Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

İyi ki sizin gibi insanlar var demeye geldim. Size verilen cevaba ne kadar naif bir karşılık verdiniz.

Alla alla cok enteresan ya
Ne diyor peki evden gitmesine yonelik?
Nedenini soyledi mi?

Merak ediyorum, ‘Allah’ kelimesini tam olarak yazmak ve söylemek çok mu zor..?
Eminim bunu düşünmeden, saygısızlık amacı gütmeden yazdınız ama yine de biraz dikkat etmek iyi değil mi?

Not: Buna da dini polemik diyecek olanlar bi uzak dursun lütfen, zira yaratıcının ismine saygı göstermeyi de polemik sayarsanız bu çizgiyi aşmış olursunuz.

es kisisi dedigin erkekten bide para mi aldiniz?

anlayamadim gercekten, hem muhtac degilim, ac degilim acikta degilim diyosunuz, hemde avucunuza tutusturdugu paraya tenezzul ediyosunuz.
daha once de konunuzu cok acayip buldugumu soylemistim, hatta gercekci bulmadigimi soylemistim, diyelim ki boyle acayipliklerin bir araya gelmesine aliskin olmadigimdan bana oyle geldi ve konunuz gercek. yahu adamdan hala para almak ta ne? bende bosandim, nekadar parasiz pulsuz kalirsam kaliim, napar eder yine tenezzul etmezdim onun tek bi meteligine.

buna mi takildiniz derseniz, evet valla takildim.

karşınızdaki insanın inancını bilmeden onu sizin yaratıcı olarak düşündüğünüzün adını tam yazmadı diye eleştirdiğiniz için çizgiyi siz aşıyorsunuz, yanılıyor muyum? alakasız bir konuda, yine sizden farklı gördüğünüz bir insanı alakasız bir yerden eleştirmeye çalışıyorsunuz hem de polemik çıkacağını bile bile. Milana22 bunu saygısızlık için yapmaz, küçük hesapların peşinde olacağı bir konu değil eminim ama bu hassasiyet cidden fazla, kimse sizinle aynı şeye inanmak aynı kutsallara saygı göstermek zorunda değil. bir h harfinden bu kadar duyar kasmak çok garip.

not: gelecek yorumlara ithafen, ben onun fahri avukatı olabilirim. :)

İyi ki sizin gibi insanlar var demeye geldim. Size verilen cevaba ne kadar naif bir karşılık verdiniz.
Hiç birbirini tanımayan biri tanımadığı diğer kişiyi yanına çağırıyor yıl olmuş 2018 neler duyuyoruz neler siz kalkmış iyi niyete teşekkür.böyle bir yerde Sözlerle destek olmak dışında kimseye bu kadar inanmayın.Ayrıca Figen hanım bende bankacılık yaptım.sağlık sigortasını bende kullandım.Bende annem ve anneannemden hatta küçükken belli bir yaşa kadar kullandım.size burda cahil muamelesi yapmadım.haddim de değil.bende şüphe uyandırdı sadece,öyle güzel bir paragraftaki o kelime belki de ben fazla detaycıyım:)

Yerim seni
Polemige girme bosuna
Ben kibledim o mesaji yazani
Seviyom seni

bende size cevap vereyim , veresim geldi desem yeri bu devirde bu tarz bir teklif iyi niyetle yapılmış olsa bile şüphe ile karşılanmalı...siz siz olun karşınıza bu tarz bir teklifle gelen kişiye çok iyisin diye gitmeyin olur mu?figen hanım iyi niyetli olabilir ,aldığı ve alacağı cevaplara gündemi takip ediyorsa kırılmayacağını öğrenmesi gerekirdi , ya da öğrenecek net.

Gelmiyo , yapmiyo , gitmiyo diye konu açanlar olduğunda r harfi üstünden epey yorum yapılıyor oysa :)

Istedigin kadar takilabilirsin problem degil .
Ev kiram=700
2 aylik birikmis internet faturam =214×2
Elektrik faturam =185
Ve kendimden once bakmak zorunda oldugum bir kedim var .
Isim yok dolayisiyla gelirim de yok .
Elektrigi kestirip
Kediyi ac birakip
Hulya Kocyigit gibi salt gururumla gezemezdim oyle degil mi ?
Annemler dun pazara gitmis
Yarim kilo taze fasulye
8 tane dolma biber
4 patlican almis gelmis ..
Sence bunlar yeterli mi ?

