Ilk çocuğunu düşünenler...

valla çok korkuyorum ona bişey olacak die
dilerim sende yaşarsın en kısa zamanda
ya çok değişik
herşeyden kendimi korumaya çalışıorum
insanlar bana çarpınca falan ejderha kesiliyorum resmen

dimi:))) aynen bende öyleyim. pazara gittim haftasonu elim karnımda nasıl koruyorum ama. hapşurunca bile korkuyorum yavv.

aaa nasıl yaniii.... nereye koyduğunu hatırlamıyormusun hayatım.

ya cnm hepsi iç içeydi
doktor bana bi kağıt vermişti
işte onu ne zaman arayacağıma dair bilgiler vardı içinde
herşey onun içindeydi
firma topladı ya evi
eşim şimdi içinden düşer die onları almış cebine koymuş diğerleri çıkmadı ama

bilemiyorumki hayatım. senin baya gecikmiş doktora git ama artık. testinde iyi . için rahat olsun.

öyle br durum da cumayıda beklemek çok zor cuma gnü gtmem grekiyor dkr %99gebliğin var dedi doktorum ve kadın doğum ma 2 gün sonra gtmemi önerdi bende cumayı bekleyemedim sizlere danışştım:) bunu söyleyen acil dktr

çıkar belki biyerlerden hayatım. çıkarken ev son bi kontrol ettiysen. kolilerin altında falan kalmıştır belki. iyice bakarak açıldı dimi.

valla çok korkuyorum ona bişey olacak die
dilerim sende yaşarsın en kısa zamanda
ya çok değişik
herşeyden kendimi korumaya çalışıorum
insanlar bana çarpınca falan ejderha kesiliyorum resmen

yerim siziii bize örnek oluyorsunuz inşallah bizde yaşarsak o duyguyu sizin yolunuzdan gideceğiz
Allahım korusun siziiiiiii

neden cumayı bekliyosun anlayamadım.

cnm dün gazım ve miğde bulantım vardı saat gece 2 de eşim ve ben acile gttik kan testi yaptır dım sonuç 1000.00 çıktı doktoruma gsterdim sonucu doktorum bana %99 gebeliğin var dedi 2 gün sonra kadın doğuma gtmemi istedi günnünü söylemedi benim de bu yüsden kafam karıs tı cnm bgün veya yarın gtsem çkarmı acaba

canııımmmm:)))) sağol dua ediyorum hep inan o duyguyu bir an önce yaşayın diye..
amiiinnn...

amin canım aminnnnnn Allah arzı olsun sizden

Canım zaten gebelik çıkmış kan testinde sen bence git bir dr.a en kısa zamanda ki ne olduğu çıksın ortaya zaten 11gün geçmiş keseyi görürsün bence

hayatım benim 2. günçıktı 11 gün geçmiş yani. bence dr biraz saçmalamış niye öyle diyoki. bence bekleme yani.

hıc uzun olurmu,bol bılgı ıcerıklı bır maıl..:)) esımın varıkoselı yok mueyene ve testlerle,ultrasonla baktı doktor ama dna hasar vs yapılmadı. son olarak bı spermıgram daha ıstedıler sonra doktorum ben tup bebek uzmanıyım gelın konusalım dedıler.esım testını yaptırsın bı dınlıyeyım doktoru bakalım ne dıyecek ondan sonra raporları kaan hocayada gonderırım ınsallh,hıcb bırıne gerek kalmaz ınsallh,pek umudum olmasada rabbım ol derse ..

Benim eşimde muayene oldu varikosel yok ama beyfendiyi sipermiogram için benim çalıştığım hastaneye gelmesi konusunda ikna edemedim ve sanırım sadece bizim hastane yapıyo bu testi burda. Sonuçta Lüleburgaz küçük bi yer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…