- 14 Eylül 2014
- 78
- 19
- 38
- Konu Sahibi witch hunt
-
Merhaba,
Konunuzu takip ediyordum fakat şuan sadece masrafınızı azaltmak amacıyla kedileriniz için yaş mama değilde kasaptan aldığınız tavuk ciğeriyle beslemenizi öneririm. Ekmek ve ciğerler karıştırdığınızda gayet doyurucu bir besin oluyor. Bu şekilde en azından kedilere harcadığınız maddiyatı indirgemiş olursunuz.
Allah yardımcınız olsun.
siz bu yorumu yaparken ciddisiniz değil mi?ironi yaptığınızı düşündürecek hiç bir ibare yok ziraWitch geçmiş olsun, konuya yorum yapmadım izledim bir süre.
Eşin ile o kadın arasında bir bağ olduğunu düşünüyorum maalesef, umarım yanılıyorumdur, ya da işten çıkman tamamen muhtaçlığın bahane oldu adama güç savaşına girdi.
Ayrıca madem kadını savcılığa verdin, bire bin kat "Ölüm tehdidi alıyorum, beni öldürmekle tehdit ediyor, adam tutar sakat bıraktırana kadar dövdürürüm, yüzüne iyi bak o yüzü tanıyamayacaksın diye sürekli bir tehdit, tanımadığım adamlar tarafından takip ediliyor gibi hissettiğim oluyor, psikolojim bozuldu. Bu tehditler aylardır artarak devam ediyor, dayanamadım" filan yardır Witch. Daha ciddileştir durumu da görsün ebesininkini.
Sakın her gün vermeyin, ciğeri sadece haftada bir gün verin. Fazlası zararlı..Henuz 1.5 aylik .
Yer mi tavuk cigeri falan agir gelebilir
siz bu yorumu yaparken ciddisiniz değil mi?ironi yaptığınızı düşündürecek hiç bir ibare yok zira
yalan beyanın ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla.
siz bu yorumu yaparken ciddisiniz değil mi?ironi yaptığınızı düşündürecek hiç bir ibare yok zira
yalan beyanın ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla.
Witch geçmiş olsun, konuya yorum yapmadım izledim bir süre.
Eşin ile o kadın arasında bir bağ olduğunu düşünüyorum maalesef, umarım yanılıyorumdur, ya da işten çıkman tamamen muhtaçlığın bahane oldu adama güç savaşına girdi.
Ayrıca madem kadını savcılığa verdin, bire bin kat "Ölüm tehdidi alıyorum, beni öldürmekle tehdit ediyor, adam tutar sakat bıraktırana kadar dövdürürüm, yüzüne iyi bak o yüzü tanıyamayacaksın diye sürekli bir tehdit, tanımadığım adamlar tarafından takip ediliyor gibi hissettiğim oluyor, psikolojim bozuldu. Bu tehditler aylardır artarak devam ediyor, dayanamadım" filan yardır Witch. Daha ciddileştir durumu da görsün ebesininkini.
Yok zaten savcilikta ispatli delilli ifade var .
Mesajlarinda ikimize burasi dar
O kocasini alip burdan defolup gidecek (hos koca da kalmadi )
Bu sefer yirtamayacak
Dua etsin sag kaldigina
Gibi gibi yazilar var .
O yazılardan al yürü Witch. Uzaklaştırma kararı, tazminat çıkarmak için altını doldur.
Dürüstlük yaramaz oynak insana. Ödesin bedelini.
Hiç yorum yazmadım ama konunuzu başından beri takip ediyorum. Eşinizin hiçbir şey söylemeden
ne tehditi ne diyor da tehdit ediyor olay ne vs sormadan pat diye çekip gitmesi çok tuhaf ama bu olay olmadan
önce nasıldı aranız? Yani her gün kavga, gürültü, bıkkınlık, ilgisizlik var mıydı son zamanlarda aranızda..
Yani zaten geçinemiyorduk bu da tuz biber oldu bıktım artık ne hali varsa görsün diyerek sizin sorununuzu bile merak etmeden gitme olasılığı var mı?
Öyle değilse eğer yani aranız iyiyken sadece bu olaydan dolayı hemen gitmesi ki öyle sinirle kapıyı
çarpıp gitmek de değil bavulunu toplayıp gitmiş yani. Çok garip bir anda böyle radikal bir karar
alıp uygulamak olayların akışına ters yani..
Hayir kavga gurultu yoktu .
O gun bi de kafede kahve ictik beraber
Zaten oyle canimiz sıkılınca kavga eden tipler degiliz .
O gunde herhangi bir ses yukselmesi olmadi
Bi kac igneli laftan sonra toplandi gitti
İnsan bazen kendini hiç istemediği durumlarda buluyorInsallah ..
6.gun bugun ...
Kuyrugumu sıkıştırıp gidip geri don demek istemiyorum ,cunku o zaman ne bir sey ogrenebilecegim ne de simdikinden farkli bir hayatim olacak .
Diger açıdan dusunuyorum
Isim yok,param yok ,annemlere gitmeyi istemiyorum ..
Bir sey mengeneyle sıkıştırıyor beni
Eşini de mahkemeye verdin mi. Avukatla konuşmak lazım ama aldatıyor diye mahkemeye verdiğinde savcılık telefon hat dökümü kayıtlarını istetiyor sanırım. Sağlam tazminat alırsınHayir kavga gurultu yoktu .
O gun bi de kafede kahve ictik beraber
Zaten oyle canimiz sıkılınca kavga eden tipler degiliz .
O gunde herhangi bir ses yukselmesi olmadi
Bi kac igneli laftan sonra toplandi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?