Lutfen polimik yaratip konuyu kapattirmayin
Bunu milanaya ozelden de sorabilirdiniz
Eminim cevap verecektir .

Oz babanin ,oz amcanin bile neler neler yaptigi bu devirde ve bu ulkede rica ediyorum bu kadar saf olmayalim ..
Ben boyle tekliflere lisede bile aaaaa canim diyerek karsilamadim belki benim kalbim kotudur .
Ama bu dusunce belki vucut butunlugumu bir arada tutmami sagladi
Kimseye guvenmeyin
Bu da kamu spotu olsun ..

eminim hiçbirisi bu derece polemiğe açık yorumlar değildir. :)

Inanc söz konusu olduğunda evet tartışma çıkabiliyor. Kim yazmış şimdi hatırlayamadım. Eminim ki konuşma diliyle öylesine kullanmıştır.
Ama eksik yazilmamasi gerektiğini de belirtmek polemik getirmez beraberinde.
En azından karşıdaki bundan anlayan kişiyse.

Karşımızdakinin inancıyla ilgili bir ayrım değil bu. Inanci yoksa zaten Allah ismini almaz ağzına kişiler.

Mesela kendisi ile ayrı iken başkası ile görüştü diye onu öldüreceğini düşündüğü eş kişisi ile tekrar barışmış .
Bu da en az bunun kadar farklı bir davranış . Ilk sayfalarda söylediğim için kızmıştı .
Tartışmak için yazmıyorum sadece zaten basında farklı sonunda da böyle farkli olması doğal diye yazdım.

Sok olacak bir sey yok .
Teyzemiz telefon numarasini kabak gibi yazmis .
Tut ki onun başına faili mechul bir sey geldi
En son kime ne yazmis
Tutmus bana telini adresini vermis
Sence bu olacak is mi ?
Kendi guvenligini bu derece kim ortaya atabilir ..
Ki ben saf miyim alip kediyi maceraci gibi sokaklara dusup hic tanimadigim bir kadin/erkek evine gidicem .
3 yasindaki cocuklarin ,hayvanlarin,yaslilarin bile basina neler geliyor .
Ben iyi niyetli bulmadim kusura bakmayin .
1990 larda kalmis saglik karnesi bilmem nesi diyo .
Bu teyze tv de mi izlemiyo .
Bir de tutup beni psikiyatri?!?!?!!? Ye goturecek .
Ilac falan kullanicam
Bak ya :)

Inancim yok ve allah ismini ağzıma alıyorum .
Ne alaka şımdı ?
Anlam yuklemedigimiz kelimeleri kullanma yasağı mi var ?

Adamin beni oldurme ihtimali surekli arzeden bir sey mi
Ne diyorsunuz siz ya !!!
Siz bu konuyu takip edip resmen kiskirtmak icin 2 yorum sallamaya geliyorsunuz .
Cikin gidin konumdan !
Cooooook farkli dusundugunuzu ileri de dusunun :)

bu konuyu uzun uzun anlatmak isterdim size ama ağzımı açınca banlanıyorum. karşıdaki kişinin dini inancını bilmeden yapılmaması gereken bir yorumdu. polemik bence de gerektirmez ama çıkacağı iki iki daha dört bu forumda. o yüzden iyi niyetli bulmadım ve cevabımı da verdim. şimdiki zamanın r harfini yazıp yazmamakla allahın h harfini yazmamak benim için aynı şey, orada da kelimeleri düzgün yazalım gibi bir yorum olsa size hak verirdim. tepkiyi gösteren arkadaş direkt yaratıcı diyerek girdiği için polemik kaçınılmaz oluyor. umarım anlaşmışızdır. konuyu dağıtmamak adına yazmayacağım başka bir şey.

Adamin beni oldurme ihtimali surekli arzeden bir sey mi
Ne diyorsunuz siz ya !!!
Siz bu konuyu takip edip resmen kiskirtmak icin 2 yorum sallamaya geliyorsunuz .
Cikin gidin konumdan !
Cooooook farkli dusundugunuzu ileri de dusunun :)

Size sormayacağım hangi konuda durup çıkacağımi.
Istediğim yere yazarim.
Başkasıyla görüştüğümu duyarsa beni öldürür diyen ben değilim yukarıda duruyor yazdiklariniz .
Böyle bi adamla tekrar barışarak başka bir sonuç beklemeniz ilginç.
Nerde düşüneceğime de ben karar veririm.

Kendi kendine yazip cikarsin
Cevap alamayacaksin cunku !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…