- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Eşini de mahkemeye verdin mi. Avukatla konuşmak lazım ama aldatıyor diye mahkemeye verdiğinde savcılık telefon hat dökümü kayıtlarını istetiyor sanırım. Sağlam tazminat alırsın
Yok tabii emin değiliz. Durduk yere onunla alakasız bi olayda çekip gidince varsaydık. Belki ikinci hattı vardır. Üzerine başka kayıtlı tel var mı diye edevlete bakabilir misin ki. Başka nereden öğrenilir acaba. Adam şimdi nerde nerde biliyo musun. Aslında maddi durum zorlamasa peşine adam tut takip etsin derdimAldattigindan emin miyiz ki ?
Telefon ayrintilarina bakiyordum zaten herhangi bi durum yoktu .
Fb tan stalk la beni aldatiyo diyemem ki
Yok tabii emin değiliz. Durduk yere onunla alakasız bi olayda çekip gidince varsaydık. Belki ikinci hattı vardır. Üzerine başka kayıtlı tel var mı diye edevlete bakabilir misin ki. Başka nereden öğrenilir acaba. Adam şimdi nerde nerde biliyo musun. Aslında maddi durum zorlamasa peşine adam tut takip etsin derdim
Merhabawitch hunt senin konunu takipteyim. Ne durumdasın?
Buraya yaz hemen olur mu? Aklım ve dualarım seninle.Canim bir sey degismedi
Halen evdeyim
Es kisisi de meydanda yok
Pes yani ya vallahi bu adam beni şok etti.Canim bir sey degismedi
Halen evdeyim
Es kisisi de meydanda yok
Buraya yaz hemen olur mu? Aklım ve dualarım seninle.
Pes yani ya vallahi bu adam beni şok etti.
Ee peki neyi bekliyo cok merak ediyorum. Ben biraz hır gür yapar sahip cıkar sana diye dusunuyodum. Ya soylemesi kolay belki ama witch sen bu adami doncek plursa bile kabul etme.Valla beni de ..
Rahat geldi sanirim .
Facebookta beraber olan fotoyu da kaldirmis ..
Ee peki neyi bekliyo cok merak ediyorum. Ben biraz hır gür yapar sahip cıkar sana diye dusunuyodum. Ya soylemesi kolay belki ama witch sen bu adami doncek plursa bile kabul etme.
Daha oncede boyle artistlik yaptigi olmustu ama cabuk geri gelmisti .
Simdi baska bi sey var .
Diyimi ya?Konu pek inandırıcı gelmedi nedense.Bu benim fikrim tabii ki. Ayrıca siz böyle kötü karakterli bir arkadaşı nerede buldunuz? Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Kimse kusura bakmasın.
Yoo o anlamda söylemedim. Hepimizin hayatinda kötü insanlar olmuştur elbet. Ama bir okuyun dikkatlice konusunu. Arkadaşıyla neredeyse mahkemelik olmuşlar. Arkadaşı tarafından hakaretlere uğramış. Buna rağmen iletişimini kesmemiş. Valla sizi bilmem de ben bana hakaret eden,beni tehdit eden bir insanla bir daha iletişim kuramam.Diyimi ya?
Kötü insanlarla karşılaşan herkes zaten kötü
Bu kadın ikinizi birden bişeylerle tehdit ediyordu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?