Ilk çocuğunu düşünenler...

Güllümsün bebeğin ne tatlı. İlk fotoğrafta hanım hanımcık oturmuş, ama ikincide erkeğe benzettim nedense. Oğlun olacak galiba

Boswer senin bebeğine de maşallah Seninki kız gibi doğdu içime

Bu arada herkese günaydın

Dün oğluşumdan bir tekme daha yedim Kıpırdanıyor, karnımda baloncuklar patlıyormuş gibi his oluşturuyor, ama iki kez tekmeledi sadece. Bundan sonra hareketleri artacak sanırım

Güllümsün bebeğin ne tatlı. İlk fotoğrafta hanım hanımcık oturmuş, ama ikincide erkeğe benzettim nedense. Oğlun olacak galiba

Boswer senin bebeğine de maşallah Seninki kız gibi doğdu içime

geçen hafta bacak arasında birşey yoktu..Bakalım 2 haftaya kadar çıkacakmı

Evet hafif bir açı var sanki ama gönül kızdan yana olduğu için hafif açıyı kabul etmiyor

sen gördün benimde aynı açılı gibi. ama gözüm görmüyor. erkek diyenleri duymuyorum. çok istiyorum prensesim olsun. halasının düğünü var doğumdan 2 ay sonra. giydireyim tüllü minicik kıyafetini. :)))) nasıl heyecanlandım...:))) Allah gönlümüze göre versin. ama hayırlı evlat nasip etsin.

Amin canım...
16.haftada net olarak belli oluyor canım. Bir dahaki gittiğinde bebeşin çok saklamazsa kendini cinsiyeti öğrenirsin.

İnşallah gösterir canım.Ertık bende birşeyler almak istiyorum

Amin canım...

İnşallah gösterir canım.Ertık bende birşeyler almak istiyorum
Cinsiyeti belli olmadan önce tüm kıyafetlere atlayasım geliyordu. Birkaç şey almıştım zaten ucuz görünce. Ama şimdi elim gitmiyor. Bir rahatlık geldi. 6.aya bıraktım ben de alışverişimi. Hiç mavi bir şeyi yok şu an bebeğimin

günaydın canlar...

güllümsün gözün aydın maşallah canım hep beraber her zaman güzel haberlerle döneriz inşallah

Ben 12 haftalık hali var pc de şuan..Seninde gördüğüm şey nub sa kız gibi geldi..

ay kızlar sağlıklı olsunda ne güzel olur kız olsa ağzım kulaklarıma varır her halde

hadi bulun bakalım ne geçiyo içinden

Eki Görüntüle 588139

Benim kuzumun 20 gün önceki hali...

maşallah kuzuya sanki çiçek kokluyu

ay kuzum benim ya bende işe geldim taradım dfotoyu
teyzelri görsün die

ay cnm sağlıklı olsunda
büyüyo teyzesi senin oğlanında fotosunu bekliyoruz bu arada
Bana verdikleri fotolar karman çorman ben bile ayırt edemiyorum. Şöyle 3 boyutlu fotoğrafı olsa mesela ne güzel olurdu. Ayrıntılı ultrasonda güzel çıkarsa eğer eklerim ben de

:))) valla bende çok heyecanlandım...
eşim darısı başımıza diyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…