Ilk çocuğunu düşünenler...

cnm ya dikkat et havalar bi ole bi böle normal aslında ama sen yiende dikkatlı ol
ihlamur falan iç

Öncelikle geçmiş olsun
Yeniyim ve burdaki paylaşımlarınızı beğeniyorum

geçmiş olsun canım. bünyen zayıf demekki. portakal suyu falan destekle kendini. bol bol dinlenmeye çalış.

Sağolun kızlar. Gebelikte bağışıklık sistemi zayıflıyormuş. O kadar dikkat etmeme rağmen hasta oluyorum işte

hoşgeldin hayatım. sende iyisin. moraller iyi belli.
bak benim eşimde pek yanaşmıyodu. aman olsada olur olmasada olur modunda kendini naza çekip duruyodu. hatta bilirsin benim kocişi nasıl kandırırım diye asya dan akıl alıyodum her gün bana fikir üretiyodu:))
sen bildiğini yap devam et. bak hamile kaldım eşim deli gibi etrafımda dönüp duruyo. ev işlerine haftada 3 gün kadın geliyo. kesinlikle sofra dahil evde elimi birşeye sürdürmüyo:))
yanii anlayacağın istemem yan cebime koy:)))
inşşş güzel haber verirsin bizlerede hayatım

sorma eşim artık hadi sen git yat ben toplarım elleme falan modunda..o da sanacak iş yapmamak için numara yapıyom

aynı benimkide öyle. geçen akşam k.v ye gittik yemek yendi çay koydular. zaten elimi sürdürmüyorlar bişeye. eşim benim hatunun uyku saati geldi çay kalsın gidelim dedi saat 8 de:)))

noolduuuuu hayatım. bulantınmı var.

ya sorma dün akşam bi fasıl çıkardım
sabah kaldtım kocamla bişeyler yedim onuda çıkardım
iş geldim biraz bişeyler atıştırdım
bi tanede armut yedim çıkacak galiba
ilacıda çıkardım o yüzden yeiden içmekte istemiyorum bi sıkıntı olursa die

amanıınnnn... hadi canım yaa. ne güzel azıcık kendine getirmişti ilaç seni. bir iki saat bekle yeniden iç hayatım.

hoşbuldum kuzum, aslında moralim "eh" seviyesinde ama bu halime de şükür diyorum ne yapıyım. eşimin isteksizliğinden öte bir de "kaygı" sorunu var. saç sapan bir şekilde " acaba erksiyonum bozulur mu" derdine düşmeye başladı ve bunu aklından geçirdiği anda herşey bozuluyor tabii... ve bu kaygı hep yumurtlama dönemimde oluyor. normalde böyle bir sıkıntımız yoktu. bu durum da eşimde isteksizlik yapıyor. o nedenle kocayı yatağa atmam da zorlaşıyor bu ay biraz daha erken yumurtlarsam belki durumu çakmaz diye düşünüyorum. bir de bu ay göreve gidicek eşim 10 gün kadar burada olmayacak. o gidene kadar yumurtlamam lazım ay kendimi tavuk gibi hissediyorum yaaaa

çok tatlısın:))) illahi emi güldürdün beni.
o sorun benim eşimdede oldu. en iyisi spontane olduğunu düşünmeleri. çaktırma yani. hem o bilmezse daha iyi olur. ayyy göbeğim çatladıydı benimkini.... tövbee yavv. şimdide çok pişman boşa geçirdiği günlere:)))

kuzum işte sen anlarsın halimden, adamın ağzından girip burnundan çıkıyorum resmen, 40 takla atıyorum bazen tık yok elalem kocasından kaçar biz peşinde dönüyoruz ama işe yaramıyor... biraz hedef şaşırtmaya çalışıyorum şimdi. pazaretsi sabah gidicek, pazar günü kesin gitmiyorsun di mi haftasonu burda ol falan diyorum ki hep haftasonunu yumurtlama zamanı düşünsün. ama benim hesabıma göre çarşamba-perşembe-cuma falan olacak. acayip taktik peşinde koşuyorum ya inşallah başarılı olacağım

böyle gülerek anlatıyorum ama öyle de zor ve sıkıntılı bir durum ki... kaç ay resmen sinir krizi geçirircesine ağladığımı bilirim, kasık ağrım var yumurtluyorum ama ilişki olamıyo eşime de çok üzülüyorum, beni her fırsatta eve atmaya çalışan delikanlıdan eser yok şimdi. kendi de çok şaşırıyor

hedef şaşırtmak ii fikir .. zeki hatunsun tebrik ediyorum seni.
aynı benim kocişte hayretlerdeydi kendine. bi ara anasının evine kaçacaktı nerdeyse. bi de spor yapıyo şu yeni çıkan instality den anam ne ağır bişey o. bende bütün enerjisini orda harcıyo diye homurdanıp duruyodum:))) canım bilmemmi. burada gülümsünle yeminler ettik biz hamile kalalım yüzüne bakarsak.... diye:)))
hadi inş yutar:)))

sorma o da şeyiyle kavgalı kesip atıcam diyo ben de hiç de bile bizim onunla aramız iyi, sen kafana söz geçir bir kere diyorum psikoloji ve düşünce öyle güçlü ki, ben fiziksel olarak bu kadar etki edeceğini düşünmezdim ama tecrübe etmiş olduk ne yazık ki...

bakalım bu ayki takdiğim ne işe yarayacak... ben bir ara doğum kontrol hapı kullanıyor numarası bile yapmıştım

neyse şimdi çıkmam lazım, özlemişim sohbetinizi de ama işlerden vakit bulamıyorum bu ara... yine gelmeye çalışacağım, kendinize ve bebeklerinize çoook iyi bakın

kazan mübarek olsun bacım. :))) görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…