- Konu Sahibi meleksimam
-
- #17.461
bu insanları anlayamıyorum ben yaaa , bebegımın cinsiyetini sorupta kız dediğimde neden direk olsun canım saglıklı olsunda önemli olan o diyorlar peki madem önemli olan oysa saglıgıysa neden saglıgını sormuyorsunda cinsiyetini soruyorsunnnnnn sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sinirrr
aman ya işte bizde araplarda var ya iğrençler ya
hayırlısı be gülüm sonuçlarınınz çıkmadı mı hala emre hocaya gidecektin
neler yaptınınz
somayın yaa benimde 4. günümdü bugün sabah karşılaştım kendileriyle
yok yaa daha çıkmadı 26sında arayacağız bakalım o da çıkarsa acaip stresliyim yaaa
slm kızlar gülümsün nasıl gitti doktor randevun gamze sende gittin mi kızlar sizde durumlar nasıl
somayın yaa benimde 4. günümdü bugün sabah karşılaştım kendileriyle
bu insanları anlayamıyorum ben yaaa , bebegımın cinsiyetini sorupta kız dediğimde neden direk olsun canım saglıklı olsunda önemli olan o diyorlar peki madem önemli olan oysa saglıgıysa neden saglıgını sormuyorsunda cinsiyetini soruyorsunnnnnn sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sinirrr
olmadı bebeğim. stres yok. sen naparsan yap sonuç değişmeyecek biliyosun. dua et bol bol.
Ediyorum canım etmez miyim ama her ay bu hüsran zor oluyor ilk günü atlattım mı sıkıntı yok ama ne yapalım oluyor
Mrb canım herşey yolunda bu hafta cumartesi günü gittim kontrole. 2 hafta sonra ikili taramaya çağırdı. sıpamın kafası kocaman:))
doktorumuz ultrasonda bak koca kafalıya dedi:))
regl mi oldun hayatım. canım sağolsun. üzülme. demekki zamanı var .
hadi yaaa benimkilerde yolda canım bende girdim stresine
Ediyorum canım etmez miyim ama her ay bu hüsran zor oluyor ilk günü atlattım mı sıkıntı yok ama ne yapalım oluyor
:))sevindim canım allah hep güzel haberler almayı nasip etsin :)
Amin hayatım çok tşk ederim inan bende çok endişeli gidiyorum her seferinde doktorum çok alıştı artık. bu haftanın en güzel haberi bebeğim pıhtı atma riskinden kurtuldu.ben ilk bebeğimi öyle kaybetmiştim.
malesef ne yapalım hayırlısı olsun ne diyelim başka bahara kaldı sevincimiz
hiiç umut kesmek yok çok iyi gidiyosunuz... kontrolleri aksatmayın lütfen. bakın gülümsün ne mücadeleler verdi. ha gayret rabbim gönülden dileyene verecektir. sizler öyle diliyosunuz .
inşallah canım ya bizde tez vakitte mutlu sona ulaşırız
olmaz demiyorum hayatım bunu dersem çok bencillik etmiş olurum her ay umut her ay sonuç aynı mutlaka oluyordur. ama asla umut keme olurmu. bende dua ediyorum sizin için. en azından sonucunuz biraz ümit verici çıkar inş..gereken yapılır.
:))sevindim canım allah hep güzel haberler almayı nasip etsin :)
malesef ne yapalım hayırlısı olsun ne diyelim başka bahara kaldı sevincimiz
bak mesela benim içim asbelove. sen. sunbal, simaybade konusunda çok rahat. niye bilmiyorum. bu endişeler çok manasız geliyor konuşurken. acayip bir ferahlık var nedendir bilmem. ben pek böyle olmam ama var işte ne bileyim. çok sürmeyecek gibi.
Amin canım aminnnn zaten sonuçlar iyi çıkmazsa direk tüp bebek olacak o da farklı bir uygulamayla yapılıyormuş ama inşallah iyi çıkar da bir umut olur bana bugün yine kötüyüm sizide bu sıkıntılarımla geriyorum kusuruma bakmayın nolurrr ama kimseyle paylaşamıyorum dün akşam kuzenimin çocuğunu sevmeye gittik kv.'si ordan hemen sende yap sende yap demeye başladı zor kapattık konuyu yoksa başlayacaktım ağlamaya asla isyan etmiyorum Allahım herşeyin en doğrusunu en iyisini bilir verir bizlere ama bu bat dönemlerinde böyle oluyorum napıyımmmmm
İnşallah canım inşallah bulur bebişlerimiz bizleriiiiii hayırlısıyla sağlıklaaa
bak mesela benim içim asbelove. sen. sunbal, simaybade konusunda çok rahat. niye bilmiyorum. bu endişeler çok manasız geliyor konuşurken. acayip bir ferahlık var nedendir bilmem. ben pek böyle olmam ama var işte ne bileyim. çok sürmeyecek gibi.
Onların tahtaları eksik canım. Ben de çok kızarım bu tepkiyi verenlere. Hele bayanlar yapmıyor mu uyuz oluyorum. "annen seni doğuracağı zaman da böyle dediler heralde" diyesim geliyor. Ben kız isterim, istiyorum da. İlk bebeğin kız olması anne için büyük avantajmış. Allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin gerisi boşbu insanları anlayamıyorum ben yaaa , bebegımın cinsiyetini sorupta kız dediğimde neden direk olsun canım saglıklı olsunda önemli olan o diyorlar peki madem önemli olan oysa saglıgıysa neden saglıgını sormuyorsunda cinsiyetini soruyorsunnnnnn sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sinirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?