- Konu Sahibi meleksimam
-
- #17.521
İnşallah sen iyi haberler verirsin canımmmm
aminn inşallah
Evet canım bi de hastalandım şimdi sancı gittikçe artıyor sanki bıçak saplıyorlar gibi inşallah canım inşallah sonuçlar iyi çıkar da rahatlarımmmmm
sıcak ve bol şekerli süt içmenizi tavsiye ederim sancıya iyi geliyor.
ben hasta oldum zaten bi 5dk önce maaleseffff
Ya bende hani hiç olmayacakmış hissiyatı yok asla ama normal ama tüp olacak inşallah ama bata 1-2gün kala acaip hassaslaşıyorum duygusallaşıyorum ondan biraz dirayetim düşüyor Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin çok şükür ki ben sağlıklıyım ve düzenli olarak her ay regl oluyorum bu da büyük bir nimet elhamdülillahhh
Geçmiş olsun canım
aynen öyle hayatım. ben hastanede 22 yaşında ilaçla regl olan ama şu anda aşılamayla hamile kalan bir kadına rastladım bahsetmiştim.olmadı benim doktora gelirsiniz. ben size evimi açarım.:)
olesya32.... asbelove gibi düşün. regl olabilmek ble bir hikmet.
günaydın kızlar:))) yine güzel bir gün olsun hepimiz için.
ben hala 36 benden pantolona girebiliyorum:)) çok mutluyum:)) 53kg dan 57 oldum ama sanırım toto büyümedi:))
Sağolasın canım işyerindeyim ama eve geçmem lazım önce onun için çabalıyorum ama bırak eve gitmeyi yerimden kalkmaya mecalim yok şu andaa
geçtimi sancınız ?
Ara ara vuruyor ama şu anda daha iyiyim çok şükür siz nasılsınız?
bende iyi sayılıırım...
Hayırdır bişeymi oldu acaba paylaşmak isterseniz....
yoo önemli bişey yok sadece sabahları uyandığımda karın ağrısı ve halsizlik oluyor canım hiç bişey yapmak istemiyor.
Başka sorun vermesin Rabbim inşallah bebiş vardır da ondan yapıyordur ama kendini fazla ümitlendirmemeni rica ediyorum ben çok kötü oldum çünkü hiçbirinizin hayal kırıklığına uğramanızı istememmm
olesya32.... asbelove gibi düşün. regl olabilmek ble bir hikmet.
Ara ara vuruyor ama şu anda daha iyiyim çok şükür siz nasılsınız?
sizin ne zamandır olmuyor...
günaydın canım geçmiş olsun iyi olmana sevindim.Benimki de 2 güne biter sonra çalışmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?