Ilk çocuğunu düşünenler...

olacak inşallah canım Allahım sabrımızı ve imanımızı almasın yoksa buna dayanamammm
Allahıma sığınmaktan başka çarem yok........

aamiiinnnnn. rabbim eksikliğini aratmasın. evlat evlattır. sağlık versin evladıyla sınamasın kimseyi.

Canımmmm üzülme diyeceğim ama benimde bugün ateşim düştü karnım ağrımaya başladı bugün yarın gelir benimkilerde acaip kötü hissediyorum kendimiiiii

Saol Canım dün çok kötüydüm hep suratım asıktı gün boyunca ara ara ağladım
Eşim de üzüldü,keyfimi yerine getirmek için ne yapacağını bilemedi
Bu ay hayırlısı değilmiş demek ki Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

Son düzenleme:
SLM KIZLAR

TOPİC İSMİ DİKKATİMİ ÇEKİP İLK SAYFASINA BAKTIĞIMDA NE GÖREYİM , BEBEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYENLER ŞUAN 30 VE 30 KÜSÜRLÜ HAFTALARDA , NE KADAR BEREKETLİ BİR TOPİC

SLM KIZLAR

TOPİC İSMİ DİKKATİMİ ÇEKİP İLK SAYFASINA BAKTIĞIMDA NE GÖREYİM , BEBEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYENLER ŞUAN 30 VE 30 KÜSÜRLÜ HAFTALARDA , NE KADAR BEREKETLİ BİR TOPİC

PEŞİNDEN GELDİM BENDEEEEE

MAŞŞALLAH ARKADAŞLARA RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAHHHH

amin canım bende baya hazırlamıştım bu ay kendi mi rabbim hepimize hayırlısını versin

Merhaba arkadaşlar,
Cumartesi günü 2 aylık hamileyken düşük yeptım.Aslında düşük değil de beebğin kalbinin durudğunu söyledi doktorum.Normal rutin kontrolüme gitmiştim aslında orada öğrendik.Ben ona çok alışmıştım.Kürtajla aldılar.Şimdi 3 ay beklemem gerektiğini söyledi doktorum.Ama o kadar alıştım ki anneliğe nasıl sabredeceğim bilmiyorum.Böyle bir durumla karşılaşan var mı?Yakın çevrenizde falan.Çok mutsuzum.Eşim ve ailem elinden geleni yapıyor ama mutlu olamıyorum.Bana yardımcı olur musunuz?

SLM KIZLAR

PEŞİNDEN GELDİM BENDEEEEE

MAŞŞALLAH ARKADAŞLARA RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAHHHH

uğurlu bi topik burasıarkadaşlar nazar: allah hayırlısnı nsip etsin

Evet canım evet bizim içinde hayırlı değilmiş demek ki Allahım hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte nasip etsin inşallahhhh

aynı olay arkadaşımın başına geldi aldıla bebeği doktor denemelere devam edebilirsiniz dedi aynısı ol diye korkuyorduarkadaşım ama 15 20 gün sonra tekrar hamile kaldı şimdi 7 aylık hamile :) sıkma canını hiç öyle daha çok sıkıntı yaşarsın

Canım görümcemde düşük yaptı 2aylıkken evet zor bir süreç ama kendini başka şeylere yönlendirerek kafanı meşgul ederek atabilirsin ancak bunu inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişineee yeniden

seni çokk iyi anlıyorum bende 8. ayda sata göre 8 haftalıktı dr göre ise 6 bende öyle alışmıştım ki kurduğum hayaller heveslerim hepsi kursağımda kaldı kanama baslangıcında hemen dr gittik kalp atışlarını gördük bebekte kesede iyi dedi progestan yaptı iğne gönderdi eve geldim wc ye girdiğimde kan pantolonumun ağından dizlerime kadar inmişti bebeğim elime düştü yapılacak hiçbirşey yoktu artık ağlama krizlerine girdim hala zaman zaman içerim acıyo ve çok iyi biliyorum ki kucağımızla sağlıklı bir bebek alana kadar bu değişmeyecek...

hiçbir zaman isyan etmedim Rabbim neylerse güzel eyler dedim sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin die dualar ediyorum biliyorum çok zor ama daha çok yeni acını anlıyorum elimden birşey gelmediği içinse kahroluyorum... Rabbime sığın herşeyin hayırlısını iste düşün ki eşinde sende sağlıklısınız ve Rabbim yenidennasip edecektir bu yüze duyguyu metanetli olmaya çalış canım... başka ne diyebilirim ki.. Rabbim yar ve yardımcımız olsun....

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm

Allahım sabır versin arkadaşlarrrrr

ANNEMANNEM26 ve flyrey ikiniz içinde çok üzüldüm.Üzülmeyin desemde üzüleceksiniz çünkü bunu yaşayan bilir.İns en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz

Son düzenleme:
uğurlu bi topik burasıarkadaşlar nazar: allah hayırlısnı nsip etsin

inşallah bizlerede uğurlu gelir rabbim isteyen herkese tattırsın o duyguyu

canım önemli olan senin kendini hazır hissetmen , hazırsan çalaışmalara başla bence , rabbim bekletmez umarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…