• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Merhaba,

Konunuzu takip ediyordum fakat şuan sadece masrafınızı azaltmak amacıyla kedileriniz için yaş mama değilde kasaptan aldığınız tavuk ciğeriyle beslemenizi öneririm. Ekmek ve ciğerler karıştırdığınızda gayet doyurucu bir besin oluyor. Bu şekilde en azından kedilere harcadığınız maddiyatı indirgemiş olursunuz.

Allah yardımcınız olsun.

Merhaba,

Konunuzu takip ediyordum fakat şuan sadece masrafınızı azaltmak amacıyla kedileriniz için yaş mama değilde kasaptan aldığınız tavuk ciğeriyle beslemenizi öneririm. Ekmek ve ciğerler karıştırdığınızda gayet doyurucu bir besin oluyor. Bu şekilde en azından kedilere harcadığınız maddiyatı indirgemiş olursunuz.

Allah yardımcınız olsun.

Henuz 1.5 aylik .
Yer mi tavuk cigeri falan agir gelebilir

Çiğ olarak değil de güzelce haşlanmış şekilde verirseniz birşey olmaz. Ekmeğe ciğer suyundan katarsanız onuda yer. Güzel bir besin oluruz. Biz 6 haftalık kedimizi bu şekilde beslemiştik. Şimdi maşallahı var :)

Eşiniz zoru görünce kaçtı galiba. Bir borcu vardı, size ödetiyordu. Siz işsiz kalınca da bana bir faydası yok diyip gitti mi acaba? Çünkü böyle birden gitmesi çok saçma. Hayatında başka biri olma ihtimali olabilir mi?

Hiçbir iyi özelliği yokmuş veya kötü özellikleri iyileri silecek kadar çok. Bir kere ayrıldığınıza göre kötü özellikleri vardı zaten. Facebook’tan arkadaşınızı aratmış. Sizi belli şartlar altında sakatlayabileceğini düşündürecek kadar psikopat. Sizi 5 kuruşsuz bırakacak kadar vicdansız ve adaletsiz. Sizi parasız bırakmasıyla ilgili millete hikaye uyduracak kadar yalancı.

Evi terk edip sizi beş kuruşsuz bıraktığı gerekçesiyle boşanma davası açıp tedbir nafakası isteseniz? Dilekçeye zamanında onun borçlarını ödediğinizi de yazarsınız.

Nafaka almak için illa boşanma davası açmak zorunda değilsiniz. Boşanma davası açmasanız da “evi terk etti, eve bakmıyor, ayrı yaşıyor” diyerek nafaka isteyebiliyorsunuz. Siz bir şekilde başınızın çaresine bakarsınız, o kadar güçlüsünüz. Ama adam yaptıklarının cezasını bir şekilde çeksin, adalet yerini bulsun diye nafaka vermeli. Bir de siz onun kaç ay borcunu ödemişsiniz. Onlara sayın.

ben inanıyorum size var böyle manyaklar bu hayatta
o kadın manyak eşiniz de bir değişik

ailenize bildirin ve silkelenin biran önce
Allah yardımcınız olsun

Witch geçmiş olsun, konuya yorum yapmadım izledim bir süre.
Eşin ile o kadın arasında bir bağ olduğunu düşünüyorum maalesef, umarım yanılıyorumdur, ya da işten çıkman tamamen muhtaçlığın bahane oldu adama güç savaşına girdi.

Ayrıca madem kadını savcılığa verdin, bire bin kat "Ölüm tehdidi alıyorum, beni öldürmekle tehdit ediyor, adam tutar sakat bıraktırana kadar dövdürürüm, yüzüne iyi bak o yüzü tanıyamayacaksın diye sürekli bir tehdit, tanımadığım adamlar tarafından takip ediliyor gibi hissettiğim oluyor, psikolojim bozuldu. Bu tehditler aylardır artarak devam ediyor, dayanamadım" filan yardır Witch. Daha ciddileştir durumu da görsün ebesininkini.

Eşin ile o kadın arasında bir bağ olduğunu düşünüyorum maalesef, umarım yanılıyorumdur, ya da işten çıkman tamamen muhtaçlığın bahane oldu adama güç savaşına girdi.

