• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk kez gidiyorum normal mi anlamadım

tamamen sacmalamis. Merhamet sahibi olmayan - hamile karisini baba evine atip aramayan, dogan bebegini bile gormek istemeyen- bebeginin annesini gayrimesru cocuk dogurmus gibi en zor aninda ortada birakan adamin kocaligindan ne olacak, neyini dusunuceksin?
şehit olsa diye dramatiklestirmek ne demek? sehit olsa daha iyi sizin acinizdan, en azindan cocugu "babam bizi terkeden pisligin tekiydi" demez, "sehit oğluyum" der gururla dolasir, siz aylığını alirsiniz falan bir seye yarar. bu haliyle komple zarar
😡😡😡😡😡 size merhamet etmeyene siz niye merhamet edesiniz ki?
Çok haklısınız bunun zaten sorgulamasini aylarca yaptım ben nereye koymaya çalışsam yapamadım kendimce videolar izledim nedenini bulmaya çalıştım ama yetemedim bugün de oraya gittim öyle söylemesi üzdü beni yine kendimi sorgulamaya başladım

Çok güzel bende bunu istedim işte kendimde bir sıkıntı var ve bu nereye bağlı neyden kaynaklı onu öğrenmek istiyorum yani benim sıkıntım ne neden bana zarar veren birinin hayatım da olmasını istedim beni iten o niye beni tekrar o kaldırsın istedim çözüm aradim kendim yapamadım ve gittim
Şu anlattıklarına aklı selim bakınca ortada evlilik görünmüyor zaten. Kendi evin bile olamamış, orada burada sığıntı gibi yaşamışsın. Asker eşinin evliliğinin yarısı bekar gibi geçer bu doğru ama kendi evinde bekar gibi yaşamakla sığıntılık farklı şeylerdir. Adam sana sen olma şansı bile tanımamış bu evlilikten nasıl hayır gelsin ki. Ayrıca istemiyor zaten seni, sadece gururuna yediremiyor öfke ondan yalvarma da yiğitliğine b.k sürmemek için, bak gittiği gibi döndü dedirtebilirse kasıla kasıla gezecek. Senin kara kaşın kara gözünden falan değil. Boşanmanın son çare olduğunu hepimiz biliyoruz zaten bu ülkede hiçbir kadın tüm yolları denemeden boşanma kararı almaz ama sen o son çaredesin. Psikolog ne derse desin senin ittirerek götürebileceğin bir evliliğin bile yok ki

Etmedim ve etmeyeceğim zaten oda bunun farkında kendini değiştirdi az da olsa asker olması evet zor ama bunları hakettigim anlamına gelmiyor
Evet stresli bir işleri var, ama biz stres topları değiliz. Seni kaba tabir ile umursamamış affetmek kendini değersizleştirmek olur, yapma bunu kendine lütfen. Bende bir vefatı atlayamayıp ps. Destek almak istemiştim. Bana kader demişti😂😂😂 annemde diyordu bunu 😂😂 yani bazıları işini hakkı ile yapmıyor, vardır bir bildikleri…

Evet stresli bir işleri var, ama biz stres topları değiliz. Seni kaba tabir ile umursamamış affetmek kendini değersizleştirmek olur, yapma bunu kendine lütfen. Bende bir vefatı atlayamayıp ps. Destek almak istemiştim. Bana kader demişti😂😂😂 annemde diyordu bunu 😂😂 yani bazıları işini hakkı ile yapmıyor, vardır bir bildikleri…
Yani tavsiye üzerine gittim sevindim ben kendimi bulmak istedim benim ne sorunum sıkıntım var diye ama bana değil ona odaklı oldu gibi

Şu anlattıklarına aklı selim bakınca ortada evlilik görünmüyor zaten. Kendi evin bile olamamış, orada burada sığıntı gibi yaşamışsın. Asker eşinin evliliğinin yarısı bekar gibi geçer bu doğru ama kendi evinde bekar gibi yaşamakla sığıntılık farklı şeylerdir. Adam sana sen olma şansı bile tanımamış bu evlilikten nasıl hayır gelsin ki. Ayrıca istemiyor zaten seni, sadece gururuna yediremiyor öfke ondan yalvarma da yiğitliğine b.k sürmemek için, bak gittiği gibi döndü dedirtebilirse kasıla kasıla gezecek. Senin kara kaşın kara gözünden falan değil. Boşanmanın son çare olduğunu hepimiz biliyoruz zaten bu ülkede hiçbir kadın tüm yolları denemeden boşanma kararı almaz ama sen o son çaredesin. Psikolog ne derse desin senin ittirerek götürebileceğin bir evliliğin bile yok ki
Çok haklısınız ben bunun farkındalığını yaşadım zaten kendimi fark ettim artık ben varım demeye başladım ben demeyi öğrendim hep hayır deyip üzmekten terk edilmekten korktum şimdi öyle değilim ama evet emek verdim bekledim dedim çocuk var dedim kendimi kandırdım ama emek de yerine gelir çocukta buyur diyorum kendimi kuran rolunden çıkarmak istedim

Artık korkmuyorum evet kendimi kandırma da haklısınız ama şimdi böyle değilim kendimi toparladım az da olsa gerçekten zor zamanlardı bebek le lohusa halde baba kapısında olmak yalan değil kendime zor geliyorum
Yani evliliği yıkmak yeni hayata başlamak zor gelmiş olabilir farkında olmanız da güzel bunun için lütfen adım atın o psikoloğa da gitmeyin boşanma kararınızda destek yerine köstek olur en fazla

Yani evliliği yıkmak yeni hayata başlamak zor gelmiş olabilir farkında olmanız da güzel bunun için lütfen adım atın o psikoloğa da gitmeyin boşanma kararınızda destek yerine köstek olur en fazla
Çok zordu halen zor ama aklım başıma geldi uzak kalmak kendimi bulmama sebep verdi var bunda da bir hayır diyorum artık ağlayıp sizlayip zamanı boşa harcamıyorum

Kadin kendisi 35 40 yas aralığı

adını soyadını unutmadıysanız ne mezunu, nerenin mezunu, daha önce hangi alanlarda ne kadar çalışmış bir bakmanız yararlı olur. alanla ilgili bilginiz olmamasına rağmen (ki alanda değilseniz zaten bu normal) sizle etkileşiminde etik olmayan şeyler sezdiğiniz bir psikoloğa devam etmemekte haklısınız. başka bir uzman deneyebilirsiniz lütfen sizi bu bir kişiyle olan deneyim koca bir alandan mahrum etmesin.

adını soyadını unutmadıysanız ne mezunu, nerenin mezunu, daha önce hangi alanlarda ne kadar çalışmış bir bakmanız yararlı olur. alanla ilgili bilginiz olmamasına rağmen (ki alanda değilseniz zaten bu normal) sizle etkileşiminde etik olmayan şeyler sezdiğiniz bir psikoloğa devam etmemekte haklısınız. başka bir uzman deneyebilirsiniz lütfen sizi bu bir kişiyle olan deneyim koca bir alandan mahrum etmesin.
Zaten kafama yatmadi tam kendimi bulmaya çalışırken bu durum bulandırdı kafamı evet isim soyisim var tavsiye üzerine gittim araştırmadim hiç başka birine randevu alacağım yoksa beni yoldan çıkaracak gibi bu

Eski konunun mesajını iliştireyim de.

Çocukları zaten arayıp sormuyor. Yılın kısıtlı zamanlarında sizi görüyor. Boşansanız ne değişecek çocuklar için? Ergen tripli erkekler de çekilmiyor.
Yuh bu adama mı demiş iyi düsün diye psikolog

Back