• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Para bulmam lazim
Su an cebimde 40 lira
Ve kedinin 7 tane yas mamasi var .
Tum varligim bu yani .
Lanet olsun ki is bulamiyorum koalina .
Wintc satabileceğin yuzuk dahi yok mu küpe falan. Ben daha yeni ufacik kupelerimi 500e sattim.

Cok caresiz kaldın ya cok uzgunum. Bence kimse araya da girmesin sen gonderiyorsun zannedecek.

sen bugün şu telefon işini hallet witch, böyle olmaz...

tablet vs elektronik eşyaları da koy çantana 2.el elektronik mağazasına götür arkadaşım.netten satışı zaman alır...
varlık içinde yokluk çektiriyor bu adam sana yaaa :KK43:

Hangi telefon degerinde satilir ki oldurmeden hicte anlamam bu islerden

Hangi telefon degerinde satilir ki oldurmeden hicte anlamam bu islerden
ben de hiç bilemiyorum ki ...satışı yapan kişi fikir verecektir. hatta ondan al ona sat yine, durumunu anlatabilirsin. öyle yapıyorlardı hatırladığım kadarıyla..

valla ben olsam şuana kadar spot mağazasını arayıp bulaşık makinesi, yemek masası vs, çok elzem olmayan nakde dönüşecek şeyleri çoktan elden çıkarmıştım. sabırlısın gerçekten.

fakat yarın arife, yarına bırakırsan hiç bir işi çözemezsin, bugün harekete geçmen gerek gibi..

Eşinizle aranız da aşk yok,saygı yok, size verilen değer hiç yok. Neden hala ondan yana bir ışık bekliyorsunuz.

Alışkanlık dediniz ya bırakın ,ayrılın. Kangrenli parmağı kesin. İnsanlar ölüme bile alışıyor .Onsuzluğa haydi haydi alışırınız Eşiniz varken maddi olarak iyi olabilirsiniz ama ya maneviyat. Korkarak ömür mü geçer bu adamla.

Ailenize yük olmazsınız. Kendinizi toparlayana kadar bence aile yani en iyisi.

Güçlü bir kadınsınız.Şu anda sağlıklı düşünemiyorsunuz. Ve acı gerçek tam bayram öncesi,ve seçim öncesi iş bulmak sıkıntı olabilir.

Her hayır da bir şer,her şer de bir hayır vardır. Arkadaşınız yaptıkları ,eşin bırakıp gitmesi vs. vs.

Lütfen silkelenin kendinize gelin. Bir daha bu yaşlara gelmeyeceksiniz.

Allah yardımcınız olsun. Ve bu sakın çocuk yapmayın bu evlilik içinde.

Para bulmam lazim
Su an cebimde 40 lira
Ve kedinin 7 tane yas mamasi var .
Tum varligim bu yani .
Lanet olsun ki is bulamiyorum koalina .
Konunu takip ediyorum uzun zamandır.
Ve diyebileceğim tek şey,annenle paylaş durumu ,ilişkiniz iyi değil biliyorum ama her ne olursa olsun eş müsvettesine nazaran annen daha iyidir. İş bulana kadar destek çıksın sana olmaz mı?

ben de hiç bilemiyorum ki ...satışı yapan kişi fikir verecektir. hatta ondan al ona sat yine, durumunu anlatabilirsin. öyle yapıyorlardı hatırladığım kadarıyla..

valla ben olsam şuana kadar spot mağazasını arayıp bulaşık makinesi, yemek masası vs, çok elzem olmayan nakde dönüşecek şeyleri çoktan elden çıkarmıştım. sabırlısın gerçekten.

fakat yarın arife, yarına bırakırsan hiç bir işi çözemezsin, bugün harekete geçmen gerek gibi..

Evet bugun gidip su telefon isini cozeyim .
Ya daha once dedim mi bilmiyorum sifir lazer aletimi falan koydum ama pahali urun olunca kimse yanasmiyor .
Notebook um falan var ama burda ikinci el alan bir yer yok anca telefon .
Onu da yok pahasina alirlar tahminimce .
Yapacak bir sey yok .

Konunu takip ediyorum uzun zamandır.
Ve diyebileceğim tek şey,annenle paylaş durumu ,ilişkiniz iyi değil biliyorum ama her ne olursa olsun eş müsvettesine nazaran annen daha iyidir. İş bulana kadar destek çıksın sana olmaz mı?

