- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 45
- Konu Sahibi witch hunt
-
Anne baba memur ve ozel bi universitede kardesimi okutuyorlar .
Herkesin kendisine gore harcamalari var ..
Kredi karti borclari var
Babam ameliyat oldu yeni ona 10 bin lira gitti .
Yani herkesin tirnagi kendini kasiyor .
Bilmiyorum, belki çekindi, belki utandı, belki (iftirada olsa) aldatılmış bir adam olarak bilinmek istemedi, belkide o deli kadının söyledikleri karşısında halen içinde bir şüphe vardı vs vsAdam her şeyi öğrenmiş olsa, witch’in babasıyla konuşurken, evi terketme bahanesi olarak meyve alıyorum yemiyor demek yerine kadının anlattıklarını söylemez miydi?
Fakat şunu biliyorumki yada kuvvetle muhtemel olasılık olarak görüyorumki eğer o kadının witch'in eşi ile bir ilişkisi olsa sırf canını yakmak için bunu varya witch'in gözüne gözüne sokar, hatta şehirdeki reklam panolarına ilan bile verirdi kocanı aldım kocan beni seçti diye... Bu yüzden ben bu şekilde düşünüyorum, kadın bire bin değil milyon trilyon katarak herşeyi adama anlattı bence.
Canını sıkma ,şu adam geri dönsün diye de bekleme gözünü seveyim . Bundan sonraki planlarını kendine göre yap .anlattığına göre beraber yaşanacak bir tip değil .Evet 16 gundur de eve gelmiyo ...
Bende engelli zaten ama sanirim ayaklari da kirik ,evin yolunu falan unuttu ..
Utanmazlar .
Canim cok sıkkın .
Buda bir ihtimal tabiki, olabilir neden olmasın... Fakat ben o deli psikopat kadının bu derece mantıklı ve witch'in canını yakmadan durabileceğini buna sabredebileceğini düşünmüyorum.Ama bir de şöyle bir durum var,
Bu kadın bu açıklamayı yaparsa Eşinin elinde ciddi bir done olur vewitch hunt
Ciddi tazminat davası açar her ikisine de ve kazanır..
Bu kadar salaklar mıdır sencewitch hunt ????
Buda bir ihtimal tabiki, olabilir neden olmasın... Fakat ben o deli psikopat kadının bu derece mantıklı ve witch'in canını yakmadan durabileceğini buna sabredebileceğini düşünmüyorum.
Artı böyle bir durumda witch ve eşini ayırmak için neden bu kadar bekledi sorusuda ortaya çıkıyor. Zira dikkat ederseniz kadın witch ile bozuştuktan sonra söylerim eşine diye şantaja başlıyor.
Bir ilişkileri olsa ellerinde hazır kozlarıda var o kadar ve witch'den kurtulmak için peşin peşin kullanırlardı bunu.
Ogrenci yurtlari var bir sure idare edebilecegin. Ayrica o firmalari gozunde bukadar buyutme. Yakinen bildiklerim duyduklarim var. Sen bi basvur. Sen bi beni dinle. Bekleme su dangozu..Bir yerden bir yere tasinmak da para .
Param yok ki .
Nerde kalicam
Nasil yapicam,kedim var birakamam bi yere yavru daha .
Cevreye haber saldim bi ses yok henuz .
Huawei falan profesyonel calisma yetkinligi arar dilde yani cok ileri seviye .
Maalesef benim dilim yetersiz gelebilir .
Ana dilim kadar iyi degil .
Dogaltas sektorunde bile bazen zorlandigim oluyor .
Yine de tesekkur ederim
işinden neden ayrıldın?Hicbir gelisme yok .
Ne is
Ne eş ..
Yalniz o kadin gecenlerde annemle karsilasmis ve hemen pasajin oraya kacmis .
Yani karsisina cikip çamurluk yapmamis .
Isten cikarildiişinden neden ayrıldın?
kusura bakma 70 sayfa olunca bulamadım
üst üste gelmesi kötü olmuşIsten cikarildi
Çıkarılınca tazminat almadın mı? Ben bu soruyu daha önce de soedum cwvap alamadım.
6 ay calışınca 1 ay tazminat alabiliyorsun.
Bir arkadaşım 1 ay calıştı istifa etti. Kağıt imzalatmak istediler tazminat alamasın diye. 1 ay calışınca bile başvurunca cıkarılırsan tazminat oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?