Ilk çocuğunu düşünenler...

şöyle söyliyim sana canım adetim gecikmelide olsa 12.günü geldi benim kafamı karıştıran sadece sol kasığımdaki ağrı ve akıntıda ki artış gerçi reglden sonra hepsi geçti herşey olağan seyrinde. ve eğer gebelik oluşsaydı 9.haftada mutlaka çıkmalıydı diye düşünüyorm ??

Bebek olsaydı çıkardı canım. Keşke gecikince test yapsaydın sıcak su yerine. Korunmuyorsan ve 10 günden fazla gecikirsen mutlaka doktora gitmen gerekir. Bir daha olursa aklında olsun

evet çıkardı. . adetin geldiyse. sorun farklıdır.

Son düzenleme:
Sol kasığında ağrı olması yumurtaların parçalanması ile alakalı olabilir. Eğer adetin biraz da pıhtılı ise kist parçalanması da olabilir. Gebelik olmadığı kesin ama

açıkça söylemeliyim ki istenmeyen bir gebelik olurdu benim için o yüzden doktora gitmeye cesaretim olmadı ama çok teşekkr ederm arkadaşlar

İyi akşamlar kızlar .Bende 14 aylık evliyim .bizde artık bir bebek düşünüyoruz.Tüm kontrollerimi oldum .Başta diş olmak üzere idrar kan ,smear testi her şeyim normal çıktı .Adetimde çok düzenliydi .Fakat bu ay heyecan mı stres mi yaptım ne her ayın 22 sinde olan adet 26 da oldu .Şimdi yumurtlama günümü tesbit etmekte çok zorlanıyorum .Sizce hangi günlerde ovuslayon oluşumu daha kolay olur .Bana akıl verin

günaydın kızlar..çatlak olmaması için bi şyler kullanıyomusunuz ben doktora danışmayı unutmuşumda daha erken gibi geliyodu ama dün gece göbüşüm çok kaşındı çatlaklar geldi hemen aklıma..zaten cildim baya kurudu :44:

Günaydın kızlar
Adetin 28 günde bir düzenli oluyorsa son adetinin ilk gününden itibren 14. gün yumurtlama günün. Bunun üç gün öncesi ve iki gün sonrası en yüksek döllenme şansının olduğu günler. Akıntın uzayan yumurta akı kıvamını aldığında bu döneme girmiş oluyorsun
iyi sayılırım akşamları kötü oluyorum midem çok bulanıyo, bi de elevit kullanıyorum ve çok iyi gelmedi. dr um multi tabs vermişti ama piyasada yokmuş şuan mecbur elevit e devam ediyorum
Bana doktor hiçbir şey vermedi. Folik asiti bitirince bekle 16. haftada birşeyler veririrm dedi. Arkadaşlar da elevit kullanıyor gördüğüm kadarıyla

Ben çatlak için bebe yağı almıştım ama fındık yağının daha etkili olduğunu duyunca hemen fındık yağı aldım. Şimdiden sürüp önlem almak lazım.

Kaşınmalar kan dolaşımının artmasından kaynaklanıyor. Çatlaklar kırmızımsı oluyormuş ve 6. aydan itibaren başlıyormuş genelde

b

bende daha erken oldugunu düşünerek dr a sormamıştım ama bi kaç kişiden kaşıntıdan sonra çatlak oldugunu duydugum aklıma gelince bi telaşa girdim..ne kullansam diye..önerin için teşekkür ederim bende hemen edinicem bi tane..

günaydın kızlarrr hayırlı cumalar
yeni havadisler var mııı?

:))) slm kızlaaarrr.
ben bugün çok yoğun olucam. öğleden sonra doğum iznimde yerime bakıcak olan arkadaş gelecek.(anca öğrenir) onunla tanışma faslı ve bankalara imzaya gitmem lazım. malum ay sonu. bugün pek giremiycem. pazartesi görüşürüz. öpüldünüz.

kırmızı kurdelenin yerini bu taçlar aldı yani hee sevdim bu işi

merhaba canım evet yaa bende de çekelr falan var ve cumaaaaaa bu da yetmezmiş gibi akşama da düğün varrrr oraya gideceğiz ay düşününce yoruldummm
atlatırız inşallah sağsalim

günaydın kızlarrr hayırlı cumalar
yeni havadisler var mııı?
Günaydın.Kızlar el etek çekti buradan. Herkes yoğun. Havadis falan yok
Kolay gelsin canım
kırmızı kurdelenin yerini bu taçlar aldı yani hee sevdim bu işi
Aynen öyle oldu. Daha süslü kokoş oluyor artık hamileler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…