• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın hayatım... akşam kv yemeğe gittik. orayada misafir geldi. ve ben misafirin yanında uyuyakalmışım. gözümü açtığımda herkeste tebessüm vardı. ama sanırım daha öncesinde halime iyice gülmüşler:)))

ay kiyamam ya tabi gulmuslerdir ben cok sikldim evde benim canimin ici kocam bir yere yollamiyor beni bunaldim biraz

çok sevindim hayatım. darısı başımıza:)))))
maşallah annesinin tosunu sağlıklı :)))
Sağol canım. Darısı başınıza. Sağlık çok önemli. Sağlıklı olsun tüm tontonlar
ay kiyamam ya tabi gulmuslerdir ben cok sikldim evde benim canimin ici kocam bir yere yollamiyor beni bunaldim biraz
Eşinle beraber çık canım ya da ikna et kendin çık. Eve kapanmak için çok erken. Hem havalar iyi gidiyor. YÜrüyüş yapar rahatlarsın

Sağol canım. Darısı başınıza. Sağlık çok önemli. Sağlıklı olsun tüm tontonlar

Eşinle beraber çık canım ya da ikna et kendin çık. Eve kapanmak için çok erken. Hem havalar iyi gidiyor. YÜrüyüş yapar rahatlarsın

Eşimi ikna edemiyorum ki çıkayım uffffffff cok daraldım valla evde de hiç bir sey yapmak istemıyorummm tembellestım iyice zaten rahatsızım mide bulantılarım yenıden başladı malesef

Eşimi ikna edemiyorum ki çıkayım uffffffff cok daraldım valla evde de hiç bir sey yapmak istemıyorummm tembellestım iyice zaten rahatsızım mide bulantılarım yenıden başladı malesef
Benim de bazen bulantı hissettiğim, kokuların midemi gerdiği zamanlar oluyor. İlk aylarda kalmadı mı bunlar ya :37:

Günaydın kızlar....

Daisy belirtiler erkek annesi yada kız annesine göre değişmiyor canım..Kız annesi lan bir arkadaşımın hiç bulantısı olmamıştı mesela..Aldığı kilo felaketti...Bir erkek anneside bildiğim çok kıvrandı bulantıda..Bu kişiye göre değişiyor...

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari .

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Asi bebek sendromu :1::1::1::1:

Müstakbel anne ve baba,

...

ayyy bayıldım ya gülmekten öldük eşimle..çok güzel:9::9:

günaydın hanımlar,
umarım haftanın son günü iyi geçer.
hepinizin iyi bir yıl geçirmesi ve bu yılda doğum yapacak annelerin bebekleriyle sağlıklı,mutlu olmalarını diliyorum.takibi ki bu yılda en büyük isteğim benim gibi anne olmak isteyen anne adaylarına umarım ki bu özlemimiz bu yılda olur.
burdan hamile kalana kadar ayrılıyorum ama formdaki yazdıklarınızı her okuyacağım.iyi günler...

NOT:Hamile kalınca yazarım
ALLAH'a emanet olun.
:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Müstakbel anne ve baba,

...

sanırım bu bizi anlatıyo. :))) ama ben biliyorum çıkınca pedere konuşamıycak:))))

günaydın bayanlar dün o kadar yorulmuşunki bugün resmen sürünerek geldim işe
hafif hafif midemde sinyal veriyo
günü bitrseydim bi

çok yoğun değilsen erken gitsen hayatım. benim bulantılarım geçti şükür . kısa sürdü ama zor oldu. sen çok uzun zamandır çekiyosun Allah sabır versin. çok zorluyorlar seni canım yaaa...

çok yoğun değilsen erken gitsen hayatım. benim bulantılarım geçti şükür . kısa sürdü ama zor oldu. sen çok uzun zamandır çekiyosun Allah sabır versin. çok zorluyorlar seni canım yaaa...

cnm buna şükrediyorum bulanıyo ama allahtan kusmuyorum artık
yemeye başladım
birazda zorluyorum kendimi açıkçası
artık kandan değil yediklerimden besleniyo sıpam napım onun için
yemeye çalışıyorum
ya sorma ole çok işim var ki eşşek yüküyle

diyosundki pipisini masaya koyabilir
kız yoksa tersimi olacak ha damat senden gelin benden olmsasın :1::1::1::1::1:

:))) benim sözüm söz bacım. seninle dünür olucam. ha olurdu ikimizde erkek. yada ikimizde kız doğurursak. hemen arkasından 2. yaparım:) sırf sözümü tutmak için valla:))) başka amacım yok

cnm buna şükrediyorum bulanıyo ama allahtan kusmuyorum artık
yemeye başladım
birazda zorluyorum kendimi açıkçası
artık kandan değil yediklerimden besleniyo sıpam napım onun için
yemeye çalışıyorum
ya sorma ole çok işim var ki eşşek yüküyle

sen doğum iznine ayrılınca napıcaklar hayatım. olduğu kadar. yazıkmı değil canına. kıymet bilmezlerki işte

Back
X