ama olmuyor iste
Insanoglu cig sut emmis .
Seni yaniltiyor
Bi de utanmadan uste cikiyor .
Kime ne anlatsam bilemiyorum

Bir şey soracağım çok uzun zaman önce bir konu okumuştum eşinden ayrılıp Çin’e yerleşen biri vardı o siz misiniz ?
Konunuza gelirsem de Allah Yardımcınız olsun eşini de arkadaşınız da tamamen sorumlu bundan sonra çok çok mutlu olun inşallah

Witch aklım hep sende. Bu zor günlerinde hiç değilse bir süre kafanı dağıtmana yardımcı olabilmek için ne yapabilirim diye düşünüyorum. Hangi şehirdeydin?

Witch hunt sanırım banlı şu an. Ama bizi okuyorsa ona demek istediklerim var.
Içinin acıdığını biliyorum.
Işten yeni çıktığın için sigortan 6 ay devam ediyor. Devlet hastanesinin psikiyatri servisine başvursan geçici süre belki ilaç da kullanırsın evet ama kafanı toparlarsın. Şu an boşluktasın. Şaşkınsın. Kırgınsın. Ama emin ol sen kendini toparlamadan hiç bir taş yerine oturmayacak.

Yazdıklarını okuyunca kendi dertlerimi unuttum.Gerçekten bazı insanlar kötülükten besleniyor.Allah seni tez zamanda aydınlığa çıkarsın.İyi insanlarla karşılaşmanı dilerim

witch yüzyüze tanışıklığımız, hatta telefon konuşmamız bile olmadı ama nedense ben senin travmanı ço içimde hissediyorum. Banlı olunca nasıl oluyor ki.. Yani sana özelden telefon numaramı yazsam okuyamıyor musun? Bilemedim ama deneyeceğim. Okuyabiliyorsan sen bana sadece bir mesaj at. Hangi şehirdeydin bilmiyorum. Ben şu anda izmirdeyim. Yanına sağlık karneni, kedini, ve bir çanta rahat kıyafetini, mayonı, kitaplarını al.. Internet'ten biletini gönderir seni ve minnoşu izmirde karşılayacağım. Kuşadası'na götüreceğim sizi. Minik bir bahçem var ve bahçede şu anda anne kedi ile yavruları da varmış. Geçen hafta misafirlerim kaldılar evde , onlar söylediler. Ben neden gidiyorum? Sessiz sakin kafa dinlemeye. Havuz evin önünde. İstediğin gibi güneşlenme. Bahçede kedine oyna. İstediğin saatte yat kalk. Misafirlik ev sahiplik kuralları yoktur benim evimde.. Kendi evin gibi. Canımız istediğinde konuşuruz, canımız isterse ağlarız. Kuşadası devlet hastanesi evime çok yakın. Çok iyi bir psikiyatri servisi var. Atlar gideriz iyi bir doktorla görüşürüz hemen. İlaçların ilk onbeş günü önemlidir. İşte onu da yalnız kalmadığın ama sana sıkıntı da yaratmayacak huzurlu bir yerde, ister güneşlenme ister yüzer ister uyur ister yemek yapar ister kitap okur.. İstediğin gibi geçirirsin. Yaş olarak benim epey küçüğüm olduğunu düşünüyorum. Yani bir abla kolu açık burada sana. Maddi durumum müsait değil deme. Zaten yaz vakti .. Allah bana ve minnoşu ile misafir kedilerimize ne verirse o yenilip gidilecek. Bu hiç sorun değil. Gezme dersen, belki sahilde yürüyüş, bir yerde kahve veya dondurma. Bunlar da benim için masraf değil lütfen önemseme. Çok açık yazdım kusura bakma. Ama kendini baştan rahat hissedesin diye mecburdum. O ortamı. Dışına çıkmak sana iyi gelecek diye hissediyorum. Bana Ulaş.. Öpüyorum..

witch yüzyüze tanışıklığımız, hatta telefon konuşmamız bile olmadı ama nedense ben senin travmanı ço içimde hissediyorum. Banlı olunca nasıl oluyor ki.. Yani sana özelden telefon numaramı yazsam okuyamıyor musun? Bilemedim ama deneyeceğim. Okuyabiliyorsan sen bana sadece bir mesaj at. Hangi şehirdeydin bilmiyorum. Ben şu anda izmirdeyim. Yanına sağlık karneni, kedini, ve bir çanta rahat kıyafetini, mayonı, kitaplarını al.. Internet'ten biletini gönderir seni ve minnoşu izmirde karşılayacağım. Kuşadası'na götüreceğim sizi. Minik bir bahçem var ve bahçede şu anda anne kedi ile yavruları da varmış. Geçen hafta misafirlerim kaldılar evde , onlar söylediler. Ben neden gidiyorum? Sessiz sakin kafa dinlemeye. Havuz evin önünde. İstediğin gibi güneşlenme. Bahçede kedine oyna. İstediğin saatte yat kalk. Misafirlik ev sahiplik kuralları yoktur benim evimde.. Kendi evin gibi. Canımız istediğinde konuşuruz, canımız isterse ağlarız. Kuşadası devlet hastanesi evime çok yakın. Çok iyi bir psikiyatri servisi var. Atlar gideriz iyi bir doktorla görüşürüz hemen. İlaçların ilk onbeş günü önemlidir. İşte onu da yalnız kalmadığın ama sana sıkıntı da yaratmayacak huzurlu bir yerde, ister güneşlenme ister yüzer ister uyur ister yemek yapar ister kitap okur.. İstediğin gibi geçirirsin. Yaş olarak benim epey küçüğüm olduğunu düşünüyorum. Yani bir abla kolu açık burada sana. Maddi durumum müsait değil deme. Zaten yaz vakti .. Allah bana ve minnoşu ile misafir kedilerimize ne verirse o yenilip gidilecek. Bu hiç sorun değil. Gezme dersen, belki sahilde yürüyüş, bir yerde kahve veya dondurma. Bunlar da benim için masraf değil lütfen önemseme. Çok açık yazdım kusura bakma. Ama kendini baştan rahat hissedesin diye mecburdum. O ortamı. Dışına çıkmak sana iyi gelecek diye hissediyorum. Bana Ulaş.. Öpüyorum..
Witch'i sevenler de gelebülüüüüür mü? :KK45: Benim de köpeğim var :KK53:
Çok tatlı ve düşüncelisiniz. Sizin gibi insanlar iyi ki varlar. :KK68:

Var elinde mesajlar var
Tehdit şantaj suçtur. her neyse ben olsam elınden alıp teledonu ayapımla ezerdim.istediği kadar delirsin.alırım ayağımın altına valla.eşimle tehdit esecek beni ..cesarete bak. Cidden alın elınden bş dk versene diye güzel yaklaşıp bi şekilde kırın telefonu.ateş olsa cürmğ kadar yer yakar.

Back