Ilk çocuğunu düşünenler...

cnm kilo alımın nasıl gidiyo
şu ana kadr ne kadar aldın
Canım ben yarım kilo almıştım ama pazartesi tartıldığımda onu da verdiğimi gördüm.
bolbol dinlen hayatım. tabi yapacak bişey yok malesef. ilaçta kullanamıycan. ozaman bol c vitamini ve yatış tamammı.
Pek dinlenemiyorum canım. Zaten dün eşim gafleten eve yatılı misafir çağırdı benim de sinirlerim zıpladı. Neyseki KV ye satıcam misafiri. Hiç halim yok ağırlamaya

amanıınnn.... yatılı misafir mi... dimi ama heleki şu durumda hiç çekilmez..
sat hayatım. k.v den ağırlasın.

amanıınnn.... yatılı misafir mi... dimi ama heleki şu durumda hiç çekilmez..
sat hayatım. k.v den ağırlasın.
Zaten KV ye gelecekti misafir. Eşimin patavatsızlığı yüzünden iş bana döndü. Yahu halimi görüyorsun değil mi, bir sor müsait miyiz, kabul eder misin diye. Misafirden hiç gocunmam normalde ama şimdi sırası değil. Son anda da olacak iş değil. Evi temizleyip yemek yapmam lazım. Gece mi yapıcam sabah namazında kalkıp sabah mı yapıcam? Te Allahım ya

Allah kolaylık varsin canım

İnşallah canım üroloji alanında istanbulda emre bakırcıoğlu varmış onu araştırdım eşimin karyotip analizi çıktıktan sonra ona gideceğiz biz çok iyi diyorlar ilaçla testis tümörü olan bir hastadan sperm çıkarmayı başarmış adam bi değerlendir derim ben bence hemen tüp bebeğe geçme acaip zorlu bir süreç çünkü ona da bir gözükün derim ben çok şükür benim eşimde de varikosel yok hakkımızda hayırlısı inşallah işe yarar

arkadaşım iyi cnm bebekler küvezdeydi
birinin kilosu iyiyidi ama biri çok küçük doğmuş onun için endişeleniyolardı biraz
bakalım allah yardımcıları olsun

canım inşallah sağ salim çıkarlar 3'ü de hastaneden hayırlısıyla

aman herşeyi de bilmeleri gerekmiyor zate yumurtlama dönemim falan demezsende hiç bişey anlamaz valla ben söylemeden bizimki hiç bişeyden anlamıo

Allahım bizlere de gösterir o günleri inşallah canımmm

kıyamammmm canım ilacı tekrar içebiliyorsan iç canım yaa

kızlarr merhabalarrrr nasılsınız dün bebeğimin hareketlerini gördüm çokk mutluyum:))))

Maaşallah canım maaşallah nasıl el salladı mı anneciğine fıstık

slm hanımlar nasılzını bakalım acemiperi sakinnn olll :) erkekler bizim kadar ince düşünmüyorlar benim eşimde kayınvalidemi 1aylığına bize getirmeyi düşüyor ama ben bu agrılarımla neler yapabılırım bılemıyoruum yapacak bir şey yok malesef

Sakinim tatlım. Hemen B planı yapıp misafiri asıl sahibine iade ettim

Kızlar kaybolmuşsunuz yine. Ben de lohusa tacına falan bakıyorum. Kardeşim lohusa ya şimdi. Ona özel, hoşuna gidecek bir şey almak istiyorum. Ama ne alacağıma karar veremedim :44: Bana bir yardımcı olun kızlar

gg. da var hoş bir iki model hayatım bak istersen

lohusa tacı ne tatlım yaaa cahilliğime ver

kızlar bugün 10 haftalık oldk, ikili test için ne zamana randevu alayım, dr 16-17 dedi ama düşünmeden dedi, çok geç olmuyor mu sizce de ?

kızlar bugün 10 haftalık oldk, ikili test için ne zamana randevu alayım, dr 16-17 dedi ama düşünmeden dedi, çok geç olmuyor mu sizce de ?

ikili test 11-14 haftalar arasında yapılan bir testtir. üçlü test 16-18 haftaları arasında yapılan bir testtir. yanlıs anlamıstır doktor

lohusa tacı ne tatlım yaaa cahilliğime ver
Canım lohusalar kımızı süslü bir taç takıyorlar. Hem şık oluyor hem masum.
Bak beğendiğim birkaç örnek:

Normalde 14. haftadan sonra ikili test yapılmıyor. Doktorun ikili teste gerek görmeyip direk üçlü test yaptıracaktır belki

Eklentiler

• $FELTDESIGN-DAN-OZEL-KECE-TAC-LOHUSA-TACI-65__56064731_0.webp
    21 KB · Görüntüleme: 25
Mrb canım. nedir. yardımcı olabilirsek.

teşekkür ederim canm.24eylülde adet oldum daha sonra 12 gün gecikme ile 5kasımda adet oldum adetim normal seyrinde idi kanaması,rengi,süresi herşey normaldi.yalnzca adetime 2gün kala sol kasığımda bir ağrı vardı ve akıntım vardı. akşamdan karnıma sıcak su ile pansuman yaptım sabah adetim gerçekleşti. ama benm aklımda soru kalmasın diye 24kasımda yani adetimle aramda 2ay olacak sürede idrarda gebelik testi yaptım negatif 27kasımda tekrar yaptım negatif. Bu kadar süre zarfında çıkması kesindir gibime geliyor yanlış mıyım acaba ?

çıkardı mutlaka dicem senin için. bence başka bir problemin var senin canım. kist olabilir ve bu ihmale gelmez. birde idrar testi %100 güvnilir değildir bilirsin. örneğin bende hep pozitif çıkıyor hamile olmasam bile.
doktora görünmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…