- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.881
valla çok korkuyorum ona bişey olacak die
dilerim sende yaşarsın en kısa zamanda
ya çok değişik
herşeyden kendimi korumaya çalışıorum
insanlar bana çarpınca falan ejderha kesiliyorum resmen
ağlayacam valla
taşınırken idrar tesitm ve kan testim kayıp olmuş allahtan usg görüntülerini kocam almışta cebine koymuş yoksam onlarda puf olacaktı
aaa nasıl yaniii.... nereye koyduğunu hatırlamıyormusun hayatım.
bilemiyorumki hayatım. senin baya gecikmiş doktora git ama artık. testinde iyi . için rahat olsun.
öyle br durum da cumayıda beklemek çok zor cuma gnü gtmem grekiyor dkr %99gebliğin var dedi doktorum ve kadın doğum ma 2 gün sonra gtmemi önerdi bende cumayı bekleyemedim sizlere danışştım:) bunu söyleyen acil dktr
ya cnm hepsi iç içeydi
doktor bana bi kağıt vermişti
işte onu ne zaman arayacağıma dair bilgiler vardı içinde
herşey onun içindeydi
firma topladı ya evi
eşim şimdi içinden düşer die onları almış cebine koymuş diğerleri çıkmadı ama
valla çok korkuyorum ona bişey olacak die
dilerim sende yaşarsın en kısa zamanda
ya çok değişik
herşeyden kendimi korumaya çalışıorum
insanlar bana çarpınca falan ejderha kesiliyorum resmen
bizde kocişle albüm yaptık. yumurta halini bile vermişti doktorumuz. kan tahlilimiz .birde her hafta ultrasonu eşim kameraya alıyo pc ye yüklüyo. geçen hafta kalp atışlarını da çektik. ha birde her hafta göbeğimin fotosunu çekmeye başladı kocişim:))
doğru diyosun doktora gidipte tamam sağlıklı lafını duyunca bide ne kadar büyüdüğünü görünce mutlu oluyo insan:))
çıkar belki biyerlerden hayatım. çıkarken ev son bi kontrol ettiysen. kolilerin altında falan kalmıştır belki. iyice bakarak açıldı dimi.
yerim siziii bize örnek oluyorsunuz inşallah bizde yaşarsak o duyguyu sizin yolunuzdan gideceğiz
Allahım korusun siziiiiiii
açıldı cnm napalım ya
allah tan usg görüntüleri var yoksa çok yanardım valla
tabi buna şükür hayatım. eşini tebrik ediyorum bu özeninden dolayı valla.
taşınırken oluyo böyle şeyler. sonrada hiç olmayacak bi yerden çıkıveriyo. bulursun inş.
neden cumayı bekliyosun anlayamadım.
açıldı cnm napalım ya
allah tan usg görüntüleri var yoksa çok yanardım valla
canııımmmm:)))) sağol dua ediyorum hep inan o duyguyu bir an önce yaşayın diye..
amiiinnn...
cnm dün gazım ve miğde bulantım vardı saat gece 2 de eşim ve ben acile gttik kan testi yaptır dım sonuç 1000.00 çıktı doktoruma gsterdim sonucu doktorum bana %99 gebeliğin var dedi 2 gün sonra kadın doğuma gtmemi istedi günnünü söylemedi benim de bu yüsden kafam karıs tı cnm bgün veya yarın gtsem çkarmı acaba
cnm dün gazım ve miğde bulantım vardı saat gece 2 de eşim ve ben acile gttik kan testi yaptır dım sonuç 1000.00 çıktı doktoruma gsterdim sonucu doktorum bana %99 gebeliğin var dedi 2 gün sonra kadın doğuma gtmemi istedi günnünü söylemedi benim de bu yüsden kafam karıs tı cnm bgün veya yarın gtsem çkarmı acaba
çiçeklerim ben çıkıcam birazdan. yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum.
tatlım öncelikle eşinin iyi bir üroloğa gitmesi gerek bir kaç test daha yapılması gerekiyor bence detaylı araştırılması gerek varikosel var mıydı kontrol edildi mi eşinde bir de spermogram testi 3ayda bir yenilenmesi gerek diyor dr.lar bunları göz ardı etme bende seninle aynı düşüncedeydim ama iş öyle olmuyormuş mesela sperm dna hasar tespiti yapılması gerekiomuş çünkü eğer onda sorun varsa tüp bebek tutma şansı da az bunların hepsinin denenip eğer çok uzun değilse bekleme süreniz önce aşılama denenip sonra tüp bebeğe geçme taraftarı gerçek dr.lar çünkü çoğu para kazanma sevdasında o yüzden dr.unu da iyi seçmelisin ama önce eşinin iyi bir kontrolden geçmesi gerek bence şimdi ben beklemedeyim eşimin tüm tetkikleri yapılıo ondan sonra ilaç tedavisine başlanacak olmazsa aşılama veya tüp diyorum evet beklemek çok can sıkıcı ama Allahımızın bize verdiği sınavda böyleymiş ne diyelim...
Tüp bebeğe gelince eğer devlette yaptıracaksan ücret ödemeden yaptırabiliyorsun ama özelde yaptıracaksan devlet hastanesinden rapor alıp gittiğinde ilaç ücretleri hariç yine bir kısım ödeme yapıyorsun diye biliyorum yakın zamanda gittiğimde hastaneye bir bayan tüp bebek için rapor alıyordu dışarda yaptıracakmış 5000tl ye mal oldu dedi raporlu olduğu halde sana bir link veiyorum orada da detaylı bilgi vermişleri zaten bir oku istersen
Devlet Tüp Bebek Masrafını Karşılar Mı? | Tüp Baba
umarım gerek kalmadan gelir bebişin ama yine söylüyorum eşinin detaylı kontrolü
Konusunda çok iyi olan kaan hocanın site linkinide vereyim sana oradan oku olmazsa aklına takılanları eşinin tetkiklerini de mail aracılığıyla yollayıp fikir danışabilirsin
ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ
biraz uzun oldu ama kusura bakma canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?