Paylastim .
Anlattim ..
Korkudan kapi kilidini degistirdigimi de biliyor .
Eeee nolcak bayram geliyo dedi ..
200 lira da para verdi

Paylastim .
Anlattim ..
Korkudan kapi kilidini degistirdigimi de biliyor .
Eeee nolcak bayram geliyo dedi ..
200 lira da para verdi
Canım bak o senin annen.
Kızar söylenir ama öyle yada böyle yanında olur eninde sonunda.
Bak hemen vermiş para,bir kaç gün idare edebilirsin en azından.
Gerekirse gidip yine iste hatta çok içine dokunuyorsa borç istiyorum,işe girince ödeyeceğim de. Şu bayramı atlatirsan iş bulma konusu daha kolay olur.
Birde küçük bir yerde yaşıyorsun sanırım,iş imkanları kısıtlı. En kötü gözünü karartıp büyük denizde boğulurum boğulacaksam diyip taşınacaksın o evi boşaltıp.
Herkesten,herşeyden uzak ,bir hayat kuracaksın kendine. Donanımlısın sonucta sen,gayet te güçlüsün.
Şu bayrami bir atlat. Otur bir düşün derim.

Canım bak o senin annen.
Kızar söylenir ama öyle yada böyle yanında olur eninde sonunda.
Bak hemen vermiş para,bir kaç gün idare edebilirsin en azından.
Gerekirse gidip yine iste hatta çok içine dokunuyorsa borç istiyorum,işe girince ödeyeceğim de. Şu bayramı atlatirsan iş bulma konusu daha kolay olur.
Birde küçük bir yerde yaşıyorsun sanırım,iş imkanları kısıtlı. En kötü gözünü karartıp büyük denizde boğulurum boğulacaksam diyip taşınacaksın o evi boşaltıp.
Herkesten,herşeyden uzak ,bir hayat kuracaksın kendine. Donanımlısın sonucta sen,gayet te güçlüsün.
Şu bayrami bir atlat. Otur bir düşün derim.

Icimden bi ses evde ne kadar esya varsa 3 e 5 e sat .
Telefonlari sat
Bi apart tut esyali cik git diyor ..
Acikcasi aklima baska bir sey gelmiyor .

Telefonlari sat
bence bugün telefon işini hallet bu sesi bayramdan sonra değerlendir...
benim de aklıma yatan, bana mantıklı gelen bu aslında.

farklı şehirlerdeki iş ilanlarına da bakıyor musun? belki o apartı farklı şehirden tutman gerekebilir.

Telefonlari sat
ithalat ihracat departmanında çalışıyordun sanırım. yabancı dil var mı?
şuan turizm çok aktif mesela, otel ya da acente işi bakabilir hem lojman imkanıyla konaklama sorununu da çözebilirsin. hem de yeni bir şehir çok da iyi gelir...

Telefon hariç evde gereksiz ne varsa satın. Bulaşık makinesi, saç kurutma makinesi, tablet laptop gibi. Şükür evde olan sizsiniz. Ya siz annenizde olsaydınız da eşiniz evde olsaydı? Sonra da çekip gidin bence.

buna katılmıyorum maalesef...
şuan sığınma ve barınma ihtiyacı yok ki..yerleşik bir düzeni ve evi, hatta evde ona bağlı bir de can'ı var.

sığınma evindeki koşulların çok zor olduğunu düşünüyorum. Allah kimseyi mecbur bırakmasın ama orada psikoloji hepten yok olur. şu an witchin pozisyonu bu değil bence.
iş arama sürecinde kimseye bağımlı olmak istemiyor param yok diyor anladığım ailesine de minnet etmek istemiyor kullanabileceği bir imkan var iyi kötü yatacak yemeğini yiyecek bu arada düzenli işini arayabilecek ve maddi kaygılardan uzak kalacak,evet çaresiz kadınlarımızı bir arada görmenin vermiş olduğu bir kırıklık olacak psikolojisinde ama witch çabuk toparlayacaktır ben eminim ,sonuç olarak bir deneyimi bilgi birikimi var eninde sonunda aradığı işi bulacak ,ama eşinin dönme ihtimali arzusu zaten şu an düşüncelerinin çokta sağlıklı olmadığını gösteriyor.

Telefonlari sat
Sat ve o parayı hemen aparta gömme. Git bayramı ailenle geçir. Sonrasına bakarsın.
Ya inan seni üzmek istemiyorum ama bu adamdan bir cacık olmaz.
Sen onu bir liman gibi görüp aman tek kalmayayım,idare edeyim diyorsun adam en kötü gününde anasının evine gidiyor sana destek olacağına.
Evlilik böyle birşey değil. İşsiz kalmakta,parasızlık ta insanlar için,hepimizin başına gelebilir zira düşmez kalkmaz bir Allah ama bence evlilikler en büyük sınavı böyle zamanlarda veriyor. Böyle zamanlarda anlıyorsun karşındaki arkanda dağ gibi durup seni koruyup kolluyor mu? Yanında dimdik durabiliyor mu? Sırtını yaslayınca güvende hissediyor musun? Hepsi belli oluyor böyle zor zamanlarda.
Sen güçlü kızsın. Ben inanıyorum daha sağlam kalkacaksın ayağa. Bir süreç bu,geçecek.

Back