Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Anne baba memur ve ozel bi universitede kardesimi okutuyorlar .
Herkesin kendisine gore harcamalari var ..
Kredi karti borclari var
Babam ameliyat oldu yeni ona 10 bin lira gitti .
Yani herkesin tirnagi kendini kasiyor .

eşini takip konusu? elinde bişey olursa sana dava açarsa tazminat öder..nafaka zaten alırsın.

Adam her şeyi öğrenmiş olsa, witch’in babasıyla konuşurken, evi terketme bahanesi olarak meyve alıyorum yemiyor demek yerine kadının anlattıklarını söylemez miydi?
Bilmiyorum, belki çekindi, belki utandı, belki (iftirada olsa) aldatılmış bir adam olarak bilinmek istemedi, belkide o deli kadının söyledikleri karşısında halen içinde bir şüphe vardı vs vs
Fakat şunu biliyorumki yada kuvvetle muhtemel olasılık olarak görüyorumki eğer o kadının witch'in eşi ile bir ilişkisi olsa sırf canını yakmak için bunu varya witch'in gözüne gözüne sokar, hatta şehirdeki reklam panolarına ilan bile verirdi kocanı aldım kocan beni seçti diye... Bu yüzden ben bu şekilde düşünüyorum, kadın bire bin değil milyon trilyon katarak herşeyi adama anlattı bence.

Ama bir de şöyle bir durum var,
Bu kadın bu açıklamayı yaparsa Eşinin elinde ciddi bir done olur ve witch hunt
Ciddi tazminat davası açar her ikisine de ve kazanır..
Bu kadar salaklar mıdır sence witch hunt ????

Bu ne biçim şey yahu, önce size sonra arkadaşınıza çok kızdım witch hunt .. bu kadını tepeye çıkarmışsınız, inermi hiç ordan kendi rızasıyla. Eşlerden bişeyler saklamaya kesinlikle karşıyım; tehdit edilmeyi yaşamış bir insan olarak, onu yaşamaktansa yalnız kalmayı tercih ediyorum artık. Terkedecek adam baştan terk etsin, terk etmeyecekse de kimsenin ağız kokusunu çekmeyeyim, arkamda dursun. Yaşadığınız stresin bıraktığı izi silmek için bir ömür uğraşacaksınız belki şimdi, değer miydi?

Evet 16 gundur de eve gelmiyo ...
Bende engelli zaten ama sanirim ayaklari da kirik ,evin yolunu falan unuttu ..
Utanmazlar .
Canim cok sıkkın .
Canını sıkma ,şu adam geri dönsün diye de bekleme gözünü seveyim . Bundan sonraki planlarını kendine göre yap .anlattığına göre beraber yaşanacak bir tip değil .
Hatta o manyak arkadaşınla da çözemediğim bir bağlantısı var .ilk aklıma gelen değilse başka bişey ..hoc normal değil bu davranışlar .bütün sayfaları okuyamadım şarjım bitti .o kadar merak ve hayretle okuyordum ki ..Çok ilginç ,senin için üzgünüm ..

Buda bir ihtimal tabiki, olabilir neden olmasın... Fakat ben o deli psikopat kadının bu derece mantıklı ve witch'in canını yakmadan durabileceğini buna sabredebileceğini düşünmüyorum.
Artı böyle bir durumda witch ve eşini ayırmak için neden bu kadar bekledi sorusuda ortaya çıkıyor. Zira dikkat ederseniz kadın witch ile bozuştuktan sonra söylerim eşine diye şantaja başlıyor.
Bir ilişkileri olsa ellerinde hazır kozlarıda var o kadar ve witch'den kurtulmak için peşin peşin kullanırlardı bunu.

Son düzenleme:
Witch ,
Düşündüm de , ortada bir ilişki olsaydı esin bir şekilde o davayı açmanı engellerdi . Kim sevdiği yada çıkar sağladığı birinin ceza almasını ister ki ..hatta kadının gazabından korkup her türlü pisliği yapardı dava açmaman için ..

Hani son konuşmanızda "ucu bana dokunacak" demiş ya ,kesinlikle bir geçmişleri var ve bunun ortaya dökülmesinden korktu .canı yanan insan daha da saldirganlasir, e bu kadinin da tavrı belli ..direkt kaçıp kurtulmayı seçmiş gibi görünüyor . Neyse ne ,ikisini de süründür .