Ayrıca madem kadını savcılığa verdin, bire bin kat "Ölüm tehdidi alıyorum, beni öldürmekle tehdit ediyor, adam tutar sakat bıraktırana kadar dövdürürüm, yüzüne iyi bak o yüzü tanıyamayacaksın diye sürekli bir tehdit, tanımadığım adamlar tarafından takip ediliyor gibi hissettiğim oluyor, psikolojim bozuldu. Bu tehditler aylardır artarak devam ediyor, dayanamadım" filan yardır Witch. Daha ciddileştir durumu da görsün ebesininkini.
siz bu yorumu yaparken ciddisiniz değil mi?ironi yaptığınızı düşündürecek hiç bir ibare yok zira:KK53:
yalan beyanın ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla.

siz bu yorumu yaparken ciddisiniz değil mi?ironi yaptığınızı düşündürecek hiç bir ibare yok zira:KK53:

Ciddiyim.
Daha geçen gün pet şişe silah sayıldı, bıçaklanan bıçaklayandan daha ağır ceza aldı, böyle bir sistem içinde "Dürüstlük" kar etmiyor. Karşısında her türlü yalana başvurabilecek musallat ve plancı bir tip varken, insanın dürüst davranması sadece saflık olur üzgünüm.

Yok zaten savcilikta ispatli delilli ifade var .
Mesajlarinda ikimize burasi dar
O kocasini alip burdan defolup gidecek (hos koca da kalmadi )
Bu sefer yirtamayacak
Dua etsin sag kaldigina
Gibi gibi yazilar var .

Bende boyle dusunuyorum
Yani ikisinin arasinda bir bag var ..
Isten cikmamla alakasi oldugunu dusunmuyorum borcuna sadik biri degil ..

Yok zaten savcilikta ispatli delilli ifade var .
Mesajlarinda ikimize burasi dar
O kocasini alip burdan defolup gidecek (hos koca da kalmadi )
Bu sefer yirtamayacak
Dua etsin sag kaldigina
Gibi gibi yazilar var .

O yazılardan al yürü Witch. Uzaklaştırma kararı, tazminat çıkarmak için altını doldur.
Dürüstlük yaramaz oynak insana. Ödesin bedelini.

O yazılardan al yürü Witch. Uzaklaştırma kararı, tazminat çıkarmak için altını doldur.
Dürüstlük yaramaz oynak insana. Ödesin bedelini.

Savci uzaklastirma talep etti .
Bu arada benden uzaklastirdi zaten karsima cikamiyordu ki .
Anca etrafima saldiriyordu
Kocama cikartsaydi o karari daha yerine olacakti ..
Kismet

İşten çıkartıldım demişsin. Tazminat neden vermediler?
Kredi kartın varsa kullan bütün limiti, ya nakit cek ya da ekmeğine kadar oradan karsıla.1.5 aylık kedi ciğer yer.

Hiç yorum yazmadım ama konunuzu başından beri takip ediyorum. Eşinizin hiçbir şey söylemeden
ne tehditi ne diyor da tehdit ediyor olay ne vs sormadan pat diye çekip gitmesi çok tuhaf ama bu olay olmadan
önce aranız nasılsı? Yani her gün kavga, gürültü, bıkkınlık, ilgisizlik var mıydı son zamanlarda aranızda.. Zaten geçinemiyorduk bu da tuz biber oldu bıktım artık ne hali varsa görsün diyerek sizin sorununuzu bile merak etmeden gitme olasılığı var mı?

Öyle değilse eğer yani aranız iyiyken sadece bu olaydan dolayı hemen gitmesi ki öyle sinirle kapıyı
çarpıp gitmek de değil bavulunu toplayıp gitmiş yani. Çok garip bir anda böyle radikal bir karar
alıp uygulamak olayların akışına ters yani..

Hiç yorum yazmadım ama konunuzu başından beri takip ediyorum. Eşinizin hiçbir şey söylemeden
ne tehditi ne diyor da tehdit ediyor olay ne vs sormadan pat diye çekip gitmesi çok tuhaf ama bu olay olmadan
önce nasıldı aranız? Yani her gün kavga, gürültü, bıkkınlık, ilgisizlik var mıydı son zamanlarda aranızda..
Yani zaten geçinemiyorduk bu da tuz biber oldu bıktım artık ne hali varsa görsün diyerek sizin sorununuzu bile merak etmeden gitme olasılığı var mı?

Öyle değilse eğer yani aranız iyiyken sadece bu olaydan dolayı hemen gitmesi ki öyle sinirle kapıyı
çarpıp gitmek de değil bavulunu toplayıp gitmiş yani. Çok garip bir anda böyle radikal bir karar
alıp uygulamak olayların akışına ters yani..

Hayir kavga gurultu yoktu .
O gun bi de kafede kahve ictik beraber
Zaten oyle canimiz sıkılınca kavga eden tipler degiliz .
O gunde herhangi bir ses yukselmesi olmadi
Bi kac igneli laftan sonra toplandi gitti

Sizin, altından bişey çıkmaz umarım diye imanızdan sonra kırılması kızması normal olabilirdi .. neyse
derdik ama neyle tehdit ediyor diye sormaması en başından en çok o karıştırıyor olayı.
Ne yaptı da bu kadar savcılığa şikayette bulunuyorsun en fazla engelle görüşme filan diye
sorması sorgulaması lazımdı.
Gerçekten içinden çıkılması zor bir durum Allah kolaylık versin size ama anlattığınız profildeki kadın hasta ruhlu bir kadın eşinize bir şey hissettiğinden değil ama sırf size karşı hisleri takıntısı neyse sadece bu yüzden eşinize de yaklaşmış olabilir ve belki bir ara siz boşandığınız dönemde aralarında bir şey yaşanmış ise eşiniz de şimdi bunun ortaya çıkmasından kaçınıyor olabilir.

