Ilk çocuğunu düşünenler...

inşallah tatlım senin de inşallah allah ikimizi de çok fazla bekletmesin hayırlısıyla versin bebeklerimizi :))

Amin canım aminnnnn Rabbim bize mucize göndermezse normal yoldan olma şansımız çok düşük ama Rabbimin kerametleri saymakla bitmezzzz dimi
Rabbim açılan ellerimizi geri çevirmesin inşallahhhh

Yumurtalıklar temizmiş, yumurta da var. Bence çok güzel haberler. İnşallah bebek yakında gelecek Devlet daha uygunsa eğer bir kadın doğumcuya gidip derdini anlatırsın. Geri çevireceğini sanmıyorum. Testlerin orada yapılır, sonucu kendi doktoruna da gösterirsin
mrb hanımlar bende ilk çocuğum için hazırlanıyorum ancak 8 aydır denememe rağmen olmadı 2 kez klomende kullandım ama hala bişey yok Allah isteyen herkese versin bende sabırla bekliyorum
Mutlaka bir saati vardır bebeğinin. Beklemek çok zor ama inşallah sonu güzel olacak

Geçmiş olsun canım drun dediği gibi tedavini olursun ve çalışmalara devam edersin

Son düzenleme:
doktorum 8 ayın cok uzun olmadığını söyledi ama sanırım ben biraz panikteyim klomen kullanarak 2-3 ayda hamile kalanlar var sizce iğnede denemeli miyim?

günaydın teyzelerimiz biz geldik
köftemiz iyi maşallah 6,6 cnm baştan popoya
karnı sırtı her bir yeri kapanmış hamd olsun organları oluşmuş
ense kalınlığımızda iyi çıktı
ikili taramanın usg bölümü gayet iyi dedi hocamız
yarın kan verecem oda temiz çıkarsa deymeyin keyfimize

teyzelerim maşşah diyin bana dio kuzu bayanlar duyulurulur

cinsiyeti sölemedi bu arada

Rabbimmmm kucağına alıp kokusunu doya doya içine çekmeyi de nasip eder inşallahhhhhh hayırlısıyla canımmmmm
Allahım sizi her türlü musabetten korusunnnnnnn

Gözün aydın canım...Bebeğin sanki nuba göre kız

Maaşallah

saol cnm bide senin kuzuyu görelim ama ekle bi foto
ya sorma bosver
ayalarını bağladı çekti karnına yok açmıyo sıpa arasını delirdik ya
sonra dr. zaten bu haftalarda gözükmez stres yapma dedi

Ben 12 haftalık hali var pc de şuan..Seninde gördüğüm şey nub sa kız gibi geldi..

çok sevindim hayatım:))) Sağlıklı sıhatli olsun gelişimi gerisi boş. çok şükür. darısı bize:))) dur ben nub a çalıştım .... anlaşılabilirmiki bi tahminde bulunmaya çalışıyım:))

saol cnm bide senin kuzuyu görelim ama ekle bi foto
ya sorma bosver
ayalarını bağladı çekti karnına yok açmıyo sıpa arasını delirdik ya
sonra dr. zaten bu haftalarda gözükmez stres yapma dedi

:))) bana görede kız gibi görünüyor hayatım.:)))) melek olacak prensesimiz mi gelecek amanın kurban olsun teyzesi onaaaaa..... nasıl seçiliyor maşallah Allah nazarlardan korusun..
:))) eşimi arayım deyim hemen oda merak ediyodu. benden çok ilgileniyo haber varmı kızlardan diye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…