Ilk çocuğunu düşünenler...

ANNEMANNEM26 ve flyrey ikiniz içinde çok üzüldüm.Üzülmeyin desemde üzüleceksiniz çünkü bunu yaşayan bilir.İns en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz

teşekkürederim cnm benim üstünden epey geçti artık dualarla bekliyoruz rabbim ne zaman ol derse o zaman olur inşallah çok bekletmez..

inşallah bizlerede uğurlu gelir rabbim isteyen herkese tattırsın o duyguyu

canım önemli olan senin kendini hazır hissetmen , hazırsan çalaışmalara başla bence , rabbim bekletmez umarım....

iremimmm aminnnnn inşallahhhhh

kızlar burası uğurlu
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
burası geröekten uğurlu
uğuru ise kalp temizliğinden riyasiz insanların samiyetinden kaynaklanıyo
eğer rabbim bana 2,5 yıl sonra bu mutluğu nasip ettiyse hepiniz yaşayacaksiniz
emin olun duanızı ve inancınınzı eksik etmeyin
ben hepinize dua ediyorum
olacak
o bebek buraya gelecek

İnş canım saol bende herkese dua ediyorum tez vakitte kavuşalım bebişlere

O BEBEK BURAYA GELECEK

Son düzenleme:

bebeğin hayırlı olsun canım umarım bizede nasip olur ayrıca "o bebek buraya gelecek"" çok beğendimmmm

Rica ederim cnm inş çok bekletmez seni bebişin

aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bebeğini kaybeden arkadaşlara;
öncelikle biliyorsunuzki hamile kalabiliyorsunuz.
umudunuzu yitirmeyin. bende bebeğimi 4+5 günlükken pıhtı atması sonucu kaybettim. fakat doktorum bekle demedi. çünkü son şanslarımı kullandığımı söyledi. Rabbim yine nasip etti.

benim olmama daha 2 hafta var hastalığım bittiğinden beri sürekli hamilelikle ilgili şeyler araştırıyorum psikolojik olabilir diye de korkuyorum...

normal bir süreç yaşıyosun canım. hep öyledir. psikolojik belirtiler bile yaşayabilirsin. bu durumda sen tam bugünlerde ov. dönemindesin. hamile kalma şansın çok yüksek.

benim olmama daha 2 hafta var hastalığım bittiğinden beri sürekli hamilelikle ilgili şeyler araştırıyorum psikolojik olabilir diye de korkuyorum...

İnşallah sen iyi haberler verirsin canımmmm

pazartesi hep böyle sıkıcı ve berbat oluyor dimi.şu tahlil sonuçlarınız bi çıksın hayırlısıyla inş sonrası gelir canım

Evet canım bi de hastalandım şimdi sancı gittikçe artıyor sanki bıçak saplıyorlar gibi inşallah canım inşallah sonuçlar iyi çıkar da rahatlarımmmmm

aynen bende senin gibi düşünüyorum benım için cok güzel avantaj olucak evet umarım saglıgı yerınde olur hayırlı olur tek isteğim ooo aminnn canımmmm

inş. hayatım. benim içim ferah neden bilemiyorum ama .

Ya bende hani hiç olmayacakmış hissiyatı yok asla ama normal ama tüp olacak inşallah ama bata 1-2gün kala acaip hassaslaşıyorum duygusallaşıyorum ondan biraz dirayetim düşüyor Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin çok şükür ki ben sağlıklıyım ve düzenli olarak her ay regl oluyorum bu da büyük bir nimet elhamdülillahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…