- 8 Kasım 2013
- 1.009
- 1
- 1.007
- 358
- Konu Sahibi witch hunt
-
İyi ki sizin gibi insanlar var demeye geldim. Size verilen cevaba ne kadar naif bir karşılık verdiniz.Konuyu artık takip etmeyeceğim ancak çıkmadan önce mesajınızı gördüm, çok güldüm, çok hoştu.. Sağlık karnesi lafı şöyle birşey, gençliğimden beri anneannemden, annemden hep duyarım sağlık karnesi lafı.. Tabii benim öyle bir karnem hayatta olmadı. Yani o kadar da yaşlı değilim. Ama şimdi sayenizde sistemi öğrendim. Biraz geç oldu ama olsun. Hastanelere gidildiğinde kimlik numarası yeterli oluyormuş. Peki siz hiç mi hastaneye gitmiyorsunuz ya da yurtdışında mı yaşıyorsunuz da bunu hala öğrenememişsiniz de diyebilirsiniz ama ben gerek banka müdürü olarak çalıştığım yıllarda gerekse istifa ettikten sonra hep özel sağlık sigortası kullandım ve kullanıyorum. Sağlık karnesi işlerini o yüzden bilemedim.. Neyse.. Sevgilerimle,
Alla alla cok enteresan ya
Ne diyor peki evden gitmesine yonelik?
Nedenini soyledi mi?
es kisisi dedigin erkekten bide para mi aldiniz?Kizlar tesekkur ederim ..
3_4 gun once es kisisiyle disarida bulustuk
Kendisi sinirli ,asabi ,ters ,hot hot konusmadi
Bende konusmadim .
Ikimizde gayet kibardik (bence samimiyetsizdik )
Otelde kaliyomus
Simdilik eve dönmeyecekmiş
Biraz daha zaman gecsinmis ?!?!
Faturalari odeyecegini soyledi
Bi miktar para tutusturdu elime sonra da ayrıldık ..
Simdilik durum böyle .
Bugunde bi is icin beni aradi .
Falan
Merak ediyorum, ‘Allah’ kelimesini tam olarak yazmak ve söylemek çok mu zor..?
Eminim bunu düşünmeden, saygısızlık amacı gütmeden yazdınız ama yine de biraz dikkat etmek iyi değil mi?
Not: Buna da dini polemik diyecek olanlar bi uzak dursun lütfen, zira yaratıcının ismine saygı göstermeyi de polemik sayarsanız bu çizgiyi aşmış olursunuz.
Hiç birbirini tanımayan biri tanımadığı diğer kişiyi yanına çağırıyor yıl olmuş 2018 neler duyuyoruz neler siz kalkmış iyi niyete teşekkür.böyle bir yerde Sözlerle destek olmak dışında kimseye bu kadar inanmayın.Ayrıca Figen hanım bende bankacılık yaptım.sağlık sigortasını bende kullandım.Bende annem ve anneannemden hatta küçükken belli bir yaşa kadar kullandım.size burda cahil muamelesi yapmadım.haddim de değil.bende şüphe uyandırdı sadece,öyle güzel bir paragraftaki o kelime belki de ben fazla detaycıyım:)İyi ki sizin gibi insanlar var demeye geldim. Size verilen cevaba ne kadar naif bir karşılık verdiniz.
Yerim senikarşınızdaki insanın inancını bilmeden onu sizin yaratıcı olarak düşündüğünüzün adını tam yazmadı diye eleştirdiğiniz için çizgiyi siz aşıyorsunuz, yanılıyor muyum? alakasız bir konuda, yine sizden farklı gördüğünüz bir insanı alakasız bir yerden eleştirmeye çalışıyorsunuz hem de polemik çıkacağını bile bile.Milana22 bunu saygısızlık için yapmaz, küçük hesapların peşinde olacağı bir konu değil eminim ama bu hassasiyet cidden fazla, kimse sizinle aynı şeye inanmak aynı kutsallara saygı göstermek zorunda değil. bir h harfinden bu kadar duyar kasmak çok garip.
not: gelecek yorumlara ithafen, ben onun fahri avukatı olabilirim. :)
bende size cevap vereyim , veresim geldi desem yeri bu devirde bu tarz bir teklif iyi niyetle yapılmış olsa bile şüphe ile karşılanmalı...siz siz olun karşınıza bu tarz bir teklifle gelen kişiye çok iyisin diye gitmeyin olur mu?figen hanım iyi niyetli olabilir ,aldığı ve alacağı cevaplara gündemi takip ediyorsa kırılmayacağını öğrenmesi gerekirdi , ya da öğrenecek net.Benim herşeyden çok güzel kalbiniz dikkatimi çekti. Ne kadar iyi bir insansınız yardıma ihtiyacı olduğunu düşünerek kalp kirmayarak çok kibarca bir teklif sunmussunuz. Verilen cevap karşısında şok oldum açıkçası. Sizin gibi yüce gönüllü insanların olduğunu bilmek ümit verici.