Bu arada neden biraz ailenle kalmıyorsun ? En azından iş bulana kadar .

Reactions: KV_

Evet bu bakış açısıda epey mantıklı
Adamla bu manyak kadın bir sürü senaryo düşündürüyor

Ogrenci yurtlari var bir sure idare edebilecegin. Ayrica o firmalari gozunde bukadar buyutme. Yakinen bildiklerim duyduklarim var. Sen bi basvur. Sen bi beni dinle. Bekleme su dangozu..

Tatlım en çok ailene kızdım. Sana verecek bir tabak yemekleri yok mu sana git diyolar. Eşine de boşanma davası aç o adamdan hayır gelmez .sen kıza dava açıyosun ne diye eşin bırakıyo seni

İşin yokken ve maddi sıkıntın varken, taşınma gibi düşünceleri ertelemeni tavsiye ederim. Mantıklı davranmak durumundasın. Önce iş bul sonra adım adım yeni hayatını kurmaya başla. Bu arada telefon alıp satarak daha fazla borca girme ailenden destek alabileceksen. Bir de ben de global bir şirkette çalışıyorum. Mesleki İngilizce dediğin gibi zorluyor ama altyapın varsa çok hızlı adapte olacaksın zaten ki sende var. Yapamam deme şansını dene tabii ki yaparsın.

Muhtaç oldugun kudret damarlarındaki deli kanda mevcut.
Bekleme. Büyük sehirlere basvur. Yurrta kalırsın. Ev arkadası arayanlar var. Kafede calışırsın, küçük işlerde calışır yine paranı cıkarırsın. Yeter ki bekleme.
Beklemek kabul etmek. Ben burdayım bekliyorum hala aynı yerde demek.
Diğer türlü yap. Her yere saldır olta at. Biri tutar.

Haber yok mu bu üyeyi çok seviyorum umarım mutlu olur arkasından çevrilen oyunlar ortaya çıkar

Eşinin evi terk etmesine bende anlam veremiyorum ve çok şaşırdım o kadından kurtuldun diye seviniyorum senin adına ama bu duruma üzüldüm
son sayfaları okudukça ben bile hayal kırıklığı yaşıyorum ya gerçekten eğer eşin o kadına en ufak olumlu hisler beslediyse yazıklar olsun ona
Kadın seninle kafayı bozmuştu ya eşin ondan hoşlandığını düşünse hissetse (belki de uğraşsa) hoşuna gider senden üstün olduğunu düşünür tüm hayatına hakim olduğunu düşünür belki de ya o kadından kk ailesi olarak gerçekten herşeyi bekliyorduk ama eşin ne bileyim şaşırdım ve üzüldüm canım eğer gerçekten bahsedilen durum söz konusu ise eğer o kadına karşı en ufak birşey hissettiyse onu affetme

Şu an işsiz olduğunu anladım yorumlardan ama buna hiç üzülme can sıkma elbette bu bir dönem ve geçecek maddi sorunlarda gelip geçici en önemlisi sağlığın ruh sağlığın ve mutluluğun

Eşinle arayıp görüşme ayarla ve konuş lütfen gel dediğini dön dediğini düşünmez gerçekten emin ol yüz yüze neden bunu yaptığını evi terk ettiğini doğru dürüst cevap vermese bile hal hareketinden anlarsın
Kilit sorular sor tepkisini ölç sonuç o kadına çıkarsa hiç düşünmeden bıçak gibi kes ilişkini

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Çıkarılınca tazminat almadın mı? Ben bu soruyu daha önce de soedum cwvap alamadım.
6 ay calışınca 1 ay tazminat alabiliyorsun.
Bir arkadaşım 1 ay calıştı istifa etti. Kağıt imzalatmak istediler tazminat alamasın diye. 1 ay calışınca bile başvurunca cıkarılırsan tazminat oluyormuş.

6 ay olmadi ki .
Mart sonunda girdim ise .

Eşinize de evi terk sebebiyle dava açın. Saçma sebepler sunacak ise tazminat ve nafaka alırsınız. Eğer o arkadaşınızın dedikleri anlatılırsa davada hakaret ve iftira davası açarsınız ona da. Buradan bir şeyler dökülür mutlaka ortaya onların da çıkmasını istemediği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…