- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.941
Canım ben yarım kilo almıştım ama pazartesi tartıldığımda onu da verdiğimi gördüm.cnm kilo alımın nasıl gidiyo
şu ana kadr ne kadar aldın
Pek dinlenemiyorum canım. Zaten dün eşim gafleten eve yatılı misafir çağırdı benim de sinirlerim zıpladı. Neyseki KV ye satıcam misafiri. Hiç halim yok ağırlamayabolbol dinlen hayatım. tabi yapacak bişey yok malesef. ilaçta kullanamıycan. ozaman bol c vitamini ve yatış tamammı.
Canım ben yarım kilo almıştım ama pazartesi tartıldığımda onu da verdiğimi gördüm.
Pek dinlenemiyorum canım. Zaten dün eşim gafleten eve yatılı misafir çağırdı benim de sinirlerim zıpladı. Neyseki KV ye satıcam misafiri. Hiç halim yok ağırlamaya
Zaten KV ye gelecekti misafir. Eşimin patavatsızlığı yüzünden iş bana döndü. Yahu halimi görüyorsun değil mi, bir sor müsait miyiz, kabul eder misin diye. Misafirden hiç gocunmam normalde ama şimdi sırası değil. Son anda da olacak iş değil. Evi temizleyip yemek yapmam lazım. Gece mi yapıcam sabah namazında kalkıp sabah mı yapıcam? Te Allahım yaamanıınnn.... yatılı misafir mi... dimi ama heleki şu durumda hiç çekilmez..
sat hayatım. k.v den ağırlasın.
:))) hoşgeldin hayatım. çok sevindim. nasıl iyi dimi minnoşunn.
iyi canım hemde çok iyi zıp zıp iki dakika durmadı yerinde çok hareketlii:)
Zaten KV ye gelecekti misafir. Eşimin patavatsızlığı yüzünden iş bana döndü. Yahu halimi görüyorsun değil mi, bir sor müsait miyiz, kabul eder misin diye. Misafirden hiç gocunmam normalde ama şimdi sırası değil. Son anda da olacak iş değil. Evi temizleyip yemek yapmam lazım. Gece mi yapıcam sabah namazında kalkıp sabah mı yapıcam? Te Allahım ya
iyi canım hemde çok iyi zıp zıp iki dakika durmadı yerinde çok hareketlii:)
hıc uzun olurmu,bol bılgı ıcerıklı bır maıl..:)) esımın varıkoselı yok mueyene ve testlerle,ultrasonla baktı doktor ama dna hasar vs yapılmadı. son olarak bı spermıgram daha ıstedıler sonra doktorum ben tup bebek uzmanıyım gelın konusalım dedıler.esım testını yaptırsın bı dınlıyeyım doktoru bakalım ne dıyecek ondan sonra raporları kaan hocayada gonderırım ınsallh,hıcb bırıne gerek kalmaz ınsallh,pek umudum olmasada rabbım ol derse ..
arkadaşım iyi cnm bebekler küvezdeydi
birinin kilosu iyiyidi ama biri çok küçük doğmuş onun için endişeleniyolardı biraz
bakalım allah yardımcıları olsun
günaydın hanımlar
bir süredir hiç gelemedim topiğe ama sanıyorum herkesler iyi
ben bu ay yumurta takibine başladım ama eşimin haberi yokzaten nazlanarak ilişkiye giren kocam, ona saat versem hayatta yapmaz ben kendi kendime işler çevirmeye çalışıyorum işte... haftaya salı kontrolüm var, yumoşum yeterince büyüdüyse çatlatma iğnesi yapılacak ve gerisi ilişki becerimize kalmış olacak kısmet bakalım...
hoşgeldin hayatım. sende iyisin. moraller iyi belli.