karşınızdaki insanın inancını bilmeden onu sizin yaratıcı olarak düşündüğünüzün adını tam yazmadı diye eleştirdiğiniz için çizgiyi siz aşıyorsunuz, yanılıyor muyum? alakasız bir konuda, yine sizden farklı gördüğünüz bir insanı alakasız bir yerden eleştirmeye çalışıyorsunuz hem de polemik çıkacağını bile bile.Milana22 bunu saygısızlık için yapmaz, küçük hesapların peşinde olacağı bir konu değil eminim ama bu hassasiyet cidden fazla, kimse sizinle aynı şeye inanmak aynı kutsallara saygı göstermek zorunda değil. bir h harfinden bu kadar duyar kasmak çok garip.
not: gelecek yorumlara ithafen, ben onun fahri avukatı olabilirim. :)
es kisisi dedigin erkekten bide para mi aldiniz?
anlayamadim gercekten, hem muhtac degilim, ac degilim acikta degilim diyosunuz, hemde avucunuza tutusturdugu paraya tenezzul ediyosunuz.
daha once de konunuzu cok acayip buldugumu soylemistim, hatta gercekci bulmadigimi soylemistim, diyelim ki boyle acayipliklerin bir araya gelmesine aliskin olmadigimdan bana oyle geldi ve konunuz gercek. yahu adamdan hala para almak ta ne? bende bosandim, nekadar parasiz pulsuz kalirsam kaliim, napar eder yine tenezzul etmezdim onun tek bi meteligine.
buna mi takildiniz derseniz, evet valla takildim.
Merak ediyorum, ‘Allah’ kelimesini tam olarak yazmak ve söylemek çok mu zor..?
Eminim bunu düşünmeden, saygısızlık amacı gütmeden yazdınız ama yine de biraz dikkat etmek iyi değil mi?
Not: Buna da dini polemik diyecek olanlar bi uzak dursun lütfen, zira yaratıcının ismine saygı göstermeyi de polemik sayarsanız bu çizgiyi aşmış olursunuz.
Gelmiyo , yapmiyo , gitmiyo diye konu açanlar olduğunda r harfi üstünden epey yorum yapılıyor oysa :)
İyi ki sizin gibi insanlar var demeye geldim. Size verilen cevaba ne kadar naif bir karşılık verdiniz.
eminim hiçbirisi bu derece polemiğe açık yorumlar değildir. :)
es kisisi dedigin erkekten bide para mi aldiniz?
anlayamadim gercekten, hem muhtac degilim, ac degilim acikta degilim diyosunuz, hemde avucunuza tutusturdugu paraya tenezzul ediyosunuz.
daha once de konunuzu cok acayip buldugumu soylemistim, hatta gercekci bulmadigimi soylemistim, diyelim ki boyle acayipliklerin bir araya gelmesine aliskin olmadigimdan bana oyle geldi ve konunuz gercek. yahu adamdan hala para almak ta ne? bende bosandim, nekadar parasiz pulsuz kalirsam kaliim, napar eder yine tenezzul etmezdim onun tek bi meteligine.
buna mi takildiniz derseniz, evet valla takildim.
Benim herşeyden çok güzel kalbiniz dikkatimi çekti. Ne kadar iyi bir insansınız yardıma ihtiyacı olduğunu düşünerek kalp kirmayarak çok kibarca bir teklif sunmussunuz. Verilen cevap karşısında şok oldum açıkçası. Sizin gibi yüce gönüllü insanların olduğunu bilmek ümit verici.
Inanc söz konusu olduğunda evet tartışma çıkabiliyor. Kim yazmış şimdi hatırlayamadım. Eminim ki konuşma diliyle öylesine kullanmıştır.
Ama eksik yazilmamasi gerektiğini de belirtmek polemik getirmez beraberinde.
En azından karşıdaki bundan anlayan kişiyse.
Karşımızdakinin inancıyla ilgili bir ayrım değil bu. Inanci yoksa zaten Allah ismini almaz ağzına kişiler.
Mesela kendisi ile ayrı iken başkası ile görüştü diye onu öldüreceğini düşündüğü eş kişisi ile tekrar barışmış .
Bu da en az bunun kadar farklı bir davranış . Ilk sayfalarda söylediğim için kızmıştı .
Tartışmak için yazmıyorum sadece zaten basında farklı sonunda da böyle farkli olması doğal diye yazdım.
Inanc söz konusu olduğunda evet tartışma çıkabiliyor. Kim yazmış şimdi hatırlayamadım. Eminim ki konuşma diliyle öylesine kullanmıştır.
Ama eksik yazilmamasi gerektiğini de belirtmek polemik getirmez beraberinde.
En azından karşıdaki bundan anlayan kişiyse.
Karşımızdakinin inancıyla ilgili bir ayrım değil bu. Inanci yoksa zaten Allah ismini almaz ağzına kişiler.
Adamin beni oldurme ihtimali surekli arzeden bir sey mi
Ne diyorsunuz siz ya !!!
Siz bu konuyu takip edip resmen kiskirtmak icin 2 yorum sallamaya geliyorsunuz .
Cikin gidin konumdan !
Cooooook farkli dusundugunuzu ileri de dusunun :)
Size sormayacağım hangi konuda durup çıkacağımi.
Istediğim yere yazarim.
Başkasıyla görüştüğümu duyarsa beni öldürür diyen ben değilim yukarıda duruyor yazdiklariniz .
Böyle bi adamla tekrar barışarak başka bir sonuç beklemeniz ilginç.
Nerde düşüneceğime de ben karar veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?