Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

witch konunu takipteydim ancak hala çıkmazda görüyorum ki...böyle bir saçmalığa seni sürükleyen eşini affedeceksin muhtemelen ama neden hala evde değil onu anlayamadım. Otele para vereceğine faturaları ödesin hala kanunen evlisiniz ve sorumlulukları devam ediyor ne demek ele para tutuşturmak

Aslinda ben planinin ne oldugunu sormaya gittim .
Giderken para isterim gibi bi dusunce yoktu .
Masadan kalkarken bende kalktim
Al bunu lazim olur diye elime verdi .
1 aydir sormamisti halbuki .

Aslinda ben planinin ne oldugunu sormaya gittim .
Giderken para isterim gibi bi dusunce yoktu .
Masadan kalkarken bende kalktim
Al bunu lazim olur diye elime verdi .
1 aydir sormamisti halbuki .
yanlış anlama zordasın biliyorum tabi ama o 1 aydır sormaması sebebi ile ben eşyalarını kapıya koyar parasını da almazdım ama tabi başa gelince belki farklı oluyor yargılayamayız. Sadece eski konularını da bildiğimden bu adamı affetmeni istemiyorum nedense hiç şöyle geliri güzel bir iş bulsan da bunu dehlesen ayakların üstünde devam etsen keşke

Alla alla cok enteresan ya
Ne diyor peki evden gitmesine yonelik?
Nedenini soyledi mi?

:))) ben onu suclamisim
Cok alinmis ..
Arkadaslari evine git salak salak ortada gezinme diyormus
O da onlara cevaben siz guven olmayan bir evde yasamak ne bilmiyorsunuz falan diyormus
Alla alla
Bak sen su ise :)))
Sanki ben halusinasyonlar uzerinden supheleniyorum bi dayanagim yok .
Uzatmadim milana
Yok sen soylesin
Sen boylesin demedim
Hic halim yok inan

herkese bi laf yetistirme pesindesin, neden? ayrilmak istedigin kisiden para aliyosun, neymis efendim kedisi varmismis. bide annesinin aldigi pazar alisverisini yaziyor, e en pahali sebzeleri almis masallah Allah daha cok bereket versin. Yazarak ne yapmaya calistin anlamadim.
benim bu gereksiz cirpinisindan cikardigim tek sey kocanla barisma sebebinin parasi oldugu yani, herifin sundugu imkanlardan vazgecemiyosun.

Icinde bulundugunuz durum gercekten cok zor sanirim su an ailenizin yanindasiniz.keske parayi verdiginde almasaydiniz ihtiyaciniz da olsa geri adim atmasaydiniz

anlatırken bile elime para tutuşturdu demişsiniz demek ki o hareket sizi rahatsız etmiş hülya koçyiğit olurmusunuz olmaz mısınız bilmem ama elektirik faturası 8 dolmalık biber için onurunuzdan kendinize saygınızdan vaz geçmeyin ... olay gününden bir iş bulup çalışsaydınız şimdi o faturayı odeyecek paranız olurdu elinizde ...o avuca para sıkıştırma olayını yaşamazdınız

Ağır bir itham.
Yapmayın lütfen, üstüne bu kadar gitmeyin.
Kanunen eşi, o adamın hala karısına sorumluluğu var.
Witchin parasını almasında sakınca yok.
Ayrıca yapılam yorumlara cevap vermesi çok normal değil mi?

Gelen yorumlara cevap versen suc vermesen suc,bu kk alemi cok ilginc cidden
Herkesin hayati farkli,farz edin ki konu sahibi esinin imkanlarindan vazgecmiyor,vazgecmesin,vazgecmemek suc mu ben onu anlamadim.

Ayrica insanlarin arasindaki evlilik bitebilir,hala kagit uzerinde evli de olabilirler, kanli bicakli ayrilacaklar,birbirlerinin yuzune asla bakmayacaklar diye bir kural mi var? Ben eski nisanlimla el sıkışarak ayrildim,hem de cok buyuk olaylar olmasina ragmen. Ayrildiktan sonra da mecburi alacak verecek durumlarinda gorustum,kendime olan saygim da bitmedi bunu yaptim diye. Ortadaki mevzu ne olursa olsun insan gibi ayrilmak gerekmez mi?

Senin biraz uzaklasmaya ihtiyacin var kuzum
Biliyorum maddi olarak cok zor durumdasin ama baska bi sehirde bi arkadasin varsa yanina gitsen kedicinle birkac gun kafa dagitsan ?

Dikkat ettiyseniz, yorumumda bunun saygısızlık amacıyla yapılmadığını düşündüğümü belirttim. Sadece dikkat edilmesi gerektiğini söyledim.
Ve ayrıca herkesin inancı elbette aynı olmak zorunda değil, ama kutsal olana saygı duymak hepimizin vazifesi.
Ben de başka dine mensup bir insanın kutsallarına saygı duymak zorundayım benimsemesem bile..
Amacım polemik değildi.
Neyse..

İyi ki sizin gibi insanlar var demeye geldim. Size verilen cevaba ne kadar naif bir karşılık verdiniz.

Tek taraflı düşünmeyin.
İlk sebep için bkz. Aşağıdaki mesaj.

Diğer sebepler de bilindik ama insanlar nedense benim başıma gelmez diyip önemsemiyor...

@figenayten bu konuya bu teklifi yazdığı gün, başka bir konuda da üniversiteli bir kıza yaşlı annesinin babasının çeşmedeki evinde onlara yardımcı olması karşılığında para, kalacak yer ve tatil vaad ediyordu.

Bir forumda aynı gün hiç tanımadığı iki kişiye gidecek/kalacak yer teklif edecek kadar saf ve iyi niyetli bir insansa onun adına gerçekten endişeniyorum...
umarım karşısına iyi insanlar çıkar...

20 yaşında ailesi tarafından zor durumda bırakılarak okumaya çalışan bir kıza ve eşinin evi terkettiği için zor durumda olan bir kadına gelen teklifi de samimi bulmuyorum.
Olmaz. İnsanların birbirini kestiği, kundaktaki bebeklere tecavüz edildiği bir ülkede yaşıyoruz.

Zamanın gerçeklerini unutmayın.

Çok zor durumda kalmissiniz. Peki eşinizin bu tavrı karşısında ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben geldim deyip eve geldiğinde öylece alacak mısınız? Yargılamak amaçlı sormuyorum ama affedilmesi imkansız bir hareket bu yaptığı. Bir bahane sunmadan parasız öylece karısını evde bırakıp basıp gitmek bir yaptırım gerektiriyor. Ama adam çok rahat. Gerçekten otelde mi kalmış acaba bir ay?

Lutfen polimik yaratip konuyu kapattirmayin
Bunu milanaya ozelden de sorabilirdiniz
Eminim cevap verecektir .

Kendisi bunu açık platformda yazdı, ben de bu platformda düşüncemi söyledim. Amacım polemik değildi. Sabote ettiğimi düşünüyorsanız özür dilerim, öyle bir niyetim yoktu.

Siz bir yorum yazmışsınız konu sahibi cevap vermiş. Bunun adı burda ‘laf yetiştirmek’ mi? Siz bu konuya yazarken ne yapmaya çalışıyorsunuz ben de bunu hiç anlamadım.
Hem herif ne çirkin bir kelime böyle....
Tavrınız baştan sona çirkin maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…