- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.901
Günaydın hanımlaaaarrrr.....
çoookkk uykum var. yavv niye kimse benim kadar şikayet etmiyo bu uyku halinden.((
çoookkk uykum var. yavv niye kimse benim kadar şikayet etmiyo bu uyku halinden.((
günaydın gamzecimm.benim de çok ve hep uykum var, yalnız değilsin
günaydın bacılarım
bende de uyku hali gamze meraklanma
normal yani
Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız?
Günaydın herkese
Yeni isimler görüyorum. Hoşgeldiniz. Gamzecim uyku hali çok normal. Uyuyabiliyorsa bol bol uyu. Sonra çoook uykusuz bırakacak seni bebeğin.
Kızlar ben yine grip oldum. DÜn feci başım ağrıdı. Şimdi de boğazıma indi. Nasıl becerdim sormayın ben de bilmiyorum
Günaydın herkese
Yeni isimler görüyorum. Hoşgeldiniz. Gamzecim uyku hali çok normal. Uyuyabiliyorsa bol bol uyu. Sonra çoook uykusuz bırakacak seni bebeğin.
Kızlar ben yine grip oldum. DÜn feci başım ağrıdı. Şimdi de boğazıma indi. Nasıl becerdim sormayın ben de bilmiyorum
Günaydın herkese
Öncelikle geçmiş olsun
Yeniyim ve burdaki paylaşımlarınızı beğeniyorum
günaydın gamzecimm.benim de çok ve hep uykum var, yalnız değilsin
:))) valla çok sevindim kızlar uyku konusunda yalnız olmadığıma.....
haftasonunu iple çekiyorum. hep uyuycam valla:)))
akşam saat 9 da sızıyoum:)))
günaydın bacılarım
bende de uyku hali gamze meraklanma
normal yani
arkadaşın nasıl hayatım akşam görebildinmi. bebişler sağlıklımı.
uyusunda büyüsün nini nini
arkadaşım iyi cnm bebekler küvezdeydi
birinin kilosu iyiyidi ama biri çok küçük doğmuş onun için endişeleniyolardı biraz
bakalım allah yardımcıları olsun
günaydın kızlar şöyle bi geçmişe baktımda uyku muhabbeti geçmiş.. dün 9 bile olmamıştı yattıgımda..normalde uykuyu pek sevmezdim yat yat sırtım agrımış
aha bi tane daha buldum:))) bacım ben uyku basınca saçmalıyorumda..:)))
ya sorma ben kendimide çözemedim hamilelikten sonra uykum olsada olmasada acayip sakarlaştım...ne varsa etrafta kırıp döküyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?