- Konu Sahibi meleksimam
- #18.101
:)) Maşallahhhhhh..... kızmı bowser.??? az açı var gibi ama. sen ne düşünüyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) Maşallahhhhhh..... kızmı bowser.??? az açı var gibi ama. sen ne düşünüyorsun
saol cnm darısı en kısa zamanda sana olsun meleğim
Güllümsün bebeğin ne tatlı. İlk fotoğrafta hanım hanımcık oturmuş, ama ikincide erkeğe benzettim nedense. Oğlun olacak galiba
Boswer senin bebeğine de maşallahSeninki kız gibi doğdu içime
Evet hafif bir açı var sanki ama gönül kızdan yana olduğu için hafif açıyı kabul etmiyor![]()
16.haftada net olarak belli oluyor canım. Bir dahaki gittiğinde bebeşin çok saklamazsa kendini cinsiyeti öğrenirsin.geçen hafta bacak arasında birşey yoktu..Bakalım 2 haftaya kadar çıkacakmı![]()
Amin canım...sen gördün benimde aynı açılı gibi. ama gözüm görmüyor. erkek diyenleri duymuyorum. çok istiyorum prensesim olsun. halasının düğünü var doğumdan 2 ay sonra. giydireyim tüllü minicik kıyafetini. :)))) nasıl heyecanlandım...:))) Allah gönlümüze göre versin. ama hayırlı evlat nasip etsin.
16.haftada net olarak belli oluyor canım. Bir dahaki gittiğinde bebeşin çok saklamazsa kendini cinsiyeti öğrenirsin.
Cinsiyeti belli olmadan önce tüm kıyafetlere atlayasım geliyordu. Birkaç şey almıştım zaten ucuz görünce. Ama şimdi elim gitmiyor. Bir rahatlık geldi. 6.aya bıraktım ben de alışverişimi. Hiç mavi bir şeyi yok şu an bebeğiminAmin canım...
İnşallah gösterir canım.Ertık bende birşeyler almak istiyorum
Ben 12 haftalık hali var pc de şuan..Seninde gördüğüm şey nub sa kız gibi geldi..
hadi bulun bakalım ne geçiyo içindençok sevindim hayatım:))) Sağlıklı sıhatli olsun gelişimi gerisi boş. çok şükür. darısı bize:))) dur ben nub a çalıştım .... anlaşılabilirmiki bi tahminde bulunmaya çalışıyım:))
:))) bana görede kız gibi görünüyor hayatım.:)))) melek olacak prensesimiz mi gelecek amanın kurban olsun teyzesi onaaaaa..... nasıl seçiliyor maşallah Allah nazarlardan korusun..
:))) eşimi arayım deyim hemen oda merak ediyodu. benden çok ilgileniyo haber varmı kızlardan diye:)))
Güllümsün bebeğin ne tatlı. İlk fotoğrafta hanım hanımcık oturmuş, ama ikincide erkeğe benzettim nedense. Oğlun olacak galiba
Boswer senin bebeğine de maşallahSeninki kız gibi doğdu içime
günaydın canlar...
güllümsün gözün aydın maşallah canım hep beraber her zaman güzel haberlerle döneriz inşallah![]()
Bana verdikleri fotolar karman çorman ben bile ayırt edemiyorum. Şöyle 3 boyutlu fotoğrafı olsa mesela ne güzel olurdu. Ayrıntılı ultrasonda güzel çıkarsa eğer eklerim ben deay cnm sağlıklı olsunda
büyüyo teyzesi senin oğlanında fotosunu bekliyoruz bu arada
ay kızlar sağlıklı olsunda ne güzel olur kız olsa ağzım kulaklarıma varır her halde
hadi bulun bakalım ne geçiyo içinden
maşallah kuzuya sanki çiçek kokluyu
ay kuzum benim ya bende işe geldim taradım dfotoyu
teyzelri görsün die
Bana verdikleri fotolar karman çorman ben bile ayırt edemiyorum. Şöyle 3 boyutlu fotoğrafı olsa mesela ne güzel olurdu. Ayrıntılı ultrasonda güzel çıkarsa eğer eklerim ben de
:))) valla bende çok heyecanlandım...
eşim darısı başımıza diyor:))
Yok canım nerde. 3 boyutlu göremiyorum zaten. Fotoya da fazla önem vermiyorlar ekrandan bebeği görüyoruz diye. Ayrıntılıda daha net olur deyip geçti3 boyutlu vermiyo mu bu ikinci 3d oldu bizim
ama merakta bırakma bizi
Yok canım nerde. 3 boyutlu göremiyorum zaten. Fotoya da fazla önem vermiyorlar ekrandan bebeği görüyoruz diye. Ayrıntılıda daha net olur deyip geçti![]()