• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

merhaba bizde bu ay denicez ins.bu kez olur gecen ay denedik olmadi:(bu kez doktora gidicez kismet hakkimizda hayirlisi ins yeni bir yil yeni bebisle hep birlikte ins.:nazar:

Ya bende hani hiç olmayacakmış hissiyatı yok asla ama normal ama tüp olacak inşallah ama bata 1-2gün kala acaip hassaslaşıyorum duygusallaşıyorum ondan biraz dirayetim düşüyor Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin çok şükür ki ben sağlıklıyım ve düzenli olarak her ay regl oluyorum bu da büyük bir nimet elhamdülillahhh

aynen öyle hayatım. ben hastanede 22 yaşında ilaçla regl olan ama şu anda aşılamayla hamile kalan bir kadına rastladım bahsetmiştim.olmadı benim doktora gelirsiniz. ben size evimi açarım.:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar:))) yine güzel bir gün olsun hepimiz için.
ben hala 36 benden pantolona girebiliyorum:)) çok mutluyum:)) 53kg dan 57 oldum ama sanırım toto büyümedi:))

Geçmiş olsun canım :14::14:

Sağol tatlımm hayırlısıyla olacak Rabbim nasip edecek bize de inşallahhh

aynen öyle hayatım. ben hastanede 22 yaşında ilaçla regl olan ama şu anda aşılamayla hamile kalan bir kadına rastladım bahsetmiştim.olmadı benim doktora gelirsiniz. ben size evimi açarım.:)

Vallaha da gelirimmm yeter ki sizler gibi candan halimizden anlayan insanların yanında olayım dr. olmasa da olur seni seviyorum hayatımmmm

olesya32.... asbelove gibi düşün. regl olabilmek ble bir hikmet.

Evet yaa çok şükür bizler sağlıklıyız elhamdülillahhh

günaydın kızlar:))) yine güzel bir gün olsun hepimiz için.
ben hala 36 benden pantolona girebiliyorum:)) çok mutluyum:)) 53kg dan 57 oldum ama sanırım toto büyümedi:))

Ohhhh şekercim maaşallahhh zaten bi damlacıktı accık ucundan büyümüştür:9::9::9::9:
Ay bugün çok daha iyi hissediyorum çok şükürrrr:54:

yoo önemli bişey yok sadece sabahları uyandığımda karın ağrısı ve halsizlik oluyor canım hiç bişey yapmak istemiyor.

Başka sorun vermesin Rabbim inşallah bebiş vardır da ondan yapıyordur ama kendini fazla ümitlendirmemeni rica ediyorum ben çok kötü oldum çünkü hiçbirinizin hayal kırıklığına uğramanızı istememmm

olesya32.... asbelove gibi düşün. regl olabilmek ble bir hikmet.

gamze1923 ben regli olmayacağım demedim ki tabiki olacağım olmazsam sağlıksızım demektir.Allaha şükür bu yaşıma kadar hiç ilaç almadan regli oldum taki kistimin olduğunu öğrendiğime kadar(onunda sebebi var) ve yeni eskisi gibiyim

sizin ne zamandır olmuyor...

valla biz kesin olarak 8aydır istiyoruz tam olarak öncesinde hani illa istiyoruz demiyorduk ama tam anlamıyla 8ay oluyor Allahımın izniyle....

günaydın canım geçmiş olsun iyi olmana sevindim.Benimki de 2 güne biter sonra çalışmaya devam;);)

Sağol canımmm bende cumadan sonra başlarım ama bu aya daha rahat bırakacağım ateş takibi falan yapmayacağım Allaha bırakacağım inşallahhh

Back
X