Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlaaarrr... utanıyorum kendimden şu an... yemeğe çıktım. etli nohut. bulgur pilavı soğan söğüş ve yoğurt vardı.
2 tabak nohut. 1 tabak pilav. 1 tabak soğan..1 kase yoğurt ve yaklaşık yarım ekmek yedim...((( Allahım biri beni durdursuuunnn... çok kilo alıcam böyle giderse. kendimi durduramıyoruum((

Son düzenleme:

maşallh kuzuma yiycen tabi
ay senin bemek ondan ole tombik demmekki

şaka bi tarafa veririsin cnm ya bebek iyi olsunda

Son düzenleme:
Ohh yarasın kuzuya Yemek yiyemiyordun şimdi de çok yiyorum diyosun. İhtiyacı var bünyenin. Hep böyle yemezsin zaten, dengeli gidersin

maşallh kuzuma yiycen tabi
ay senin bemek ondan ole tombik demmekki

şaka bi tarafa veririsin cnm ya bebek iyi olsunda

:)) hiç aklıma gelmemişti bebeğime yaradığı:))) ben hala kg alıyorum sanıyorum:))). yavv akşamları süt şişesini alıyorum yanıma. kaç bardak içiyorum bilmiyorum. en az 2-3 bardak süt içiyorum.

kızlar merhaba,
nezmandır gıremıyordum nasılsınız neler yapıyorsunuz?? okdar hızlı degısıyorkı sayfalar takıp etekte gucluk cekıyorum:))

bende esımı ıkna ettım ,ılk tup bebek denememı yaptıracagım ıstanbul avrupa yakasında onerebecegınız tup bebek merkezı varmı acaba?

bırde nette 3 yıl evlılık kosulu ıstendıgı yazıyordu. 5 ay daha beklemek zorunda mı kalacagım yoksa ıstedıgım zaman yaptırabılırmıyım?

merhaba herkese ,
bgn ben size güzel haber getirdim...
hamileyimm...:)
gamzeeee inanamıyorum halaa şaşkınlık böyle bişi demek ki:)4 gün gecikince bile çıkmamıştı 8 gün gecikmede silik belli oldu kan testinde onaylandı:):)
darısı tüüüm isteyenlerin başına.

gözün aydın hayırlı olsun........

Merhaba arkadaşlar benim adetim 7 gün geçikti test yapıyorum sürekli negatif çıkıyor iki kere kan tahlili yaptırdım adetim gecikmeden onda da bişey çıkmamıştı bugun kahverengi leke ve parça gibi bişey gelmeye başladı ve belik çok ağrıyor sizce ne olabilir ? ? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…