bak benim eşimde pek yanaşmıyodu. aman olsada olur olmasada olur modunda kendini naza çekip duruyodu. hatta bilirsin benim kocişi nasıl kandırırım diye asya dan akıl alıyodum her gün bana fikir üretiyodu:))
sen bildiğini yap devam et. bak hamile kaldım eşim deli gibi etrafımda dönüp duruyo. ev işlerine haftada 3 gün kadın geliyo. kesinlikle sofra dahil evde elimi birşeye sürdürmüyo:))
yanii anlayacağın istemem yan cebime koy:)))
inşşş güzel haber verirsin bizlerede hayatım
ya sorma dün akşam bi fasıl çıkardım
sabah kaldtım kocamla bişeyler yedim onuda çıkardım
iş geldim biraz bişeyler atıştırdım
bi tanede armut yedim çıkacak galiba
ilacıda çıkardım o yüzden yeiden içmekte istemiyorum bi sıkıntı olursa die
kızlarr merhabalarrrr nasılsınız dün bebeğimin hareketlerini gördüm çokk mutluyum:))))
Sakinim tatlım. Hemen B planı yapıp misafiri asıl sahibine iade ettimslm hanımlar nasılzını bakalım acemiperi sakinnn olll :) erkekler bizim kadar ince düşünmüyorlar benim eşimde kayınvalidemi 1aylığına bize getirmeyi düşüyor ama ben bu agrılarımla neler yapabılırım bılemıyoruum yapacak bir şey yok malesef
Sakinim tatlım. Hemen B planı yapıp misafiri asıl sahibine iade ettim
Kızlar kaybolmuşsunuz yine. Ben de lohusa tacına falan bakıyorum. Kardeşim lohusa ya şimdi. Ona özel, hoşuna gidecek bir şey almak istiyorum. Ama ne alacağıma karar veremedim :44: Bana bir yardımcı olun kızlar
Sakinim tatlım. Hemen B planı yapıp misafiri asıl sahibine iade ettim
Kızlar kaybolmuşsunuz yine. Ben de lohusa tacına falan bakıyorum. Kardeşim lohusa ya şimdi. Ona özel, hoşuna gidecek bir şey almak istiyorum. Ama ne alacağıma karar veremedim :44: Bana bir yardımcı olun kızlar
kızlar bugün 10 haftalık oldk, ikili test için ne zamana randevu alayım, dr 16-17 dedi ama düşünmeden dedi, çok geç olmuyor mu sizce de ?
Canım lohusalar kımızı süslü bir taç takıyorlar. Hem şık oluyor hem masum.lohusa tacı ne tatlım yaaa cahilliğime ver
Normalde 14. haftadan sonra ikili test yapılmıyor. Doktorun ikili teste gerek görmeyip direk üçlü test yaptıracaktır belkikızlar bugün 10 haftalık oldk, ikili test için ne zamana randevu alayım, dr 16-17 dedi ama düşünmeden dedi, çok geç olmuyor mu sizce de ?
Canım lohusalar kımızı süslü bir taç takıyorlar. Hem şık oluyor hem masum.
Bak beğendiğim birkaç örnek:
Eki Görüntüle 564677 Eki Görüntüle 564678
Normalde 14. haftadan sonra ikili test yapılmıyor. Doktorun ikili teste gerek görmeyip direk üçlü test yaptıracaktır belki
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olabilcek var mıydı ?
Mrb canım. nedir. yardımcı olabilirsek.
teşekkür ederim canm.24eylülde adet oldum daha sonra 12 gün gecikme ile 5kasımda adet oldum adetim normal seyrinde idi kanaması,rengi,süresi herşey normaldi.yalnzca adetime 2gün kala sol kasığımda bir ağrı vardı ve akıntım vardı. akşamdan karnıma sıcak su ile pansuman yaptım sabah adetim gerçekleşti. ama benm aklımda soru kalmasın diye 24kasımda yani adetimle aramda 2ay olacak sürede idrarda gebelik testi yaptım negatif 27kasımda tekrar yaptım negatif. Bu kadar süre zarfında çıkması kesindir gibime geliyor yanlış mıyım acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?