- 14 Eylül 2024
- 212
- 638
- 18
- 20
Nereye gittiniz siz?? Böyle psikolog mu olur, kadının işi ilişki tavsiyesi vermek, boşan/boşanma demek değil ki. Kimleri koyuyorlar işe, sabah sabah sinirlendim.Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Bosanma aşamasındayim durumu mu bilen bilir. Ben bugün kaymek teki psikoloğa gittim ilk kez çünkü zor aşıyorum bu durumu kolay şeyler yaşamadım yaşadıklarımı anlattım ve acele karar vermemi beklmemi söyledi çocukların olduğunu ve iyi değerlendirmemi söyledi açıkçası kafam karıştı yani onca şeye rağmen şeffaf yaklaştı ve esime de hak verdi asker oldugu için eğer 1 ay sonra şehit olacağını bilsen ayrılma kararın net olur muydu dedi tabiki de hayır dedim insanım sonuçta iyi dinledi ve kendimi anlatmaya da çalıştım ağlamalı geçti tabiki yarısı. Yani çözüm odaklı olmami istedi esime karşı tabi ben ondan ayrıl hak veriyorum demesini beklemedim ama kafam karıştı yani söyledikleri ile kararımı şuan etkilemedi ama şimdiden teşekkürler
Ona bakarsanız herkes gelsin ağızımıza tükürsün ama ses etmeyelim, ya yarın ölürlerse??
Eşiniz askermiş, çok görüşmüyormuşsunuz, bir kere de sizi annenizin evine yollamış, çocukları da sormuyormuş galiba. Şimdi siz bu adamı ya şehit olursa diye ömür boyu çekecek miymişsiniz? Bir daha o yere gitmeyin