• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Eşini de mahkemeye verdin mi. Avukatla konuşmak lazım ama aldatıyor diye mahkemeye verdiğinde savcılık telefon hat dökümü kayıtlarını istetiyor sanırım. Sağlam tazminat alırsın

Aldattigindan emin miyiz ki ?
Telefon ayrintilarina bakiyordum zaten herhangi bi durum yoktu .
Fb tan stalk la beni aldatiyo diyemem ki

Aldattigindan emin miyiz ki ?
Telefon ayrintilarina bakiyordum zaten herhangi bi durum yoktu .
Fb tan stalk la beni aldatiyo diyemem ki
Yok tabii emin değiliz. Durduk yere onunla alakasız bi olayda çekip gidince varsaydık. Belki ikinci hattı vardır. Üzerine başka kayıtlı tel var mı diye edevlete bakabilir misin ki. Başka nereden öğrenilir acaba. Adam şimdi nerde nerde biliyo musun. Aslında maddi durum zorlamasa peşine adam tut takip etsin derdim

Yok tabii emin değiliz. Durduk yere onunla alakasız bi olayda çekip gidince varsaydık. Belki ikinci hattı vardır. Üzerine başka kayıtlı tel var mı diye edevlete bakabilir misin ki. Başka nereden öğrenilir acaba. Adam şimdi nerde nerde biliyo musun. Aslında maddi durum zorlamasa peşine adam tut takip etsin derdim

Annesinde kaliyormus ..

Ee peki neyi bekliyo cok merak ediyorum. Ben biraz hır gür yapar sahip cıkar sana diye dusunuyodum. Ya soylemesi kolay belki ama witch sen bu adami doncek plursa bile kabul etme.

Daha oncede boyle artistlik yaptigi olmustu ama cabuk geri gelmisti .
Simdi baska bi sey var .

Daha oncede boyle artistlik yaptigi olmustu ama cabuk geri gelmisti .
Simdi baska bi sey var .

Ya bu adam kesinlikle biliyor sizi neyle tehdit ettiğini bence.. Dünya üzerinde hangi erkek karısının yakın arkadaşını
savcılığa şikayet ettiğinde çıkıp da ne diyorsun sen? niye şikayet ettin? ne yaptı sana? neyle tehdit ediyor?
diye sormaz ve hatta sinirlenmez. En ilgisiz vurdumduymaz adam bile merak eder.
Komşumuz olsa yedi kat yabancı olsa birisi bir arkadaşını şikayet ettiğini söylese bile hepimiz hemen Neden? diye sorarız.
İnsan karısı böyle durumdayken bu olayı bu kadar sakin nasıl karşılar?
Günahlarını da almak istemiyorum ama gerçekten çok garip büyük ihtimal ilişkileri var diye düşünüyorum ya da bir ara oldu bitti şimdi olmayabilir de ama eşinizin başkasıyla ilişkisi olduğunu da sanmıyorum çünkü başka kadınla ilişkisi olması bu durumu açıklamıyor hiç alakası yok.
O kadınla aralarında dönen bir şeyler var.. belki ikisinin oyunu belki kadın tehdit ediyor ama fırsat bu fırsat diye bavulu alıp evden çıkması hiç masum değil. Yakında büyük ihtimal çıkar kokusu.

Witch konunu ilk açtığında okumuştum basit bir arkadaş kavgası diye düşünmüştüm şimdi yeni mesajlara düşünce merak edip son sayfaları okudum ve şok oldum... Eşin resmen iyi gün dostuymus seni böyle kötü günde nasıl bırakır gider aklım almıyor. Ben bile okurken buz kestim. Ki sen konunun başında bu meseleyi eşine anlatmaktan cekinmistin gider kadını sakatlar diye, adam tam tersini yaptı resmen...
Valla ne akıl verilir beynim dondu resmen. Okul sezonu olsa özel ders filan diyeceğim ama... Elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor. İnşallah şer görünen bu mesele senin için hayra döner. Bir soz var ya hayatım alt üst oldu diye üzülme belki altı üstünden daha güzeldir. İnşallah sen de birgün bu yaşananlar iyi ki olmuş diyebilirsin. En büyük şansın en azından ortada çocuk yok. Offff ne diyorum neyse saçmalıyorum ben de işte inşallah hayırlı kapılar açılır en kısa zamanda canım benim senin için dua edeceğim inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer...

Kadınla eşin arasında bir bağlantı çıkma olasılığı % bi milyon... Sonu nereye varacak öyle merak ediyorum ki.

Çalışma meselesi de küçük yerlerde bildiğin diller pek işe yaramaz. Lojistik firmalarına veya turizmle ilgili yerlere başvuruda bulunmalısın. Hele çince gibi bir dilin var, büyük bir lojistik firmasına kabul edilmemen gibi bir ihtimali düşünemiyorum. Hem ailenden de uzaklaşmış olursun.

Konu pek inandırıcı gelmedi nedense.Bu benim fikrim tabii ki. Ayrıca siz böyle kötü karakterli bir arkadaşı nerede buldunuz? Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Kimse kusura bakmasın.

Konu pek inandırıcı gelmedi nedense.Bu benim fikrim tabii ki. Ayrıca siz böyle kötü karakterli bir arkadaşı nerede buldunuz? Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Kimse kusura bakmasın.
Diyimi ya?
Kötü insanlarla karşılaşan herkes zaten kötü

Diyimi ya?
Kötü insanlarla karşılaşan herkes zaten kötü
Yoo o anlamda söylemedim. Hepimizin hayatinda kötü insanlar olmuştur elbet. Ama bir okuyun dikkatlice konusunu. Arkadaşıyla neredeyse mahkemelik olmuşlar. Arkadaşı tarafından hakaretlere uğramış. Buna rağmen iletişimini kesmemiş. Valla sizi bilmem de ben bana hakaret eden,beni tehdit eden bir insanla bir daha iletişim kuramam.

Bu kadın ikinizi birden bişeylerle tehdit ediyordu bence

Bana göre eşinin açığını da bildiği için witchin üstüne bu kadar geldi. Eşinden istediğini alamayınca da witche patladı. İkisi kesinlikle bağlantılı bence.

Allah @witch hunt a sabır ve güç versin...

Back