- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.961
çıkardı mutlaka dicem senin için. bence başka bir problemin var senin canım. kist olabilir ve bu ihmale gelmez. birde idrar testi %100 güvnilir değildir bilirsin. örneğin bende hep pozitif çıkıyor hamile olmasam bile.
doktora görünmelisin.
Bebek olsaydı çıkardı canım. Keşke gecikince test yapsaydın sıcak su yerine. Korunmuyorsan ve 10 günden fazla gecikirsen mutlaka doktora gitmen gerekir. Bir daha olursa aklında olsunteşekkür ederim canm.24eylülde adet oldum daha sonra 12 gün gecikme ile 5kasımda adet oldum adetim normal seyrinde idi kanaması,rengi,süresi herşey normaldi.yalnzca adetime 2gün kala sol kasığımda bir ağrı vardı ve akıntım vardı. akşamdan karnıma sıcak su ile pansuman yaptım sabah adetim gerçekleşti. ama benm aklımda soru kalmasın diye 24kasımda yani adetimle aramda 2ay olacak sürede idrarda gebelik testi yaptım negatif 27kasımda tekrar yaptım negatif. Bu kadar süre zarfında çıkması kesindir gibime geliyor yanlış mıyım acaba ?
şöyle söyliyim sana canım adetim gecikmelide olsa 12.günü geldi benim kafamı karıştıran sadece sol kasığımdaki ağrı ve akıntıda ki artış gerçi reglden sonra hepsi geçti herşey olağan seyrinde. ve eğer gebelik oluşsaydı 9.haftada mutlaka çıkmalıydı diye düşünüyorm ??
Sol kasığında ağrı olması yumurtaların parçalanması ile alakalı olabilir. Eğer adetin biraz da pıhtılı ise kist parçalanması da olabilir. Gebelik olmadığı kesin amaşöyle söyliyim sana canım adetim gecikmelide olsa 12.günü geldi benim kafamı karıştıran sadece sol kasığımdaki ağrı ve akıntıda ki artış gerçi reglden sonra hepsi geçti herşey olağan seyrinde. ve eğer gebelik oluşsaydı 9.haftada mutlaka çıkmalıydı diye düşünüyorm ??
Ben de çıkıcam birazdan. İyi akşamlarkızlar ben çıkıyorum hazırlanıyım kocişim gelecek. yarın görüşürüz öpüldünüz.
sen nasılsın hayatım.. uyku hali harici:))
nasıl gidiyor..
iyi sayılırım akşamları kötü oluyorum midem çok bulanıyo, bi de elevit kullanıyorum ve çok iyi gelmedi. dr um multi tabs vermişti ama piyasada yokmuş şuan mecbur elevit e devam ediyorum
Adetin 28 günde bir düzenli oluyorsa son adetinin ilk gününden itibren 14. gün yumurtlama günün. Bunun üç gün öncesi ve iki gün sonrası en yüksek döllenme şansının olduğu günler. Akıntın uzayan yumurta akı kıvamını aldığında bu döneme girmiş oluyorsunİyi akşamlar kızlar .Bende 14 aylık evliyim .bizde artık bir bebek düşünüyoruz.Tüm kontrollerimi oldum .Başta diş olmak üzere idrar kan ,smear testi her şeyim normal çıktı .Adetimde çok düzenliydi .Fakat bu ay heyecan mı stres mi yaptım ne her ayın 22 sinde olan adet 26 da oldu .Şimdi yumurtlama günümü tesbit etmekte çok zorlanıyorum .Sizce hangi günlerde ovuslayon oluşumu daha kolay olur .Bana akıl verin
Bana doktor hiçbir şey vermedi. Folik asiti bitirince bekle 16. haftada birşeyler veririrm dedi. Arkadaşlar da elevit kullanıyor gördüğüm kadarıylaiyi sayılırım akşamları kötü oluyorum midem çok bulanıyo, bi de elevit kullanıyorum ve çok iyi gelmedi. dr um multi tabs vermişti ama piyasada yokmuş şuan mecbur elevit e devam ediyorum
Ben çatlak için bebe yağı almıştım ama fındık yağının daha etkili olduğunu duyunca hemen fındık yağı aldım. Şimdiden sürüp önlem almak lazım.günaydın kızlar..çatlak olmaması için bi şyler kullanıyomusunuz ben doktora danışmayı unutmuşumda daha erken gibi geliyodu ama dün gece göbüşüm çok kaşındı çatlaklar geldi hemen aklıma..zaten cildim baya kurudu :44:
Ben çatlak için bebe yağı almıştım ama fındık yağının daha etkili olduğunu duyunca hemen fındık yağı aldım. Şimdiden sürüp önlem almak lazım.
Kaşınmalar kan dolaşımının artmasından kaynaklanıyor. Çatlaklar kırmızımsı oluyormuş ve 6. aydan itibaren başlıyormuş genelde
Sana da hayırllı cumalar. Biz bebeğimle iyiyiz çok şükür. Yoğun bir haftasonu bekliyoruz. Bugün çabucak geçsinhayırlı cumalar olsun günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar
yeni havadisler var mııı?
Canım lohusalar kımızı süslü bir taç takıyorlar. Hem şık oluyor hem masum.
Bak beğendiğim birkaç örnek:
Eki Görüntüle 564677 Eki Görüntüle 564678
Normalde 14. haftadan sonra ikili test yapılmıyor. Doktorun ikili teste gerek görmeyip direk üçlü test yaptıracaktır belki
:))) slm kızlaaarrr.
ben bugün çok yoğun olucam. öğleden sonra doğum iznimde yerime bakıcak olan arkadaş gelecek.(anca öğrenir) onunla tanışma faslı ve bankalara imzaya gitmem lazım. malum ay sonu. bugün pek giremiycem. pazartesi görüşürüz. öpüldünüz.
Günaydın.Kızlar el etek çekti buradan. Herkes yoğun. Havadis falan yokgünaydın kızlarrr hayırlı cumalar
yeni havadisler var mııı?
Kolay gelsin canım:))) slm kızlaaarrr.
ben bugün çok yoğun olucam. öğleden sonra doğum iznimde yerime bakıcak olan arkadaş gelecek.(anca öğrenir) onunla tanışma faslı ve bankalara imzaya gitmem lazım. malum ay sonu. bugün pek giremiycem. pazartesi görüşürüz. öpüldünüz.
Aynen öyle oldu. Daha süslü kokoş oluyor artık hamilelerkırmızı kurdelenin yerini bu taçlar aldı yani hee sevdim bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?