Ilk çocuğunu düşünenler...

kuzum benim ya inş. hep beraber iyi haberlerle döneriz
seninde iki hafta sonraydı demi
ikili tarama

yok hayatım. önümüzdeki hafta salı yada çarşamba olacak kısmetse..
ayyy inş. bende bişeyler almak için sabırsızlanıyorum. k.v 3 tane battaniye ormüş.. bayıldım. bide güzel süslemişki:)

yok hayatım. önümüzdeki hafta salı yada çarşamba olacak kısmetse..
ayyy inş. bende bişeyler almak için sabırsızlanıyorum. k.v 3 tane battaniye ormüş.. bayıldım. bide güzel süslemişki:)

sorma ya bizde bi tane bjk storden battanıye aldık
geçende ben indirimde gördüm bi tulum aldım dayanamdım hepsi bu

selam hanımlar..

inşallah canım hamilelerin duası olurmuş inşallah gelicek vakti geldiğinde. sizinkileri de sağ alim versin kucağınıza allah

maşalllllaaahh köfteye cinsiyet önemli değil tatlım bence de sağlıklı ya maşallah inşallah doğumları da sorunsuz olur hooop alırsınız kucaklarınıza :))

inş. cnm en kısa zamanda darısı sana olsun

Maşallah cnm
Bakalım prenses mi prens mi olacak kuzu
Sağlıklı olmasına sevindim umarım ikili taramada iyi çıkacaktır

Son düzenleme:
Bayanlar..size birsey danismak istyrm..hergun mu yoksa gun asiri mi iliskiye,girmek gerekiyor?bi yerde okudum hergun,biyerde okudum birgun arayla olmali diye.hangisi dogru anlamadm

Bayanlar..size birsey danismak istyrm..hergun mu yoksa gun asiri mi iliskiye,girmek gerekiyor?bi yerde okudum hergun,biyerde okudum birgun arayla olmali diye.hangisi dogru anlamadm

Mrb canım. gün aşırı demişti benim dr . çünkü hergün olunca sperm kalitesi ve hızı azalıyormuş 1 gün dinlenme süresi bırakmak lazım demişti.

kızlar günaydın. dün çok yoğun bir gün geçirdim. Benim kociş ailede herkese oğlan fikrini empoze etmiş. herkez oğlan diyo((
bir an önce belli olsaydı. bende rahatlıycam. nasıl stres oldum yaa...

kızlar günaydın. dün çok yoğun bir gün geçirdim. Benim kociş ailede herkese oğlan fikrini empoze etmiş. herkez oğlan diyo((
bir an önce belli olsaydı. bende rahatlıycam. nasıl stres oldum yaa...

günaydın canım evet insan çok merak ediyo cinsiyeti bi an önce ögreniriz inşallah..benimkide hep erkek ismi buluyodu (gerçi erkek olursa karar verildide..:)...)en son dr a gittigimizdede kız gibi falan öle hissediyom demeye başladı..bu seferde kız ismleri bulup evde seslenme provaları yapıyo..çok şartlanmamak lazım aslında

Günaydın hanımlar

Üçlü test sonuçlarımı aldım. Çok şükür güzel çıktı. AFP değerim çok yüksekti oysa tedirgin olmuştum. Tek başına önemli değilmiş yüksekliği, aklınızda olsun
Canım gün aşırı olması gerekiyor. Her gün olursa hem sperm kalitesi düşer ve döllenme şansı azalır, hem de cinsellikten sıkılırsın bir süre sonra.

çok sevindim hayatım. darısı başımıza:)))))
maşallah annesinin tosunu sağlıklı :)))

gunaydin hanimlar nasilsiniz bugun cok uykum varrr

günaydın hayatım... akşam kv yemeğe gittik. orayada misafir geldi. ve ben misafirin yanında uyuyakalmışım. gözümü açtığımda herkeste tebessüm vardı. ama sanırım daha öncesinde halime iyice gülmüşler:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…