- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
ithalat ihracat departmanında çalışıyordun sanırım. yabancı dil var mı?
şuan turizm çok aktif mesela, otel ya da acente işi bakabilir hem lojman imkanıyla konaklama sorununu da çözebilirsin. hem de yeni bir şehir çok da iyi gelir...
iki dil bilerek kendini şu duruma sokmak kendine yaptığın büyük haksızlık witch!Iki dilim var çince ve ingilizce
Okurken sanki entrika ve dram dolu bir dizi izliyomusum geldi, yasadiklarin okadar tuhaf ki.
arkadasindan uzaklasmak istemekle baslayip nasil isten cikarilip o arada arkadasin hakkinda suc duyurusu bulunup nasil olduysa birde kocanla aran bozulup terk ediliyosun.
ya sen hikayeni guzel kurgulamissin, yada hakkaten ugursuz bir donem geciriyosun. ilk ihtimale daha yakin hissettim nedense.
Okurken sanki entrika ve dram dolu bir dizi izliyomusum geldi, yasadiklarin okadar tuhaf ki.
arkadasindan uzaklasmak istemekle baslayip nasil isten cikarilip o arada arkadasin hakkinda suc duyurusu bulunup nasil olduysa birde kocanla aran bozulup terk ediliyosun.
ya sen hikayeni guzel kurgulamissin, yada hakkaten ugursuz bir donem geciriyosun. ilk ihtimale daha yakin hissettim nedense.
Genelde yeni uyeler yapar bunu...Okurken sanki entrika ve dram dolu bir dizi izliyomusum geldi, yasadiklarin okadar tuhaf ki.
Genelde yeni uyeler yapar bunu...
Ben hiçte öyle hissetmedim, ki witch yeni üye değil ilk konusuda değil,
Allah yardımcınız olsun witch!!
Sanırım arada onemsız ufak tefek bir şeyleri atlıyorsunuz kı boyle bır duşunceye sahip olunabiliyor..ayrıca konuyu okumuş bu sayfalara kadar gelip içinden gecen duşunceyi yazma hakkı bulmuş kendinde.. İllaki sıze faydası olması gerekmiyor.. Burada kışı tercihiniz yok.. Hakaret olmadan yorum yapılabiliyor zannımca.. Arkadas adına konuşmamdakı sebep ise.. kımbılır belkı dıye duşundugumdendir.... Avukatı degılim Yanı.. Sızede kolay gelsın takipteyiz meraklaSacmaliga bak .
Gerizekali miyim ben burda oturup senaryo yazacak ..
Ne katkisi olacak bana yani bunun ?
Yorum yapma zorunlulugu var sanki okudun gec hayret bi sey ya
Sanırım arada onemsız ufak tefek bir şeyleri atlıyorsunuz kı boyle bır duşunceye sahip olunabiliyor..ayrıca konuyu okumuş bu sayfalara kadar gelip içinden gecen duşunceyi yazma hakkı bulmuş kendinde.. İllaki sıze faydası olması gerekmiyor.. Burada kışı tercihiniz yok.. Hakaret olmadan yorum yapılabiliyor zannımca.. Arkadas adına konuşmamdakı sebep ise.. kımbılır belkı dıye duşundugumdendir.... Avukatı degılim Yanı.. Sızede kolay gelsın takipteyiz merakla
witch hunt
nasilsin? telefon satmaktan bahsetmissin cok cuzzi miktar verirler degmez bile ne yazikki. maas kartindan falan avans alamaz misin?
annenlerden yada yakin oldugun bir aile buyugu falan? hangi sehirdesin?
allah kolaylik versin. aklima dusuyorsun ara ara. duamdasin.Kucuk bi sehirdeyim ..
Avans falan cekemiyorum .
Iyi model bi telefon alirsam zararina da satsam yine elimde para olur
Sonrasi Allah kerim artik
Kredi kartın varsa hesap kesiminden sonra altın al sat 40 gün vaden olur elinde de para kaybın az olur gram alırsan veya çeyrekKucuk bi sehirdeyim ..
Avans falan cekemiyorum .
Iyi model bi telefon alirsam zararina da satsam yine elimde para olur
Sonrasi Allah kerim artik
Haklısınız bızlere kalmış bir sey... Dizi izlemiyor fakat bır o kadar sonucu beklemiyor degilim hani.. Umarım mutlulukla bıter sonu..Dizi film degil bu haftayi merakla bekliyorum diyebilecek .
Arada ufak ayrintilari bilerek atlamiyorum bu arada .
Bu kk ya bi tc kimlik numarami vermedigim kaldi .
Inandirici bulmak veya bulmamak size kalmis bi sey
Kredi kartın varsa hesap kesiminden sonra altın al sat 40 gün vaden olur elinde de para kaybın az olur gram alırsan veya çeyrek
allah kolaylik versin. aklima dusuyorsun ara ara. duamdasin.
Bir an olabılır dıye duşunmeden edemiyor insan oglu .. Her varsayımı duşunuyoruz malum...Suclama ya da yalancılıkla itham etmedım kımseyı.. acabaları vurguladım sadece..samyeli34
Siz beğendiğiniz için sizi de etiketledim. Aynı düşünüyorsanız diye.
Buradawitch hunt kurguladı demeniz için bu kızın 4-5 yıllık bir çabaya girmesi gerekiyor sanırım. Yazan bir çok üye zaten eskiye hakim, okumamış olabilirsiniz normal, ama baştan beri de okumuşsunuz ki dizi izliyorum zannetmişsiniz.
Ben suç duyurusunu da gördüm.
Şikayet ettiği kadının başka bir arkadaşına gönderdiği tehditlerin ekran görüntüsünü de.
Siz neyi inandırıcı bulmadınız bilmiyorum.
Ama kurgu bunlar demek biraz acımasızca.
Değilse ki değil, karşınızda zor durumda olan bir insanı bir de yalancılıkla itham ediyor oluyorsunuz.
Bir an olabılır dıye duşunmeden edemiyor insan oglu .. Her varsayımı duşunuyoruz malum...Suclama ya da yalancılıkla itham etmedım kımseyı.. acabaları vurguladım sadece..
Umarım amlaşılmışımdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?