- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.121
kızlar günaydınn
güllümsünn hayırlı olsun Allah daim etsin mutluluğunu
kuzum benim ya inş. hep beraber iyi haberlerle döneriz
seninde iki hafta sonraydı demi
ikili tarama
yok hayatım. önümüzdeki hafta salı yada çarşamba olacak kısmetse..
ayyy inş. bende bişeyler almak için sabırsızlanıyorum. k.v 3 tane battaniye ormüş.. bayıldım. bide güzel süslemişki:)
sorma ya bizde bi tane bjk storden battanıye aldık
geçende ben indirimde gördüm bi tulum aldım dayanamdım hepsi bu
beşiktaşlı mı olacak köfte:)))) güle güle sağlıkla kullansın
bizimkide gs lı olacak :)))
Yumurtalıklar temizmiş, yumurta da var. Bence çok güzel haberler. İnşallah bebek yakında gelecekDevlet daha uygunsa eğer bir kadın doğumcuya gidip derdini anlatırsın. Geri çevireceğini sanmıyorum. Testlerin orada yapılır, sonucu kendi doktoruna da gösterirsin
Mutlaka bir saati vardır bebeğinin. Beklemek çok zor ama inşallah sonu güzel olacak
Eki Görüntüle 588130 Eki Görüntüle 588131
günaydın teyzelerimiz biz geldik
köftemiz iyi maşallah 6,6 cnm baştan popoya
karnı sırtı her bir yeri kapanmış hamd olsun organları oluşmuş
ense kalınlığımızda iyi çıktı
ikili taramanın usg bölümü gayet iyi dedi hocamız
yarın kan verecem oda temiz çıkarsa deymeyin keyfimize
teyzelerim maşşah diyin bana dio kuzu bayanlar duyulurulur
cinsiyeti sölemedi bu arada
selam hanımlar..
inşallah canım hamilelerin duası olurmuş inşallah gelicek vakti geldiğinde. sizinkileri de sağ alim versin kucağınıza allah
maşalllllaaahh köfteyecinsiyet önemli değil tatlım bence de sağlıklı ya maşallah inşallah doğumları da sorunsuz olur hooop alırsınız kucaklarınıza :))
Yok canım ya adı özel hastane işte. O dediğin 3d görüntü biraz kalburüstü doktorlarda var, her yerde yok. Bekliycem mecbur.olur mu ole ya bide özel hastane ha
bizim için ne kadar önemli o ama
ayrınlılı ya daha var istesende vermiyo mu
Eki Görüntüle 588130 Eki Görüntüle 588131
günaydın teyzelerimiz biz geldik
köftemiz iyi maşallah 6,6 cnm baştan popoya
karnı sırtı her bir yeri kapanmış hamd olsun organları oluşmuş
ense kalınlığımızda iyi çıktı
ikili taramanın usg bölümü gayet iyi dedi hocamız
yarın kan verecem oda temiz çıkarsa deymeyin keyfimize
teyzelerim maşşah diyin bana dio kuzu bayanlar duyulurulur
cinsiyeti sölemedi bu arada
Bayanlar..size birsey danismak istyrm..hergun mu yoksa gun asiri mi iliskiye,girmek gerekiyor?bi yerde okudum hergun,biyerde okudum birgun arayla olmali diye.hangisi dogru anlamadm
kızlar günaydın. dün çok yoğun bir gün geçirdim. Benim kociş ailede herkese oğlan fikrini empoze etmiş. herkez oğlan diyo((
bir an önce belli olsaydı. bende rahatlıycam. nasıl stres oldum yaa...
Canım gün aşırı olması gerekiyor. Her gün olursa hem sperm kalitesi düşer ve döllenme şansı azalır, hem de cinsellikten sıkılırsın bir süre sonra.Bayanlar..size birsey danismak istyrm..hergun mu yoksa gun asiri mi iliskiye,girmek gerekiyor?bi yerde okudum hergun,biyerde okudum birgun arayla olmali diye.hangisi dogru anlamadm
Günaydın hanımlar
Üçlü test sonuçlarımı aldım. Çok şükür güzel çıktı. AFP değerim çok yüksekti oysa tedirgin olmuştum. Tek başına önemli değilmiş yüksekliği, aklınızda olsun
Canım gün aşırı olması gerekiyor. Her gün olursa hem sperm kalitesi düşer ve döllenme şansı azalır, hem de cinsellikten sıkılırsın bir süre sonra.
gunaydin hanimlar nasilsiniz bugun cok uykum varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?