İnsanın aklına her şeyi getiren cinsten olayların akışı.. İnşallah tez vakitte tüm gerçekler neyse öğrenirsiniz
ve sorunlar hallolur.

Insallah ..
6.gun bugun ...
Kuyrugumu sıkıştırıp gidip geri don demek istemiyorum ,cunku o zaman ne bir sey ogrenebilecegim ne de simdikinden farkli bir hayatim olacak .

Diger açıdan dusunuyorum
Isim yok,param yok ,annemlere gitmeyi istemiyorum ..

Bir sey mengeneyle sıkıştırıyor beni
İnsan bazen kendini hiç istemediği durumlarda buluyor
Sanki kendi hayatının kontrolünü eline alamiyorsun
Oturup bir köşede olanı biteni izliyorsun
Sana bunları söylüyorum farklı açılardan ayni şeyleri yaşıyorum
Sabir de hayatinda tek sen ve kedin varmış gibi düşün ve yaşa
Söylemesi çok kolay uygulamasi zor biliyorum
Ama elbetin bir darligin bir ferahlığı da vardir

witch hunt witch hunt ,
konuya beni de etiketlemişsin, inan görmedim, konunu ilk açtığında okumuştum ama sonrası hakkında ufacık fikrim dahi yoktu:KK43:

Allah yar ve yardımcın olsun, kadının tehdidi eşin bir yana, dilerim dara düştüğün şu zor günleri atlatırsın bir an önce, witch iş konusunda sana tavsiyem bulunduğun yerde arama bence, iki yabancı dilin var, turistik bölgelerde sezonluk da olsa iş bulursun bence, otellere bak iş ilanları için, personele kalacak yer de veriyor bazı oteller, hem bir süre uzaklaşmış olursun hem çalışır kafanı dağıtırsın, hatta turistik yerlerde yabancı dil gerektiren bütün işlere bak, mesela turistik yerlerde yabancı yerleşik turist veya sezonluk gelen turistler için kliniklerde resepsiyon görevlileri arıyorlar İngilizce bilen, eşyalı apart kiralayıp öyle bir işte bile çalışırsın, kapını kilitle ve bir süre çık git turistik bölgelerde çalış derim ben.

Eşine gelince bence 2 olasılık var, kadın senin yaşadığın flörtü eşine anlatmadı, anlatsa eşin o kadar sakin kalacak bir karakterde değil, ortalığı ayağa kaldırırdı, siz eşinle çoktan karakolluk olurdunuz, bunu bir kalem geçelim, olasılıklardan biri eşin bu kadınla beraber, bu durumda kadının seni neden tehdit ettiğini sormamasının, merak etmemesinin tek açıklaması sorar ve konuşmaya başlarsanız ağzından kaçıracağı birşeylerin üstüne gidip aralarındaki ilişkiyi ortaya çıkarmandan korktu, yoksa hiçbir erkek yaşanan, savcılığa kadar götürülen ciddi bir tehdidin altını deşmeden, sorgulamadan, merak edip konuşmadan duramaz, bir eş konuşmuyorsa ağzından kaçacak şeylerden korkuyordur, bu durumda da yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali hır çıkarıp sudan sebeple kaçmak mantıklı gelmiştir ve kaçmıştır, parasız pulsuz bırakma sebebi de ona muhtaç halde kapısına gidersen sana şartlı dönmek için, hiçbirşey sormayacaksın, o ne derse evet diyeceksin, benim çıkardığım sonuç bu.

2. olasılıksa eşinin bir ilişkisi var ama başka biriyle, hazır sen böyle bir süreç yaşarken seni terk etmek için iyi bir fırsat dedi ve değerlendirdi, o yüzden de kim niye tehdit ediyorsa ediyor beni ilgilendirmiyor deyip çekip gitti.

Her iki durumda da eşin için bu evlilik bitmiş witch, o yüzden toparlamak için sakın uğraşma, bırak herkes gittiği yerde kalsın, sen kendi hayatını toparlamaya gayret et lütfen.

Son düzenleme:
Eşini de mahkemeye verdin mi. Avukatla konuşmak lazım ama aldatıyor diye mahkemeye verdiğinde savcılık telefon hat dökümü kayıtlarını istetiyor sanırım. Sağlam tazminat alırsın

Back