Ilk çocuğunu düşünenler...

Bu teselli ve umut verici olması amaçlıydı. yanlış değerlendirdin sanırım. neyse çok önemli değil.

güllümsün rapor aldı mı gamzeeee ne yaptııııı

ben de rahata bırakacağım ateşi takip etmiyorum zaten ovilasyonu takip etmeyeceğim kendi halinde ilerlesin bu ayda
güllümsün ve gamzeden haberim yok gamze bir ara burdaymış ama ben geldiğimde yoktu
daha sonra görüşürüz evde işim var öptüm kib

Son düzenleme:

Evet canım aynen öyle kasınca zora giriyor çünkü hakkımızda hayırlısı kolay gelsin canım öptümmm

ben iyiyim biraz yoğunluk var işte hayatım. bende özledim valla. hele asya mızla didişmeyi.. sizi güldürmeyi nasıl özledim..

evet canım evet dün msj attım izmirin sel haberini duyunca korktum Allah korusun iyiymiş çok şükür rahatladım valla...
İnşallah hayırlısıyla döner aramızada yine eskisi gibi doyasıya sohbetler ederiz.....

gülümsünle mesajlaştık. iyi sayılırım dinleniyorum diyor.:)) köfte iyi:))

Tam bir cimcime olucak bu :)

Dün gece yatarken gaz sandım bir anda bişi hissettim ama bugün anladım ki gaz değil kızım bu çok şaşkınımm kızlarr umarım sizlerde hissedersiniz çok güzel bir şekilde

kaç gün olduğunu sormadım canım. daha fazla rahatsızlık vermeyim diye.. köfte iyiymiş:)))

maaşallah maaşallah hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız inşallah bizde görürüz

Canımmm ne güzel duygular bunlarrr göslerim dolduuuu Allahım bu saatten sonra yokluklarını göstermesin canımmmm

bak seeeen cimcimeye:))) bende en çok onu nasıl hissedeceğimi merak ediyorum hayatım. sabırsızlıkla bekliyorum.

bak seeeen cimcimeye:))) bende en çok onu nasıl hissedeceğimi merak ediyorum hayatım. sabırsızlıkla bekliyorum.
canım nasıl anlatsam diyorum da anlatılmaz gerçekten çok yumuşak bişiydi çok heycanlandımmmmmmmmmmmmmm inşallah sizde hissedeceksinizzz inşşş

aminnnnnn canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnn hamile olduğumu ben bugün tam anlamıyla anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…